Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sade tam u Vás je to teda zvláštní. Tak dlouho čekat a nevědět na čem si to ti asi na nervech moc nepřidá. Já bych byla hotový uzlíček nervu. ![]()
Doufám,že to dobře dopadne,protože jinak se s tím budu muset nějak poprat a smířit se s tím......
Tobě taky přeji hooooodně štěstíčka,ať to dobře dopadne
Tak se už v tom nebudem rýpat ![]()
Moc držím palečky at ti to výjde.Neumim si představit čekat takových let.Klobouk dolu,že máš furt sílu bojovat. ![]()
Sade píše:
dekuji za podporu. Nemate nekdo zkusenosti jak to probiha, kdyz jsem vlastne asi potratila, za jak dlouho muzu jit na druhy pokus? Mam jeste 4 mrazacky co na me cekaji a dneska je to 34. den po IVF..Doktorum hrozne dlouho trva nez mi neco oznami a reknou..Vysledky budu vedet az v patek. Ukousu se tady!!!A jak tomu rikaji u nas v cesku, kdyz do me daji mrazacky, to je ten KET?![]()
![]()
jinak si asi myslim, ze ten prvni test byl spatny, az ten druhy byl pozitivni a hCG bylo 44…BYLO::
Příspěvek upraven 19.10.10 v 19:09
SADE já mám v tom pořád guláš
.Asi bude nejlepší, když jsi zajdeš někam na vyšetření, ať se na Tebe podívají..
zlatko píše:
Tak se už v tom nebudem rýpat
Moc držím palečky at ti to výjde.Neumim si představit čekat takových let.Klobouk dolu,že máš furt sílu bojovat.
tohle je poslední,na víc opravdu už nemám,všechno se to prodloužilo mužovým úrazem-když se mu stal,tak týden na to jsme měli první sezení v Sanusu,takže jsem to bohužel musela zrušit a čekalo se další 2 roky......než se dal dohromady na tolik,aby nejdl opiáty atd......
drzim vsem vsechno co se drzet da na rukou i na nohou. ted mizim, rano brzo vstavam. Snad zitra! papa
![]()
Nemám zkušenost,ale kdybys měla bolesti a stále krvácela jdi na pohotovost.Taky by to mohlo být mimoděložní to taky ukazuje pozitivní těhotenský test a to je hodně nebezpečné!!!!!!
Ale nechápu,že test máš už zas negativní ![]()
Udělej si test radči ještě jednou.
Liduš to vyjde musí
, ale kdyby náhodou slyšela si už o minimální stimulaci. To není zas tak drahé. My jsme platili 13000,–, ale bohužel je i míň vajíček, ale je to jen o tom jak reaguješ na léky. Každopádně to je zbytečná informace, protože to vyjde a budou tam
![]()
Bergle píše:
Liduš to vyjde musí![]()
, ale kdyby náhodou slyšela si už o minimální stimulaci. To není zas tak drahé. My jsme platili 13000,–, ale bohužel je i míň vajíček, ale je to jen o tom jak reaguješ na léky. Každopádně to je zbytečná informace, protože to vyjde a budou tam
![]()
děkuji-v to doufám,od včerejška jsem jak přejetá,v puse mám jak v solničce,o prsech ani nemluvě-nejraději bych je někam zahodila jak bolí.....O minimální stimulaci vím,ale stejně si musím platit všechno sama-pojišťovna mi nedá ani korunu..... ![]()
Opravdu jste to neměli jednoduchý.
Musí vám to vyjít
![]()
Takže Bergle bude testit 27.10 a ty 29.10 ![]()
Budu na vás myslet ![]()
zlatko píše:…tobě to taky vyjde,uvidíš-budu držet taky všechny palečky
Opravdu jste to neměli jednoduchý.
Musí vám to vyjít![]()
Takže Bergle bude testit 27.10 a ty 29.10
Budu na vás myslet