Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
30.10.10 12:02
zlatko píše:
A co papáš za hormony?Ty máš asi dlouhý cyklus,že jdeš tak pozdě :think: Já mám cyklus jen 25 dní,tak na kontrolu chodim už 12 den.Tak už se ti to blíží.Opravdu tady na netu je těhotenská vlna.Jsou tu těhotné i po ketech.Mám s toho dobrý pocit :-)

Taky sleduji tu těhu vlnu, je to skvělé :palec: . Cyklus mám 28-29 dní, jak kdy..Ty hormony se jmenují DIVINA a jsou na nárůst sliznice, protože tento cyklus jsem měla jen 6,5mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.10.10 12:06

Tak to jo a neboj určitě to pomůže :hug:
Nemůžu se dočkat pondělí :dance:
Nevíš,jak dlouho sliznice zůstane vysoká?Asi až do menstruace ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.10.10 12:13
zlatko píše:
Tak to jo a neboj určitě to pomůže :hug:
Nemůžu se dočkat pondělí :dance:
Nevíš,jak dlouho sliznice zůstane vysoká?Asi až do menstruace ne?

ZLATÍČKO to vůbec netuším :nevim: , ale když jsem byla u doktora 17 den cyklu a sliznice byla pořád nízká, tak říkal, že to teď nemá smysl a já právě myslela, že třeba ještě může narůst.. Ale Ty se neboj a pěkně se raduj na pondělí :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.10.10 12:47

Já měla ten 12 den 12mm,tak doufám že vydrží.A co utrogestan?Ten je taky na rust sliznice,ne?
No ale když vzpomínám na ET,tak mě píchli pregnyl aby vyvolali ovulaci pak vyndali vajíčka a čekala jsem 4 dny na transfér,tak to přeci taky dělají po ovulaci.Já vím jsem hrozná ,ale červík ve hlodá :think:
Ty jsi stále na nemocenské nebo už pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.10.10 12:53
zlatko píše:
Já měla ten 12 den 12mm,tak doufám že vydrží.A co utrogestan?Ten je taky na rust sliznice,ne?
No ale když vzpomínám na ET,tak mě píchli pregnyl aby vyvolali ovulaci pak vyndali vajíčka a čekala jsem 4 dny na transfér,tak to přeci taky dělají po ovulaci.Já vím jsem hrozná ,ale červík ve hlodá :think:
Ty jsi stále na nemocenské nebo už pracuješ?

Teda, pěkná sliznice :palec: S tím pragnylem jsem to měla taky tak, ale taky opravdu nevím :nevim: Já už pracuji, musela jsem, doktor mi nemocenskou ukončil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.10.10 12:57

Já nevím,jestly mám jít ve čtvrtek do práce?
Budu 8 hod stát ,protože pracuji v obchodě.Co ty až půjdeš na další pokus?Zůstaneš doma¨?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.10.10 13:00
zlatko píše:
Já nevím,jestly mám jít ve čtvrtek do práce?
Budu 8 hod stát ,protože pracuji v obchodě.Co ty až půjdeš na další pokus?Zůstaneš doma¨?

Já budu určitě doma a nevím ZLATI, ale být Tebou, tak bych to ten první týden taky neriskovala, záleží, jaké to máš v práci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.10.10 13:22

Ještě si to promyslim :think:
Ivvčo přeji ti hezký víkend.My jedem na návštěvu.
Páááááááááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.11.10 06:18

Dobré ráno Zlatko, držím palečky ať ti to dnes vše dobře dopadne a mimisci se u tebe krásně zabydlí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
1.11.10 08:00

Bergle moc děkuji :hug: :hug:
V půl deváté musim zavolat do caru jestly je vše ok,tak ještě napíšu :andel: .Tobě přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
1.11.10 08:52

Tak vše je ok. Kulíšci jsou připraveni :dance:
Ještě jednou děkuji.pááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.11.10 09:46

Držím moc moc moc palečky zlatko a hlavně žádný stres, v klidu ležet a hladit bříško. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
1.11.10 17:48

Ahojky,tak jsem doma a už jsem si pěkně schrupla.
Jeden mimísek se přestal vyvíjet,tak mě zavedli jenom jednoho bojovníčka.Budu v něj věřit a nedělat si z ničeho moc velké starosti.Zítra mě přijede kamarádka a po zítří už jdu do práce.Tak bud a nebo.Děkuji za podporu a hezký večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.11.10 18:13

Zlatko to mě mrzí, že to jeden mimísek vzdal, dřív než se doslat k mamince, ale i jedno miminko je v naší situaci ten největší poklad na světě. Posílám ti energii a sílu do boje :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
1.11.10 19:43
zlatko píše:
Ahojky,tak jsem doma a už jsem si pěkně schrupla.
Jeden mimísek se přestal vyvíjet,tak mě zavedli jenom jednoho bojovníčka.Budu v něj věřit a nedělat si z ničeho moc velké starosti.Zítra mě přijede kamarádka a po zítří už jdu do práce.Tak bud a nebo.Děkuji za podporu a hezký večer…

ZLATI držím všechno, co mám, ať to vyjde :palec: :palec: :palec:
Ahoj BERGLI :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí