Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
vsem drzim moc a moc pesticky,aby jste taky brzo nasli na testiku //.....
![]()
Ahojte holky,
Liduš moc moc moc gratuluji, tak přece se asi zázraky dějí
je mi do breku, ale štěstím, že ti to vyšlo, ještě jednou moc gratuluji.
Jinak já propadám beznaději, MS ještě nedorazila, ale mám takové ty příznaky, jako, že dorazí. Zítra se to ukáže, ale nedávám tomu moc nadějí
![]()
Diplom opravdu nádhera
Musíš být opravdu štasná po tolika letech
Moc moc ti držím palečky at vše vychází
a děkujeme snad se taky dočkáme.Tak tu průběžně nahlížím do ostatních diskuzí a docela se daří //,tak už abych šla at mě ta vlna nemine ![]()
Bergle moc ti držím palce at je to jen planý poplach a zítra se už těším aspoň na dušíčka
![]()
Já furt pátrám na diskuzích jestly někdo otěhotněl po KETU ,ale nemůžu nic najít
Všechny // jsou jen od ET.Tak se bojíííímmm ![]()
Zlatko už jsem ti přece psala, že mám kamarádku, která má chlapečka po KET a buď ráda, že aspoň máš tolik vajíček, že ti něco zůstane na KET. Co já bych za to dala. Zlati moc bych ti to přála, tak raději buď optimistka, jednou to přece musí vyjít
![]()
Bergle píše:
Ahojte holky,
Liduš moc moc moc gratuluji, tak přece se asi zázraky dějí![]()
je mi do breku, ale štěstím, že ti to vyšlo, ještě jednou moc gratuluji.
Jinak já propadám beznaději, MS ještě nedorazila, ale mám takové ty příznaky, jako, že dorazí. Zítra se to ukáže, ale nedávám tomu moc nadějí![]()
děkuji,a ja zase pevne verim,ze i ty se brzo dockas…
![]()
zlatko píše:
Diplom opravdu nádheraMusíš být opravdu štasná po tolika letech
Moc moc ti držím palečky at vše vychází
![]()
a děkujeme snad se taky dočkáme.Tak tu průběžně nahlížím do ostatních diskuzí a docela se daří //,tak už abych šla at mě ta vlna nemine
Bergle moc ti držím palce at je to jen planý poplach a zítra se už těším aspoň na dušíčka![]()
ahojky,děkuji,štastna jsem,ale zatim moc nekricim…jeste jsem nevyhrala valku,zatim jen nekolikaty boj......Tobe se taky podari mit mimiska,neboj,jen pevne ver a ono se to podari…
![]()
Holky děkuji,vždy mě trochu naplníte pozitivním myšlením.Musí to vyjít a když ne ted ,tak určitě příště
Diplomka je tomu důkazem ![]()
Diplomko já vím // jsou teprv začátek držím moc moc palečky ![]()
zlatko píše:
Holky děkuji,vždy mě trochu naplníte pozitivním myšlením.Musí to vyjít a když ne ted ,tak určitě příštěDiplomka je tomu důkazem
Diplomko já vím // jsou teprv začátek držím moc moc palečky
jsem toho dukazem,ale to uz je naposledy.Takovy sileny penize podruhe opravdu uz nedam a hlavne je nemam.....Potom uz se s tim holt budu muset smirit.....
nebudeš se muset s ničím smiřovat,protože budeš mamina.Dálice je super
jinak než dobrý konec to nemůže mít
![]()
Tak si to pomalu začni užívat a hlavně hlad bříško at se jim u tebe líbí.Víš kdyby se mě nedařilo delší dobu a čas by utíkal,vždy si vzpomenu na tebe,protože po tolika letech a v tolika letech(promin,doufám,že jsem se tě nedotkla) dobojovat svuj boj a uspěsně je obdivuhodné a je to malý zázrak.
zlatko píše:
nebudeš se muset s ničím smiřovat,protože budeš mamina.Dálice je superjinak než dobrý konec to nemůže mít
![]()
Tak si to pomalu začni užívat a hlavně hlad bříško at se jim u tebe líbí.Víš kdyby se mě nedařilo delší dobu a čas by utíkal,vždy si vzpomenu na tebe,protože po tolika letech a v tolika letech(promin,doufám,že jsem se tě nedotkla) dobojovat svuj boj a uspěsně je obdivuhodné a je to malý zázrak.
nedotkla jsi se me-beru to sportovne.Vis,u me to hlavne byl bordel radoby pani doktorky,ktera nehodlala nic delat a kdyz mi dosla trpelivost,zacaly se dit veci,jenze mi do toho jeste spadnul uraz meho muze,takze se to zase posunulo o dalsi 2 roky.......tak snad to uz dobre dokoname a bude pohoda.......Brisko hladim,mluvim s nima a ptam se jich jestli je to Eliska nebo Michal a nebo rovnou oba......A nebo Eliska a Verunka.....
![]()
no testila jsi dřív než jsi měla,vid? A dálnice je docela viditelná,tak by to mohla být dvojčátka
![]()
No a když to bude Michal a co ten druhý chlapeček
![]()
Mě taky naštvala má gyndařka.Když jsem prodělala první mimoděložní,tak mě řekla at zkoušíme dál!Něco jako laparoskopii a zprůchodnění vejcovodů jsem slyšela až když už jsem neměla ani jeden vejcovod.
Ted už je pozdě a nemá cenu se v tom rýpat ![]()
zlatko píše:
no testila jsi dřív než jsi měla,vid? A dálnice je docela viditelná,tak by to mohla být dvojčátka![]()
No a když to bude Michal a co ten druhý chlapeček![]()
Mě taky naštvala má gyndařka.Když jsem prodělala první mimoděložní,tak mě řekla at zkoušíme dál!Něco jako laparoskopii a zprůchodnění vejcovodů jsem slyšela až když už jsem neměla ani jeden vejcovod.
Ted už je pozdě a nemá cenu se v tom rýpat
tak to jsem mela neco podobneho,jen s tim rozsilem,ze do me porad hnala hormony a ja kynula a kynula a vysledek zadny.No,dnesni den je 12 po ET,takze to uz by mel test fungovat normalne-zacala jsem 8 den a jen diky tomu,ze jsem byla „vyprovokovana“ na jiny diskuzi..... ![]()
a dneska me berou zada jako sv........kdyz chodim,tak je to dobry,ale jak dyl sedim...... ![]()
dobre dopoledne vsem…dalnice sili jako blazen… prikladam dukaz:palec: