Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
20.10.11 20:47

Ahojky Denčo,
jak se daří? Vidím, že tě v listopadu čeká KET tak budu moc držet palce :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.10.11 21:34
Bergle píše:
Ahojky Denčo,
jak se daří? Vidím, že tě v listopadu čeká KET tak budu moc držet palce :palec: :palec:

no zatím to není jisté…po porvé za 20let mě nedorazila ms…jdu už na depotní agolutin tak uvidíme…doktor nechápe podle mé ms se daly řídit hodinky a dneska jsem už 38dc cyklu a mrcha nikde :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.10.11 22:54

Hezký večer holky :mavam:
Bergli nechci tě děsit..promin.Já jsem cvičila tu mojžíšovku a ono to bylo s tím spojené.Taky jsem nevěděla co mě bude čekat,když jsem s tím začala,ale nakonec to bylo v pohodě.Je to trochu nepříjemné,ale dá se to zvládnout.No ale slyšela jsem ,že někteří fyzyoterapeuti to zpevnění a srovnání pánevního dna dělají i jinou cestou,tak se toho svého nejdřív zeptej a uvidíš jestly se máš bát :wink:
Deny taky ti držím pěsti na ketík už to máš za pár :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.10.11 07:26

Deni doteď si to měla pravidelně a stálo to za houby tak třeba teď to vypadá na houby a dopadne to dobře :wink: Moc držím palce, po tolika letech by sis miminko zasloužila už jen za to trápení a hlavně sílu bojovat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.10.11 11:25

Ahoj holky,tak dnes na testu bílo.
:cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
27.10.11 13:45

Zlatinko to mě moc mrzí a není ještě moc brzy? Je mi to vážně moc líto :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
28.10.11 17:55

Přesně tak ZLATI, třeba je brzo :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.10.11 18:59

Ahoj holčiny moc děkuji :hug: :hug:
Na ET jsem byla 14.10 a test jsem dělala 13 den to by už muselo být vidět.Utrogestan jsem vysadila,tak čekám kdy příjde mrcha červená :-((( sem tam už mě pobolívá břícho:-(((
Ještě jednou díky a přeji hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.10.11 09:08
zlatko píše:
Ahoj holčiny moc děkuji :hug: :hug:
Na ET jsem byla 14.10 a test jsem dělala 13 den to by už muselo být vidět.Utrogestan jsem vysadila,tak čekám kdy příjde mrcha červená :-((( sem tam už mě pobolívá břícho:-(((
Ještě jednou díky a přeji hezký večer

ZLATINKO moc mne to mrzí :hug: :hug: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.11.11 18:16

Ahojky holky,
tak jsem byla na tom srovnání pánevního dna a mám z toho dobrý pocit tak snad to k něčemu bude. Mám srovnány všechny klouby a kosti v těle ne jen pánev a hlavně se to nedělalo přes konečník což teda byla úleva :-D Uvidíme jestli to pomůže, ale já věřím, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
1.11.11 20:59

Ahoj holky :mavam: :mavam:
tak už je mě zas líp.Musela jsem se stím neúspěchem trochu srovnat.
Bergli to je dobře,že jsi to podstoupila.Člověk má aspon pocit,že pro mimi něco dělá,ale určitě to pomůže a brzy se zas zadaří.
Já si dám do konce roku pauzu.Začnu chodit plavat a možná zkusim nějákou čarodejnici.Příští rok půjdu do třetího a posledního pokusu a pak už nevim.
Hezký večer pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
1.11.11 21:13

Zlatko držím palečky ať se z toho neúspěchu vzpamatuješ co nejdříve :hug: :hug: :hug:
Přece se to jednou musí zlomit a doufám, že dřív než to porazí nás.
A co adopce? My už jsme o tom doma mluvili, ale manžel o tom zatím nechce ani slyšet, ale kdy je ta správná doba o tom začít aspoň uvažovat.
Opatruj se Zlatinko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
4.11.11 12:17

Ahoj holky :mavam:
BERGLI to zní moc dobře, taky to teda zkusím :palec:
ZLATINKO já už u čarodějky byla :lol:
Mějte se krásně kočenky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
4.11.11 13:06

Ahoj Ivvi :mavam: :mavam:
A co bylo u čarodejnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
4.11.11 13:27

No já byla u kartářky a řekla mi, že mimi bít budu a že si myslí, že do konce roku otěhotním a příští rok porodím. Tak jsem zvědavá :mrgreen: , ale moc tomu nedávám. Ikdyž spoustě lidem, co u ní byli, ty výklady přesně vyšly. A manžel u ní byl taky a trefila se u něj do všeho :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí