Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
25.11.10 10:55

Už jsem zde na netu četla,že někdy doporučují lázně.
Tak to je super,já bych do toho šla když ti to nabízejí :wink:
Zkus se taky zeptat jestly ti dělali testy na chlamydie!Je to pěkně zákeřní vir!Já jsem rok nemohla přijít do jiného stavu a když jsem měla chlamydie pozitivní ,tak po přelečení jsem do toho hned vlítla a po 4 měsících zas,tak si myslim,že to v tom bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.11.10 11:58

No já jsem se včera na ty testy na Chlamidie ptala a doktor říkal, že když mi dělali laparku a bylo vše v pořádku tak není třeba, ale zkusím se na to zeptat ještě svého gynekologa ať mám jistotu.
S těma lázněma jsem spíš myslela, jestli by si do toho taky nešla. Myslím si, že by to neměl být až takový problém je dostat a mohlo by to být fajn. V lázních si v péči psychloga, cvičí s tebou Mojžíškovou
a co jsem četla tak jsou holky moc spokojené a hlavně v klidu. Uvažuji, že pokud to nevyjde příští rok tak si o ně zažádám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarkinka
25.11.10 12:05

Ahojky holky,tak bohužel jsem embryjko neudržela.Těhotná jsem byla pouze týden :( Vidím,že máte zkušenosti s IVF a tak jsem se chtěla zeptat.Mám zamražené ještě 3 vajíčka a tak mě hnedka doktor cpe do dalšího transféru , není to moc brzy hned další měsíčky? Díky

• Citovat
  • Upravit
463
25.11.10 12:33

Ahoj Sarki,
záleží jen a jen na tobě, kdy do toho chce jít a jak se cítíš. V Car tě memůžou do ničeho nutit takže pokud chceš raději počkat tak počkej a nic neuspěchej, nemá to cenu a tělo si aspoň odpočine a vzpamatuje se z toho hormonálního šoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.11.10 14:58

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jestli při kontrole po transferu v caru vám odebíraji krev? Byla jsem po 20 dnech na kontrole a udělali mi jen test z moči, negativní. a hned mi naplánovali další Ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.11.10 19:32

Ahoj Evalein,
já jsem si test dělala vždy doma a jelikož byl bohužel vždy negativní tak jsem ani na krev nešla. Pokud by si byla těhotná tak 20 den už by na testu určitě byli 2 čárky a pak by asi následoval test z krvé, ale takhle to asi už nemělo smysl. Pokud si v pohodě a připravená tak do toho jdi, ale kdy do toho půjdeš záleží jen na tobě a nenech se do ničeho nutit. Doktoři tu jsou přece kvůli nám ne my kvůli nim. Tak se drž a přeji hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
25.11.10 19:51

Ahoj holky :mavam:
BERGLI já také přemýšlela, že bych šla příští rok do lázní, známá byla ve Františkových a říkala, že super. Tak pojedem všechny tři-já, Ty a ZLATI :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk:
Jinak je fajn, že se u Tebe něco děje.
SARKI moc mne to mrzí :hug: Já chtěla do KET co nejrychleji, protože jsem se cítila dobře, ale nešlo to. Záleží na Tobě, jak se cítíš.
EVALEIN já do CAR na krev po ET šla. Ikdyž jsem dostala MS chtěli, ať dojedu,ať je to 100% jestli ano, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.11.10 06:25

Ahoj Ivčo,
uvažuješ přesně jak já, ohledně těch lázní, že by jsme jeli spolu. Prosím tě na internetu jsem četla, že jsou ty lázně na 4 týdny, je to opravdu tak dlouho? Se svojí šéfovou už jsem se o tom bavila a nevidí v tom problém, ale nechci svou práci nechávat na kolegyních, ale pokud by mi to pomohlo tak jdu do toho přes mrtvoly :-D a 4 týdny bez manžela a našeho pejska to asi nedám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.11.10 11:18

Bergle, díky za podporu, možná to zkusim v lednu znovu, ale už si nenechám zavést jen jedno embrio, ale minimálně dvě,at je šance větší a ještě když to všechno tolik stojí!
Ve Františkových jsem byla měsíc, ale už je to hodně dávno, ještě před revolucí. Ted´to bude určitě o něčem jiným, ale tenkrát co tam ženský jezdily, tak vím , že jim to moc nepomohlo. Ale na druhou stranu si tam dobře odpočinete a to, že něco pro to člověk dělá je super pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.11.10 11:38

Ahoj Zlatko, tak jak se daří? Tak nevím, jestli mohu, ale mám jednu pozitivní zprávu. Včera jsem byla na ultrazvuku a mám tam jedno uchycené vajíčko:-). manžela mále křísili. bál se že budeme mít dvojčata. nechali jsme si zavézt 2. Pro jistotu, a tak zůstalo jedno a je to pěkný rváč.
Ohledně toho centra děláš dobře. My jsme začali v GENETU v Praze a bylo to jako taovárna na děti. Nazajímal je důvod, ale hned nás chtěli hnát na IVF. Tak jsem přešli k Apolináři sice je to státní nemocnice jako každá jiná, ale nezaplatili jsme ani korunu a všichyni byli maximálně vstřícní, :lol: takže určitě změň centrum a budu držet palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.11.10 13:21

Hezký den holčiny,já bych teda bez manžela čtyři týdny nevydržela :oops: Já chci zkusit cvičit tu mojžíšovku.Bude to mé předsevzetí do nového roku.
Verouš tak to velká gratulace a držím moc pěstičky :andel: :andel:
Jo jsem ráda,že jsem se takhle rozhodla.Myslim si že když příjdeš do nového centra z jiného kvůli nespokojenosti,tak na tebe koukají jinak a vědí že ze sebou nenecháš vorat..takže děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
26.11.10 16:48

Ahojky holky :mavam:
S-VEROUŠ gratuluji :kytka:
BERGLI jinak jsem taky slyšela, že prý to moc nepomáhá, sice té známé ano, ale asi je to i o tom, že na to člověk chvíli nemyslí, nemá stresy z práce, prostě si užívá lázně a přijede pak domů odpočinutý a s vyčištěnou hlavou. A to přece může pomoct :palec:
ZLATI mne by manžel taky chyběl, ale pocit, že tam s člověkem něco dělají, že to třeba může mít nějaký vliv není špatný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.11.10 18:12

A opravdu jsou ty lázně na 4 týdny, nedá se to zkrátit na 3 nebo na 2 to bych snad už zvládla bez manžela a naší psí slečny :-D
Co jsem si vyhledala na internetu asi souhlasím, že lázně až tak nepůmůžou vyžešit problém, ale jde o to, že si člověk odpočine psychicky a to po těch letech už asi potřebuji.
No každopádně jestli nám IVF příští rok nevyjde tak začnu řešit ty lázně. :think:
Vyskoušet se musí vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
26.11.10 18:19
Bergle píše:
A opravdu jsou ty lázně na 4 týdny, nedá se to zkrátit na 3 nebo na 2 to bych snad už zvládla bez manžela a naší psí slečny :-D
Co jsem si vyhledala na internetu asi souhlasím, že lázně až tak nepůmůžou vyžešit problém, ale jde o to, že si člověk odpočine psychicky a to po těch letech už asi potřebuji.
No každopádně jestli nám IVF příští rok nevyjde tak začnu řešit ty lázně. :think:
Vyskoušet se musí vše :palec:

BERGLI já asi taky. To nevím, jestli to jde zkrátit, ale asi ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.11.10 19:00

Tak já taky o tom budu přemýšlet :think:
Holky a to vám je musí předepsat lékař?
Nevíte jestly se něco platí?

• načítám...
  • Citovat