Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kaktusovka
19.10.10 19:21
Sade píše:
vtip je dobry. mohla bych se zeptat, ale vim, ze je mi verny. Ale na druhou stranu je mozna dobre, ze mi nejde moc otehotnet, protoze s tema jeho spermiema bychom meli uz tak 12 det minimalne! :-D :-D
…co k tomu dodat?? :-)
  • Citovat
  • Upravit
463
19.10.10 19:23

Sade tam u Vás je to teda zvláštní. Tak dlouho čekat a nevědět na čem si to ti asi na nervech moc nepřidá. Já bych byla hotový uzlíček nervu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
19.10.10 19:23

Doufám,že to dobře dopadne,protože jinak se s tím budu muset nějak poprat a smířit se s tím...... :-) Tobě taky přeji hooooodně štěstíčka,ať to dobře dopadne

• Citovat
  • Upravit
624
19.10.10 19:25

Tak se už v tom nebudem rýpat :hug:
Moc držím palečky at ti to výjde.Neumim si představit čekat takových let.Klobouk dolu,že máš furt sílu bojovat. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
19.10.10 19:25
Sade píše:
dekuji za podporu. Nemate nekdo zkusenosti jak to probiha, kdyz jsem vlastne asi potratila, za jak dlouho muzu jit na druhy pokus? Mam jeste 4 mrazacky co na me cekaji a dneska je to 34. den po IVF..Doktorum hrozne dlouho trva nez mi neco oznami a reknou..Vysledky budu vedet az v patek. Ukousu se tady!!!A jak tomu rikaji u nas v cesku, kdyz do me daji mrazacky, to je ten KET? :?: :?: :?: jinak si asi myslim, ze ten prvni test byl spatny, az ten druhy byl pozitivni a hCG bylo 44…BYLO:: :-(Příspěvek upraven 19.10.10 v 19:09

SADE já mám v tom pořád guláš :nevim: .Asi bude nejlepší, když jsi zajdeš někam na vyšetření, ať se na Tebe podívají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
19.10.10 19:27
zlatko píše:
Tak se už v tom nebudem rýpat :hug:
Moc držím palečky at ti to výjde.Neumim si představit čekat takových let.Klobouk dolu,že máš furt sílu bojovat. :andel:

tohle je poslední,na víc opravdu už nemám,všechno se to prodloužilo mužovým úrazem-když se mu stal,tak týden na to jsme měli první sezení v Sanusu,takže jsem to bohužel musela zrušit a čekalo se další 2 roky......než se dal dohromady na tolik,aby nejdl opiáty atd......

• Citovat
  • Upravit
29
19.10.10 19:27

drzim vsem vsechno co se drzet da na rukou i na nohou. ted mizim, rano brzo vstavam. Snad zitra! papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
19.10.10 19:28

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: a žádný zlobení.....pěkně spinkat..... :lol:

• Citovat
  • Upravit
624
19.10.10 19:29

Nemám zkušenost,ale kdybys měla bolesti a stále krvácela jdi na pohotovost.Taky by to mohlo být mimoděložní to taky ukazuje pozitivní těhotenský test a to je hodně nebezpečné!!!!!!
Ale nechápu,že test máš už zas negativní :think:
Udělej si test radči ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
19.10.10 19:30

Ahoj BERGLI a ZLATI :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.10.10 19:33

Liduš to vyjde musí :palec: :palec: , ale kdyby náhodou slyšela si už o minimální stimulaci. To není zas tak drahé. My jsme platili 13000,–, ale bohužel je i míň vajíček, ale je to jen o tom jak reaguješ na léky. Každopádně to je zbytečná informace, protože to vyjde a budou tam :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
19.10.10 19:36
Bergle píše:
Liduš to vyjde musí :palec: :palec: , ale kdyby náhodou slyšela si už o minimální stimulaci. To není zas tak drahé. My jsme platili 13000,–, ale bohužel je i míň vajíček, ale je to jen o tom jak reaguješ na léky. Každopádně to je zbytečná informace, protože to vyjde a budou tam :srdce: :srdce:

děkuji-v to doufám,od včerejška jsem jak přejetá,v puse mám jak v solničce,o prsech ani nemluvě-nejraději bych je někam zahodila jak bolí.....O minimální stimulaci vím,ale stejně si musím platit všechno sama-pojišťovna mi nedá ani korunu..... :cry:

• Citovat
  • Upravit
624
19.10.10 19:39

Opravdu jste to neměli jednoduchý.
Musí vám to vyjít :andel: :andel:
Takže Bergle bude testit 27.10 a ty 29.10 :andel:
Budu na vás myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka