Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj ZLATI a BERGLI
![]()
Zlatíčko hlavně opatrně, maminko, vyjde to
![]()
Bergli zatím ne, ale děkuji, mám ještě nasušený z léta, ale až dojde, určitě se ozvu. Jsi hodná, děkuji ![]()
Jinak ZLATI škoda, že nejsi z Ostravy, zašly bychom všechny tři i s BERGLI na kafčo ![]()
děkuji za odpověd na krev jdu v ponděli než sem začla krvacet tak jsem testy zkoušela dva oba mi vyšli akorat že čarky byli slabounky budu doufat že aspon jedno se mi tam uchytilo
Sisi nevěš hlavu, četla jsem už spousty příspěvku od holek co měli normální MS a nakonebc byli těhotné. Držím palce, aby to v pondělí dopadlo dobře.
Naděje přece umíra poslední, tak se drž ![]()
Ahoj holky
![]()
Ivvčo Ostrava je opravdu dáááleko ![]()
Sisi držim palce na pondělí
![]()
Já se ,tak těším na zítra
Jedeme slavit neteřinky rok ![]()
Zdravím všechny ![]()
ZLATI tak jak jsi si užila narozeninky? A jak se cítíš?
Ahoj Ivvčo
,narozeniny super ![]()
Malá byla kouzelná.Sice nevěděla co se děje ,ale z dárečků měla obrovskou radost.
Já se cítím uplně normálně.Sem tam mě sice dloubne v podbříšku,ale to nic neznamená.Tak mám týden za sebou a ted musím vydržet další ![]()
zlatko píše:
Ahoj Ivvčo,narozeniny super
Malá byla kouzelná.Sice nevěděla co se děje ,ale z dárečků měla obrovskou radost.
Já se cítím uplně normálně.Sem tam mě sice dloubne v podbříšku,ale to nic neznamená.Tak mám týden za sebou a ted musím vydržet další
Ta horší druhá půlka, viď? Sakra já tak moc chci, aby nám to vyšlo.
je to strašně dlouhý
a já čekám do poslední chvilky,protože mě menstruaci zadržuje utrogestan
Taky si moc přeji aby nám to vyšlo ![]()
zlatko píše:
je to strašně dlouhýa já čekám do poslední chvilky,protože mě menstruaci zadržuje utrogesA jak se to pozná, že Utrogestan zadržuje MS?tan
![]()
Taky si moc přeji aby nám to vyšlo
zlatko píše:
je to strašně dlouhýa já čekám do poslední chvilky,protože mě menstruaci zadržuje utrogestan
![]()
Taky si moc přeji aby nám to vyšlo
A jak se to pozná, že Utrogestan zadržuje MS?
Ahoj holky, nemáte zkušenost s čekáním na výsledek. Ve středu jsem byla na ET. Docela to bylo OK, večer mě bolelo v podbřišku, ve čtvrtek to samé, to jsem večer měla i teplotu a hlavně mě bolely prsa, ale teď to odeznělo a jsem OK. bohužel jem měla pouze ze 7 folikul 3 vajíčka, ty se všechny oplodnily. 2 mám u sebe, třetí se přestalo vyvíjet, takže nemáme ani nic k zamražení. Od té doby se bojím, že ity ve mě se přeslali vyvíjet. Kdy tak poznám, že jest těhu? Děkuji za radu ![]()
Ahoj, já jsem byla v úterý, 5 denní embryo a už jsem zkoušela 2 krát testovat a nic. Do včerejška jsem měla bolesti v podbřišku a ted už je to dobrý, ale nevim jestli je to dobře nebo špatně.