Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
19.10.10 18:37
Diplomatka píše:
Ahojky všichni,pokud nevadí,přidám se k Vám… :-) Jinak všem držím palečky :palec: ,ať to čekání dobře dopadne.Taky čekám......

Ahoj DIPLOMATI :mavam:
Můžu být trochu osobní? :oops: :oops: :oops:
Tý jo, ty chceš 4 mimi? Klobouk dolů teda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
19.10.10 18:39
ivvča píše:
Diplomatka píše:
Ahojky všichni,pokud nevadí,přidám se k Vám… :-) Jinak všem držím palečky :palec: ,ať to čekání dobře dopadne.Taky čekám......
Tý jo, ty chceš 4 mimi? Klobouk dolů teda :-D

neeeeeee… :-D jsou zavedený 3 jako blastocysta,takže to vidím tak,že kdyby zůstalo jedno,max dvě je to ideální...... :-)

• Citovat
  • Upravit
2244
19.10.10 18:43
Diplomatka píše:
ivvča píše:
Diplomatka píše:
neeeeeee… :-D jsou zavedený 3 jako blastocysta,takže to vidím tak,že kdyby zůstalo jedno,max dvě je to ideální...... :-)

Jéééééééééééé, jsem blbka :zed: :zed: :zed: , jsem četla, že jsi macecha 3 dospělákům a pochopila jsem to až teď :mrgreen:
PROMIŇ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
19.10.10 18:44
ivvča píše:
Diplomatka píše:
ivvča píše:
Diplomatka píše:
neeeeeee… :-D jsou zavedený 3 jako blastocysta,takže to vidím tak,že kdyby zůstalo jedno,max dvě je to ideální...... :-)
Jéééééééééééé, jsem blbka :zed: :zed: :zed: , jsem četla, že jsi macecha 3 dospělákům a pochopila jsem to až teď :mrgreen:
PROMIŇ :oops:
..... :lol: to se stává ......nemáš se za co omlouvat…
  • Citovat
  • Upravit
29
19.10.10 18:46

Ivvco! ja vubec nicemu nerozumim, asi jsem byla tehotna, ale vubec jsem to nevedela…Prvni test byl normalne negativni, pak jsem po menzes mela sex a na druhy den se objevili ty bolesti a spineni a pak najednou byl test pozitivni…Muze mi nekdo tu zahadu vyresit????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
19.10.10 18:51
Diplomatka píše:
ivvča píše:
Diplomatka píše:
ivvča píše:
Diplomatka píše:

Jinak já jsem macecha 7 holky :mrgreen: leté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
19.10.10 18:52

:cert: nějak mi tady přeskakují slova :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
19.10.10 18:54
Sade píše:
Ivvco! ja vubec nicemu nerozumim, asi jsem byla tehotna, ale vubec jsem to nevedela…Prvni test byl normalne negativni, pak jsem po menzes mela sex a na druhy den se objevili ty bolesti a spineni a pak najednou byl test pozitivni…Muze mi nekdo tu zahadu vyresit????

Moc mne to mrzí, ale já Ti neporadím, nemám s tím zkušenost :think: Ikdyž…Taky jsem měla po MS sex a pak 1 den špinila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
19.10.10 18:56
ivvča píše:
Diplomatka píše:
ivvča píše:
Diplomatka píše:
ivvča píše:
Diplomatka píše:
Jinak já jsem macecha 7 holky :mrgreen: leté
.....no vidíš… :-) u mě to je nejstarší holka a pak 2 kluci…a toho nejmladšího máme u nás..... :-)
  • Citovat
  • Upravit
463
19.10.10 18:58

Ahojte holky, Sade to mě moc mrzí, že máš takové problémy a nechceš si raději ještě zajít k doktorovi, milování přece nemůže způsobit potrat.Držím pěstičky ať má ten tvůj příběh nakonec šťastný konec :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
19.10.10 19:00

Zdravím všechny snažilky :mavam: ¨
Sade nevím je to opravdu záhada?A HCG jsi měla 0?
Jedině ,že to byl špatný test.Taky se to může stát :?:
Ahoj Diplomatko držím pěsti,aby ti to vyšlo.Takhle je to finančně náročné a bez pojištovny to musí být peněz!Jak dlouho se snažíš o miminko?
Ivvčo :mavam: :mavam: snad už jsi zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
19.10.10 19:01

Bergle :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
19.10.10 19:03
zlatko píše:
Zdravím všechny snažilky :mavam: ¨
Sade nevím je to opravdu záhada?A HCG jsi měla 0?
Jedině ,že to byl špatný test.Taky se to může stát :?:
Ahoj Diplomatko držím pěsti,aby ti to vyšlo.Takhle je to finančně náročné a bez pojištovny to musí být peněz!Jak dlouho se snažíš o miminko?
Ivvčo :mavam: :mavam: snad už jsi zdravá.

Ahojky,o financích raději ani nemluvím-bez pár korun 60 tisíc… :cert: O mimi se snažím 15 let-včetně výměny partnera a posléze i doktora-poslední doktor to teprve rozhýbal a začalo se něco dít.....

• Citovat
  • Upravit
463
19.10.10 19:04

Lído jako samoplátce to musí být asi hodně drahé, tak snad to bude stát za to a výsledek bude pozitivní. U vás v CAR neměli problém s 3 vajíčky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.10.10 19:06

dekuji za podporu. Nemate nekdo zkusenosti jak to probiha, kdyz jsem vlastne asi potratila, za jak dlouho muzu jit na druhy pokus? Mam jeste 4 mrazacky co na me cekaji a dneska je to 34. den po IVF..Doktorum hrozne dlouho trva nez mi neco oznami a reknou..Vysledky budu vedet az v patek. Ukousu se tady!!!A jak tomu rikaji u nas v cesku, kdyz do me daji mrazacky, to je ten KET? :?: :?: :?: jinak si asi myslim, ze ten prvni test byl spatny, az ten druhy byl pozitivni a hCG bylo 44…BYLO:: :-(

Příspěvek upraven 19.10.10 v 19:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital