Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj ivvčo ![]()
Mě menstruace dorazí až vysadím utrogestan.Samozřejmě kdybych ho jedla víc než měsíc,tak se MS přes to dostane,ale vždy po Ket se mě menstruace nikdy v termínu nedostaví a jakmile mě po 20 dnech v centru potvrdí negativní TT a vysadim utroš a druhý den potvora dorazí ![]()
Ahoj holčiny
moc vám neporadim,jak se pozná po ET a KET jestly jste těhotné.Já bohužel ani po ET a ani po dvou KET těhotná nebyla
Ted jsem po 3 Ketu a 7dní+2dny kultivace a nic necítím.První tři dny mě sem tam dloublo,ale to už přestalo ![]()
Myslim,že když něco cítíš,že je to dobré znamení.
Jinak na test je ještě moc brzo!!!!
Opravdu to chce počkat aspoň 11-12dní na první test!!
Dřív se ukazují jen dvojčátka ![]()
Držím vám moc palce
![]()
Ahojky, děkuji za radu, tak uvidíme jak to dopadne. Nejdřív jsem měla depku z toho že když to budou dvojčátka tak to bude mazec a teď škemrám a budu ráda alespoň za jedno akdyž budou dvě tak to bude jak se říká jedním vrzem ![]()
Verouš chápu tě.Já když na začátku roku šla na mé první IVF,tak jsem taky přemýšlela kolik jich dáme a co když budou dvojčata,jak to zvládnu,ale ted už vím ,že bych to zvládla!!!Bouhžel u mě ted bojuje jen jedno,protože se jeden mrazáček přestal vyvíjet ![]()
no alespoň víš že alespoň jedno bojuje. Třeba to bude velký rváč a ustojí to…moc ti to přeji:-)
Ahoj holky ![]()
Zdravím nováčky ![]()
Jinak ZLATI má pravdu, na testy je ještě moc brzo a každá má jiné příznaky, jestli je těhu, nebo ne. Nejdůležitější podle mne je nedostat MS.
DRŽÍM PALCE ![]()
Ahojky holčiny,
Zlati a kdy ty máš vůbec den D a budeš testovat? Já když jsem brala Utrogestan tak mi vždy MS dorazila sice později, ale přece. ![]()
to je fajn, že už máte takový zkušenosti a můžete poradit. Takže ted budu ještě čekat a čekat…
Evalein píše:
to je fajn, že už máte takový zkušenosti a můžete poradit. Takže ted budu ještě čekat a čekat…
EVALEIN to čekání je fakt ze všeho nejhorší. Ať Ti to vyjde ![]()
Jinak zdravím nováčky,
no né že bych tady byla bůch ví jak dlouho.
Každá se po ET extrémě pozorujeme a při každém píchnutí v podbříšku se modlíme, aby to byl těhotenský příznak. Každopádně nejlepší je vydržet až do termínu naplanovaného TT a zbytečně se nestresovat.
Držím palce, aby to dobře dopadlo ![]()
Ahoj Ivčo, tobě se to už taky krásně krátí. Teď to ještě utíká, ale od pondělí to zase budou 14 denní nervičky. Doufejme, že sliznice krásně roste a připravuje se na příchod mimuška ![]()
Bergle píše:
Ahoj Ivčo, tobě se to už taky krásně krátí. Teď to ještě utíká, ale od pondělí to zase budou 14 denní nervičky. Doufejme, že sliznice krásně roste a připravuje se na příchod mimuška
Taky doufám, ale jím ty hormony, tak snad. Ale jsem zase nemocná, to mne štve a mám z toho obavy ![]()