Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Diplomatka píše:
Ahojky všichni,pokud nevadí,přidám se k Vám…Jinak všem držím palečky
,ať to čekání dobře dopadne.Taky čekám......
Ahoj DIPLOMATI ![]()
Můžu být trochu osobní?
![]()
Tý jo, ty chceš 4 mimi? Klobouk dolů teda ![]()
ivvča píše:Diplomatka píše:Ahoj DIPLOMATI
Můžu být trochu osobní?![]()
![]()
Tý jo, ty chceš 4 mimi? Klobouk dolů teda
neeeeeee…
jsou zavedený 3 jako blastocysta,takže to vidím tak,že kdyby zůstalo jedno,max dvě je to ideální...... ![]()
Diplomatka píše:ivvča píše:neeeeeee…Diplomatka píše:Ahoj DIPLOMATI
![]()
Tý jo, ty chceš 4 mimi? Klobouk dolů tedajsou zavedený 3 jako blastocysta,takže to vidím tak,že kdyby zůstalo jedno,max dvě je to ideální......
Jéééééééééééé, jsem blbka
, jsem četla, že jsi macecha 3 dospělákům a pochopila jsem to až teď ![]()
PROMIŇ ![]()
ivvča píše:.....Diplomatka píše:Jéééééééééééé, jsem blbkaivvča píše:neeeeeee…Diplomatka píše:Ahoj DIPLOMATI
![]()
Tý jo, ty chceš 4 mimi? Klobouk dolů tedajsou zavedený 3 jako blastocysta,takže to vidím tak,že kdyby zůstalo jedno,max dvě je to ideální......
![]()
![]()
, jsem četla, že jsi macecha 3 dospělákům a pochopila jsem to až teď
PROMIŇ
Ivvco! ja vubec nicemu nerozumim, asi jsem byla tehotna, ale vubec jsem to nevedela…Prvni test byl normalne negativni, pak jsem po menzes mela sex a na druhy den se objevili ty bolesti a spineni a pak najednou byl test pozitivni…Muze mi nekdo tu zahadu vyresit????
Diplomatka píše:ivvča píše:.....Diplomatka píše:Jéééééééééééé, jsem blbkaivvča píše:neeeeeee…Diplomatka píše:Ahoj DIPLOMATI
![]()
![]()
![]()
PROMIŇto se stává ......nemáš se za co omlouvat…
Jinak já jsem macecha 7 holky
leté
Sade píše:
Ivvco! ja vubec nicemu nerozumim, asi jsem byla tehotna, ale vubec jsem to nevedela…Prvni test byl normalne negativni, pak jsem po menzes mela sex a na druhy den se objevili ty bolesti a spineni a pak najednou byl test pozitivni…Muze mi nekdo tu zahadu vyresit????
Moc mne to mrzí, ale já Ti neporadím, nemám s tím zkušenost
Ikdyž…Taky jsem měla po MS sex a pak 1 den špinila ![]()
ivvča píše:.....no vidíš…Diplomatka píše:Jinak já jsem macecha 7 holkyivvča píše:.....Diplomatka píše:Jéééééééééééé, jsem blbkaivvča píše:neeeeeee…Diplomatka píše:Ahoj DIPLOMATI
![]()
![]()
![]()
PROMIŇto se stává ......nemáš se za co omlouvat…
leté
Ahojte holky, Sade to mě moc mrzí, že máš takové problémy a nechceš si raději ještě zajít k doktorovi, milování přece nemůže způsobit potrat.Držím pěstičky ať má ten tvůj příběh nakonec šťastný konec
![]()
Zdravím všechny snažilky
¨
Sade nevím je to opravdu záhada?A HCG jsi měla 0?
Jedině ,že to byl špatný test.Taky se to může stát ![]()
Ahoj Diplomatko držím pěsti,aby ti to vyšlo.Takhle je to finančně náročné a bez pojištovny to musí být peněz!Jak dlouho se snažíš o miminko?
Ivvčo
snad už jsi zdravá.
zlatko píše:
Zdravím všechny snažilky¨
Sade nevím je to opravdu záhada?A HCG jsi měla 0?
Jedině ,že to byl špatný test.Taky se to může stát
Ahoj Diplomatko držím pěsti,aby ti to vyšlo.Takhle je to finančně náročné a bez pojištovny to musí být peněz!Jak dlouho se snažíš o miminko?
Ivvčo![]()
snad už jsi zdravá.
Ahojky,o financích raději ani nemluvím-bez pár korun 60 tisíc…
O mimi se snažím 15 let-včetně výměny partnera a posléze i doktora-poslední doktor to teprve rozhýbal a začalo se něco dít.....
Lído jako samoplátce to musí být asi hodně drahé, tak snad to bude stát za to a výsledek bude pozitivní. U vás v CAR neměli problém s 3 vajíčky? ![]()
dekuji za podporu. Nemate nekdo zkusenosti jak to probiha, kdyz jsem vlastne asi potratila, za jak dlouho muzu jit na druhy pokus? Mam jeste 4 mrazacky co na me cekaji a dneska je to 34. den po IVF..Doktorum hrozne dlouho trva nez mi neco oznami a reknou..Vysledky budu vedet az v patek. Ukousu se tady!!!A jak tomu rikaji u nas v cesku, kdyz do me daji mrazacky, to je ten KET?
jinak si asi myslim, ze ten prvni test byl spatny, az ten druhy byl pozitivni a hCG bylo 44…BYLO:: ![]()
Příspěvek upraven 19.10.10 v 19:09