Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
8.11.10 15:03

Ahoj ivvčo :mavam:
Mě menstruace dorazí až vysadím utrogestan.Samozřejmě kdybych ho jedla víc než měsíc,tak se MS přes to dostane,ale vždy po Ket se mě menstruace nikdy v termínu nedostaví a jakmile mě po 20 dnech v centru potvrdí negativní TT a vysadim utroš a druhý den potvora dorazí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.11.10 15:12

Ahoj holčiny :mavam: moc vám neporadim,jak se pozná po ET a KET jestly jste těhotné.Já bohužel ani po ET a ani po dvou KET těhotná nebyla :cry: Ted jsem po 3 Ketu a 7dní+2dny kultivace a nic necítím.První tři dny mě sem tam dloublo,ale to už přestalo :-(
Myslim,že když něco cítíš,že je to dobré znamení.
Jinak na test je ještě moc brzo!!!!
Opravdu to chce počkat aspoň 11-12dní na první test!!
Dřív se ukazují jen dvojčátka :-)
Držím vám moc palce :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.11.10 15:16

Ahojky, děkuji za radu, tak uvidíme jak to dopadne. Nejdřív jsem měla depku z toho že když to budou dvojčátka tak to bude mazec a teď škemrám a budu ráda alespoň za jedno akdyž budou dvě tak to bude jak se říká jedním vrzem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.11.10 15:38

Verouš chápu tě.Já když na začátku roku šla na mé první IVF,tak jsem taky přemýšlela kolik jich dáme a co když budou dvojčata,jak to zvládnu,ale ted už vím ,že bych to zvládla!!!Bouhžel u mě ted bojuje jen jedno,protože se jeden mrazáček přestal vyvíjet :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.11.10 16:24

no alespoň víš že alespoň jedno bojuje. Třeba to bude velký rváč a ustojí to…moc ti to přeji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
8.11.10 16:37

nevím,jen doufám :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
8.11.10 16:42

Ahoj holky :mavam:
Zdravím nováčky :mavam:
Jinak ZLATI má pravdu, na testy je ještě moc brzo a každá má jiné příznaky, jestli je těhu, nebo ne. Nejdůležitější podle mne je nedostat MS.
DRŽÍM PALCE :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.11.10 17:19

Ahojky holčiny,
Zlati a kdy ty máš vůbec den D a budeš testovat? Já když jsem brala Utrogestan tak mi vždy MS dorazila sice později, ale přece. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.11.10 17:24

to je fajn, že už máte takový zkušenosti a můžete poradit. Takže ted budu ještě čekat a čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
8.11.10 17:26
Evalein píše:
to je fajn, že už máte takový zkušenosti a můžete poradit. Takže ted budu ještě čekat a čekat…

EVALEIN to čekání je fakt ze všeho nejhorší. Ať Ti to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
8.11.10 17:26

AHOJ BERGLI :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.11.10 17:28

Jinak zdravím nováčky,
no né že bych tady byla bůch ví jak dlouho.
Každá se po ET extrémě pozorujeme a při každém píchnutí v podbříšku se modlíme, aby to byl těhotenský příznak. Každopádně nejlepší je vydržet až do termínu naplanovaného TT a zbytečně se nestresovat.
Držím palce, aby to dobře dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
8.11.10 17:28

Nevíte někdo co SADE? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.11.10 17:37

Ahoj Ivčo, tobě se to už taky krásně krátí. Teď to ještě utíká, ale od pondělí to zase budou 14 denní nervičky. Doufejme, že sliznice krásně roste a připravuje se na příchod mimuška :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
8.11.10 18:06
Bergle píše:
Ahoj Ivčo, tobě se to už taky krásně krátí. Teď to ještě utíká, ale od pondělí to zase budou 14 denní nervičky. Doufejme, že sliznice krásně roste a připravuje se na příchod mimuška :palec:

Taky doufám, ale jím ty hormony, tak snad. Ale jsem zase nemocná, to mne štve a mám z toho obavy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí