Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
28.5.11 07:40

dobré ráno holky :mavam: :mavam:
Tak jsem volala do caru a řekli,že embryjka jsou moc moc hezká,že se všechny dobře vyvíjí jsou už čtyřbunečné,šestibudečné…klidně by už transférovali ted,ale protože v minulém caru jsem neměla úspěch,tak transfér necháme na pondělí až budou ve fázy blastocysty. :dance: :dance:
přeji hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
28.5.11 08:05
zlatko píše:
dobré ráno holky :mavam: :mavam:
Tak jsem volala do caru a řekli,že embryjka jsou moc moc hezká,že se všechny dobře vyvíjí jsou už čtyřbunečné,šestibudečné…klidně by už transférovali ted,ale protože v minulém caru jsem neměla úspěch,tak transfér necháme na pondělí až budou ve fázy blastocysty. :dance: :dance:
přeji hezký víkend

ZLATI to je super :palec: :dance: Tak v pondělí budeš mít mimi u sebe a určitě to výjde :hug: . Už se nemůžeš na pondělí dočkat, viď :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.5.11 08:26

Ivvi :hug: :hug:
těším se moc moc :dance: :dance: :dance:
Ve středu přijede sestra s malou a budou mě až do soboty dělat společnost,tak na to aspoň nebudu tolik myslet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
29.5.11 16:05
zlatko píše:
Ivvi :hug: :hug:
těším se moc moc :dance: :dance: :dance:
Ve středu přijede sestra s malou a budou mě až do soboty dělat společnost,tak na to aspoň nebudu tolik myslet :-)

To jo, to je to nejlepší :dance: Ať už je pondělí :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.5.11 21:43

Držím moc palce na zítřek, Zlati :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.5.11 22:52

Holky moc vám děkuji za podporu. :hug: :andel:
Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
30.5.11 07:27

Ahojky holky, Zlatli,
moc moc moc držím palce ať to vše dnes klapne a všechny mimuška jsou nejvyšší kvality a hlavně ať se u maminky krásně uhnízí. Opatruj se, pohoda, klídek a ať tě manžel krásně opečovává a hýčká. :hug: :hug:
A nezapomeň nás informovat. Papa :huban: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.5.11 09:37

Děkuji Bergli :hug: :hug:
Už se připravuji a za chvilku si jedu pro miminka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.5.11 19:31

Ahoj holky :mavam:
ZLATI tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
31.5.11 10:15

Ahoj holky,tak včera vše proběhlo vpořádku.Ted budu čekat 14 dní a doufat,že to dobře dopadne.Holky nezlobte se ,ale nebudu sem moc chodit a referovat o mém stavu,protože na to nechci myslet.Tak džte palce,ale určitě vám napíši.Moc moc děkuji za podporu :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
31.5.11 13:19
zlatko píše:
Ahoj holky,tak včera vše proběhlo vpořádku.Ted budu čekat 14 dní a doufat,že to dobře dopadne.Holky nezlobte se ,ale nebudu sem moc chodit a referovat o mém stavu,protože na to nechci myslet.Tak džte palce,ale určitě vám napíši.Moc moc děkuji za podporu :hug: :hug: :hug:

ZLATI to je jasné, my to chápem, tak zatím pa a opatruj se :mavam: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.6.11 06:51

Ahojky Zlati,
je to tvé rozhodnutí a my to chápeme a respaktujeme. Přeji ti, aby těch 14 dní uteklo jako voda. Opatruj se, hlaď bříško a až budeš mít chuť tak napiš. Papa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
5.6.11 10:50

Hezkou sluneční neděli všem :-) :mavam:
Se sestrou a neteřinkou to uteklo jak voda a mě se aspoň zkrátilo čekání.Vám moc děkuji za pochopení a že držíte palce.Cítím se tak normálně :think: sem tam mě píchne,tak snad to všechno dobře dopadne.
Ivvi koukám,že už můžu začít držet pěsti i tobě :dance: A to tu sliznici máš opravu ,tak nízkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
5.6.11 10:54
zlatko píše:
Hezkou sluneční neděli všem :-) :mavam:
Se sestrou a neteřinkou to uteklo jak voda a mě se aspoň zkrátilo čekání.Vám moc děkuji za pochopení a že držíte palce.Cítím se tak normálně :think: sem tam mě píchne,tak snad to všechno dobře dopadne.
Ivvi koukám,že už můžu začít držet pěsti i tobě :dance: A to tu sliznici máš opravu ,tak nízkou?

Ahoj ZLATI. To je dobře, že jsi měla parádní společnost a myšlenky úplně někse jinde :palec:
No já ji mám spíše nerovnoměrnou, někde je dost, někde trochu, někde ještě míň…Měla by být rovnoměrná, aby se mimi chytli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
5.6.11 11:23

Aha,tak to prostě risknete a třeba se chytnou tam kde bude vysoká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí