Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky ![]()
Tak já to odkládám na prosinec…Zlatí já říkala, že to vyjde ![]()
Ahoj Ivčo, tak to mě mrzí, ale jestli se necítíš v pohodě tak je to určitě lepší.
A co kontrola? Pomohli ti ty léky na růst sliznice?
Bergle píše:
Ahoj Ivčo, tak to mě mrzí, ale jestli se necítíš v pohodě tak je to určitě lepší.
A co kontrola? Pomohli ti ty léky na růst sliznice?
BERGLI no právě, že nepomohly. Nechápu to, proč jsem je pak brala…I proto se to odložilo, nebyla jsem připravená.
Ivvčo neboj to uteče jako voda
a možná pod stromeček budeš mít //
Dobrou noc ![]()
Dobré ránko holky,tak jsem si ten test udělala dnes ráno a je negativní.
Je to 13 den,tak myslim že už je po všem ![]()
No nezbývá nic jiného než se oklepat a jít bojovat dál.Jednou nám to všem vyjde
![]()
Zlatko tak to mě moc moc mrzí, ale 13 den to nemusí být ještě vidět. Jdeš ještě na krev? MS si přece ještě nedostala. Já když jsem brala Utrogestan tak jsem sice měla spoždění 4 dny, ale MS dorazila. Třeba se trápíš zbytečně a v pondělí už může být vše jinak. ![]()
zlatko píše:
Dobré ránko holky,tak jsem si ten test udělala dnes ráno a je negativní.
Je to 13 den,tak myslim že už je po všem
No nezbývá nic jiného než se oklepat a jít bojovat dál.Jednou nám to všem vyjde![]()
ZLATI neblázni, ještě to nevzdávej, počkej na krev
![]()
Ahojky kočiny
,omlouvám se,že jsem tady dlouho nebyla a taky „nezahlásila“
,jak to s náma vypadá:jsme 6tt a máme 1 ![]()
Liduš moc gratuluji, už jsem si říkala, jestli dáš vědět. Překvapilo mě, že tam je jen jedno při tak brzkém rozpoznání HCG, ale bohu dík za měj. Tak se opatruj mamino
![]()
Bergle píše:
Liduš moc gratuluji, už jsem si říkala, jestli dáš vědět. Překvapilo mě, že tam je jen jedno při tak brzkém rozpoznání HCG, ale bohu dík za měj. Tak se opatruj mamino![]()
![]()
![]()
Děkujuuu
,mě to taky překvapilo,ale je to tak možná lepší-doktor mi sám řekl,že pokud by opravdu byly 3,takže i když by se mi to nelíbilo,udělal by redukci na 2,protože mi není 20 a bylo by to pro mne dost nebezpečný...... ![]()
Ahoj holky, tak jak to zvládáte. Zlatuš zkus to později a neházej flintu do žita.
já si dělala test po 11 dnech to byla ta vymodlená čárka hodně slabá, pak jsem si uděla test od jinýho výrobce 12 den a tam nebyla čárka vůbec:-( a dnes jsem to zase zkusila 13 den a je tam opět slabá čárka tak sama nevím a jsem z toho drobet jelen:-( ![]()
Dobré ránko holky,děkuji za povzbudivá slova,ale já vím,že už je konec.Dnes 15 den test sněhobílý ![]()
Dnes už nebudu zavádět utrogestan a zítra to určitě dostanu.Já se opravdu podle MS orientovat nemohu.Minule 10 dní zpoždění a když sem ho vysadila,tak přišla.
Verouš moc ti držim pěsti at ti tam ta čárka vydrží
Ty jsi po ET nebo KËT?
zlatko píše:
Dobré ránko holky,děkuji za povzbudivá slova,ale já vím,že už je konec.Dnes 15 den test sněhobílý
Dnes už nebudu zavádět utrogestan a zítra to určitě dostanu.Já se opravdu podle MS orientovat nemohu.Minule 10 dní zpoždění a když sem ho vysadila,tak přišla.
Verouš moc ti držim pěsti at ti tam ta čárka vydržíTy jsi po ET nebo KËT?
ZLATI já nějak nevím, co na to říct. Už mne to fakt se.. jak to nevychází
![]()
Ahoj Zlati, to mi je líto. Já jsem po ET. Snažili jsme se 2 roky a nic. Tak jsem byla v únor na laparoskopii, to mi našli endometriozu. Prý jí spálili, ale stále nic a teď po IVF jsem měla pouze 3 embia. 1 se přestalo vyvíjet a nyní čekám na výsledek jak to dopadne…slabounká čárečka mi dává naději. A co ty už jsi po IVF? nebo zatím jen inseminace?
Zlatinko moc mě to mrzí
tak moc jsem ti to přála. Stojí to všechno za hov..
Já mám zase jednu ze svých depresí, tak nějak se nedokážu radovat ze života a jsem na všechny pěkně protivná a hnusná. Ten život je tak těžký ![]()