Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky hlavě žádný stres, prostě klídek a pohoda, aby se ty naše mimuška u nás měli jako v bavlnce.
Tak dobrou noc papa
![]()
Bergle píše:
Holky hlavě žádný stres, prostě klídek a pohoda, aby se ty naše mimuška u nás měli jako v bavlnce.
Tak dobrou noc papa![]()
já doufám,že ano!!!!!!
Ve středu po kontrole pojedu k sestře a hned si tam zapnu PC,protože budu strašně zvědavá na tvé dvě //
Tak já jdu taky koukat na „bednu“…tak páááááá
a sladké sny
![]()
Holky já to tady nestíhááááááááááám, běhám plotna-pc tam a zpátky
Tak ahojte ![]()
Ahojte holky, tak co je u Vás nového? Já se cítím v pohodě jen mě pobolívá v podbříšku a dost se mi točí hlava, tak snad je to dobré znamení a ve středu budou na testu //
a nebo je to jen má sugesce ![]()
Bergle píše:
Ahojte holky, tak co je u Vás nového? Já se cítím v pohodě jen mě pobolívá v podbříšku a dost se mi točí hlava, tak snad je to dobré znamení a ve středu budou na testu //a nebo je to jen má sugesce
Určitě to budou //
![]()
Ivčo děkuji. To čekání mě zabíjí a mám pocit, že momentálně 24 hod denně nemyslím na nic jiného, než na to mimuško, které možná ve mě roste. Už jsme se dokonce s manželem shodli i na jménech a to je co říct. ![]()
Bergle drzim vsechno co drzet jde!!!!
u me asi zahada vyresena. Po tom prvnim IVF jsem asi tehotna byla,ale spatne se mi embryjko vyvijelo, takze normalni test byl negativni. Ale bojoval bobisek muj maly a pak byl test na hCG44, tento tyden je sice hCG53, ale dostala jsem i menzes a jako tehotna se uz vubec necitim, prestaly me bolet prsy a citim se vlastne zase jako normalni clovek. Takze to vypada, ze na ten KET/mrazacky do briska/ pujdu koncem listopadu, jestli bude vsechno v pohode. A taky to moje cele mesicni spineni, byli tam i s prominutim takove kousky jako svalova tkane…Ale uz se tesim na dalsi pokus!!!
![]()
Ahojky Sade, dnes jsem na tebe celý den myslela, kdy už se ozveš se zprávami. To mě moc mrzí, že to tak dopadlo, ale aspoň víš, že se v bríšku mimískovi líbilo a že si schopna otěhotnět. Budu držet palce, aby to v listopadu bylo se šťastným koncem
![]()
Bergle píše:
Ivčo děkuji. To čekání mě zabíjí a mám pocit, že momentálně 24 hod denně nemyslím na nic jiného, než na to mimuško, které možná ve mě roste. Už jsme se dokonce s manželem shodli i na jménech a to je co říct.
Bergli a jaké jména jste vybrali ![]()
Sade píše:
Bergle drzim vsechno co drzet jde!!!!![]()
![]()
u me asi zahada vyresena. Po tom prvnim IVF jsem asi tehotna byla,ale spatne se mi embryjko vyvijelo, takze normalni test byl negativni. Ale bojoval bobisek muj maly a pak byl test na hCG44, tento tyden je sice hCG53, ale dostala jsem i menzes a jako tehotna se uz vubec necitim, prestaly me bolet prsy a citim se vlastne zase jako normalni clovek. Takze to vypada, ze na ten KET/mrazacky do briska/ pujdu koncem listopadu, jestli bude vsechno v pohode. A taky to moje cele mesicni spineni, byli tam i s prominutim takove kousky jako svalova tkane…Ale uz se tesim na dalsi pokus!!!
![]()
![]()
SADE držím palečky, ať jde vše hladce
A kolik máš ještě mražáčků?
Ahojky děvčata
![]()
Sade to byly nervy.Je mě to líto,ale jak říká Bergle je dobře vědět,že se embrijka zahnízdili a příště to určitě vyjde.Kolik máte mrazáčků
![]()
Bergle takže příští pátek
![]()
Ivvčo a ty ted budeš čekat na MS ![]()
Ahoj Zlatko, co v pátek? Ty v pátek? Já testuji ve středu, zkoušla jsem ukecat mužíčka, že by jsme to vyzkoušeli už o víkendu, ale neprošlo to, takže ta středa platí
.
Ivčo já chtěla Jolanu, ale to teda neprošlo, ale bylo mi schváleno Sofie a Sebastián, ale jelikož se můj seznam mění tak to třeba dopadne úplně jinak.
PS: jmenný seznam už mám asi 5 let a postupně ho doplňuji ![]()