Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
4.11.10 20:12

Ahoj ZLATI a BERGLI :mavam: :mavam: :mavam:
Zlatíčko hlavně opatrně, maminko, vyjde to :palec: :hug:
Bergli zatím ne, ale děkuji, mám ještě nasušený z léta, ale až dojde, určitě se ozvu. Jsi hodná, děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
4.11.10 20:38

Jinak ZLATI škoda, že nejsi z Ostravy, zašly bychom všechny tři i s BERGLI na kafčo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.11.10 21:40

děkuji za odpověd na krev jdu v ponděli než sem začla krvacet tak jsem testy zkoušela dva oba mi vyšli akorat že čarky byli slabounky budu doufat že aspon jedno se mi tam uchytilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
5.11.10 06:26

Sisi nevěš hlavu, četla jsem už spousty příspěvku od holek co měli normální MS a nakonebc byli těhotné. Držím palce, aby to v pondělí dopadlo dobře. :palec: Naděje přece umíra poslední, tak se drž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.11.10 17:49

děkuji za povzbuzeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
5.11.10 19:18

Ahoj holky :mavam: :mavam:
Ivvčo Ostrava je opravdu dáááleko :-(
Sisi držim palce na pondělí :andel: :andel:
Já se ,tak těším na zítra :dance: Jedeme slavit neteřinky rok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
5.11.10 19:51

Ahoj děvčata :mavam:
ZLATI tak si pořádně užij zítřek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.11.10 22:03

všem vam dik za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
7.11.10 18:22

Zdravím všechny :mavam:
ZLATI tak jak jsi si užila narozeninky? A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
7.11.10 19:06

Ahoj Ivvčo :mavam: ,narozeniny super :potlesk:
Malá byla kouzelná.Sice nevěděla co se děje ,ale z dárečků měla obrovskou radost.
Já se cítím uplně normálně.Sem tam mě sice dloubne v podbříšku,ale to nic neznamená.Tak mám týden za sebou a ted musím vydržet další :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
7.11.10 19:11
zlatko píše:
Ahoj Ivvčo :mavam: ,narozeniny super :potlesk:
Malá byla kouzelná.Sice nevěděla co se děje ,ale z dárečků měla obrovskou radost.
Já se cítím uplně normálně.Sem tam mě sice dloubne v podbříšku,ale to nic neznamená.Tak mám týden za sebou a ted musím vydržet další :-?

Ta horší druhá půlka, viď? Sakra já tak moc chci, aby nám to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
7.11.10 19:36

je to strašně dlouhý :zed: a já čekám do poslední chvilky,protože mě menstruaci zadržuje utrogestan :zed: :zed: Taky si moc přeji aby nám to vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
7.11.10 21:01
zlatko píše:
je to strašně dlouhý :zed: a já čekám do poslední chvilky,protože mě menstruaci zadržuje utrogesA jak se to pozná, že Utrogestan zadržuje MS?tan :zed: :zed: Taky si moc přeji aby nám to vyšlo :srdce:
zlatko píše:
je to strašně dlouhý :zed: a já čekám do poslední chvilky,protože mě menstruaci zadržuje utrogestan :zed: :zed: Taky si moc přeji aby nám to vyšlo :srdce:

A jak se to pozná, že Utrogestan zadržuje MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.11.10 12:00

prosím o radu.-(

Ahoj holky, nemáte zkušenost s čekáním na výsledek. Ve středu jsem byla na ET. Docela to bylo OK, večer mě bolelo v podbřišku, ve čtvrtek to samé, to jsem večer měla i teplotu a hlavně mě bolely prsa, ale teď to odeznělo a jsem OK. bohužel jem měla pouze ze 7 folikul 3 vajíčka, ty se všechny oplodnily. 2 mám u sebe, třetí se přestalo vyvíjet, takže nemáme ani nic k zamražení. Od té doby se bojím, že ity ve mě se přeslali vyvíjet. Kdy tak poznám, že jest těhu? Děkuji za radu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.11.10 13:18

Ahoj, já jsem byla v úterý, 5 denní embryo a už jsem zkoušela 2 krát testovat a nic. Do včerejška jsem měla bolesti v podbřišku a ted už je to dobrý, ale nevim jestli je to dobře nebo špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí