Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
19.10.10 19:45

Holky hlavě žádný stres, prostě klídek a pohoda, aby se ty naše mimuška u nás měli jako v bavlnce.
Tak dobrou noc papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
19.10.10 19:46
Bergle píše:
Holky hlavě žádný stres, prostě klídek a pohoda, aby se ty naše mimuška u nás měli jako v bavlnce.
Tak dobrou noc papa :mavam: :mavam:
:mavam: :mavam: pá a hezké sny o klidu..... :-)
  • Citovat
  • Upravit
624
19.10.10 19:47

já doufám,že ano!!!!!!
Ve středu po kontrole pojedu k sestře a hned si tam zapnu PC,protože budu strašně zvědavá na tvé dvě //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
19.10.10 19:49

Taky vám všem přeji krásné sny pá pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
19.10.10 19:52

Tak já jdu taky koukat na „bednu“…tak páááááá :mavam: a sladké sny :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2244
19.10.10 19:59

Holky já to tady nestíhááááááááááám, běhám plotna-pc tam a zpátky :mrgreen: Tak ahojte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.10.10 17:49

Ahojte holky, tak co je u Vás nového? Já se cítím v pohodě jen mě pobolívá v podbříšku a dost se mi točí hlava, tak snad je to dobré znamení a ve středu budou na testu // :dance: a nebo je to jen má sugesce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
21.10.10 18:06
Bergle píše:
Ahojte holky, tak co je u Vás nového? Já se cítím v pohodě jen mě pobolívá v podbříšku a dost se mi točí hlava, tak snad je to dobré znamení a ve středu budou na testu // :dance: a nebo je to jen má sugesce :-(

Určitě to budou // :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.10.10 18:29

Ivčo děkuji. To čekání mě zabíjí a mám pocit, že momentálně 24 hod denně nemyslím na nic jiného, než na to mimuško, které možná ve mě roste. Už jsme se dokonce s manželem shodli i na jménech a to je co říct. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.10.10 12:40

Bergle drzim vsechno co drzet jde!!!! :palec: :palec: :palec: u me asi zahada vyresena. Po tom prvnim IVF jsem asi tehotna byla,ale spatne se mi embryjko vyvijelo, takze normalni test byl negativni. Ale bojoval bobisek muj maly a pak byl test na hCG44, tento tyden je sice hCG53, ale dostala jsem i menzes a jako tehotna se uz vubec necitim, prestaly me bolet prsy a citim se vlastne zase jako normalni clovek. Takze to vypada, ze na ten KET/mrazacky do briska/ pujdu koncem listopadu, jestli bude vsechno v pohode. A taky to moje cele mesicni spineni, byli tam i s prominutim takove kousky jako svalova tkane…Ale uz se tesim na dalsi pokus!!! :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.10.10 12:51

Ahojky Sade, dnes jsem na tebe celý den myslela, kdy už se ozveš se zprávami. To mě moc mrzí, že to tak dopadlo, ale aspoň víš, že se v bríšku mimískovi líbilo a že si schopna otěhotnět. Budu držet palce, aby to v listopadu bylo se šťastným koncem :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
22.10.10 15:28
Bergle píše:
Ivčo děkuji. To čekání mě zabíjí a mám pocit, že momentálně 24 hod denně nemyslím na nic jiného, než na to mimuško, které možná ve mě roste. Už jsme se dokonce s manželem shodli i na jménech a to je co říct. :-)

Bergli a jaké jména jste vybrali :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
22.10.10 15:29
Sade píše:
Bergle drzim vsechno co drzet jde!!!! :palec: :palec: :palec: u me asi zahada vyresena. Po tom prvnim IVF jsem asi tehotna byla,ale spatne se mi embryjko vyvijelo, takze normalni test byl negativni. Ale bojoval bobisek muj maly a pak byl test na hCG44, tento tyden je sice hCG53, ale dostala jsem i menzes a jako tehotna se uz vubec necitim, prestaly me bolet prsy a citim se vlastne zase jako normalni clovek. Takze to vypada, ze na ten KET/mrazacky do briska/ pujdu koncem listopadu, jestli bude vsechno v pohode. A taky to moje cele mesicni spineni, byli tam i s prominutim takove kousky jako svalova tkane…Ale uz se tesim na dalsi pokus!!! :srdce: :andel: :srdce:

SADE držím palečky, ať jde vše hladce :palec: A kolik máš ještě mražáčků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.10.10 16:15

Ahojky děvčata :mavam: :mavam:
Sade to byly nervy.Je mě to líto,ale jak říká Bergle je dobře vědět,že se embrijka zahnízdili a příště to určitě vyjde.Kolik máte mrazáčků :?: :?:
Bergle takže příští pátek :palec: :andel:
Ivvčo a ty ted budeš čekat na MS :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.10.10 17:24

Ahoj Zlatko, co v pátek? Ty v pátek? Já testuji ve středu, zkoušla jsem ukecat mužíčka, že by jsme to vyzkoušeli už o víkendu, ale neprošlo to, takže ta středa platí :-D .
Ivčo já chtěla Jolanu, ale to teda neprošlo, ale bylo mi schváleno Sofie a Sebastián, ale jelikož se můj seznam mění tak to třeba dopadne úplně jinak.
PS: jmenný seznam už mám asi 5 let a postupně ho doplňuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital