Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ránko, tak zázrak se nekoná
![]()
Nezbývá nic, než dál bojovat a doufat, že rok 2011 bude pro nás úspěšnější než 2010.
![]()
Bergle píše:
Dobré ránko, tak zázrak se nekoná![]()
![]()
![]()
Nezbývá nic, než dál bojovat a doufat, že rok 2011 bude pro nás úspěšnější než 2010.![]()
Dobré ranko,tak to mě mrzí
Ale nevěš hlavu,ono se to podaří,dříve či později-věřím tomu!!
Dobré ráno,Bergle mrzí mě to.Myslíš ,že je to konec?MS jsi přece ještě nedostala?Kdy jdeš na kontrolu?
Ahoj** Diplomatko**
![]()
zlatko píše:
Dobré ráno,Bergle mrzí mě to.Myslíš ,že je to konec?MS jsi přece ještě nedostala?Kdy jdeš na kontrolu?
Ahoj** Diplomatko**![]()
Ahojky
,před chvílí jsem dorazila ty úřady a banky mě jednou zabijou......
No upřímě myslím, že už je konec. MS jsem sice nedostala, ale dnes je to 16 den po ET a to už by šlo aspoň něco vidět. K lékaři pojedem někdy v listopadu domluvit se co dál.
![]()
Dnes už je to 16 den
To už by asi bylo vidět.Já myslela,že to je 14den.Tak hezky načerpej sílu na příště.Já vím,že nemáte ani mrazáčky
a budeš muset vše podstoupit znovu.Tak do třetice to už vyjde.Já chci začít cvičit mojžíšovku.Slyšela jsi o tom?Tobě by možná pomohla víc,když máš naději na přirozené otěhotnění ![]()
Slyšela a mám i doma knížku, ale myslím si, že to nemá smysl pokud necvičíš pod odborným dohledem aspoň ze začátku.
To je den, mám tak akorát náladu jít se někde zakopat a umřít
![]()
Posílám ti moc moc objetí,protože tenhle pocit co máš známe tady většinou všechny
![]()
Bude zase líp ![]()
Určitě to chce docházet k fyzioterapeutce která s tebou bude cvičit.Nevím jestly to pomáhá,ale určitě to bude dobré na psychyku,protože budeš mít pocit ,že pro to něco děláš.Já když se nám poslední pokus s mrazáčky nepovede,tak chci začit někam docházet a druhé IVF podstoupim třeba až v létě.Ono se to vždycky dobře mluví..no uvidíme co nám rok 2011 přinese .
Zlatko děkuji.Známa mi dávala kontakt na fyzioterapeuta tak je asi na čase nechat si porovnat páteř a začít cvičit. ![]()
V listopadu jedeme do Car a budu trvat na imunologii a taky si zajdu k obvoďačce pro žádanku na vyšetření štítné žlázy. Prostě budu bojovat dál a nevzdám se.
Další pokus vidím na červen a pokud to vyjde tak si miminko nadělím k 30tínám. ![]()
To jsou slova.Vím,že je to těžké,ale nic než bojovat dál nám nezbývá.Myslim,že tu imunologii ti už ted udělají.
Já bych si tak ráda nadělila mimčo k třicetinám,ale to by mě musel vyjít ketík ![]()
Tak hodně štěstíčka at to vyjde aspoň tobě ![]()
Kočky,kdyby vy jste věděly,jak já Vám to přeju…
Pokud to u mě všechno dopadne dobře,tak já si mimííí nadělím skoro ke 42…
Zlatko nezlob a mysli optimisticky
uvidíš co ti dnes řeknou v centru, ale tak či tak půjdou mimiška domů k mamince
budu moc držet palečky ať ti to dobře dopadne ![]()
Liduš budou to krásné letní děti - podotýkám děti, protže při tak brzkém testu tam musí být minimálně 2
![]()
Děkuji holčiny,tak já se jdu připravit a večer ještě písnu co mě v caru řekli.Hezké odpoledne pá ![]()
Bergle píše:
Liduš budou to krásné letní děti - podotýkám děti, protže při tak brzkém testu tam musí být minimálně 2![]()
já si myslím,že tam asi opravdu budou 2.3 asi ne......