Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Ivčo,
tak kéž by měla ta kartářka pravdu.
Jinak to srovnání kloubu se jmenuje Dornova metoda.
Určitě to najdeš na netu.
Jinak přeji pěkný víkend
Moje nej kamarádka už 17 let byla u kartářky a ptala se i na mě a taky ji řekla,že ditě mít budu a taky by se mělo zadařit příští rok na jaře,tak možná tady budeme slavit a konečně řešit těhotenské starosti
Já osobně ke kartářce nechci…spíš nějákou čarodějku která pracuje s psychykou.
zlatko píše:
Moje nej kamarádka už 17 let byla u kartářky a ptala se i na mě a taky ji řekla,že ditě mít budu a taky by se mělo zadařit příští rok na jaře,tak možná tady budeme slavit a konečně řešit těhotenské starostiJá osobně ke kartářce nechci…spíš nějákou čarodějku která pracuje s psychykou.
Aha, no mne dala ta kartářka i bylinky a mastičku, kterou si mám vtírat dovnitř
![]()
Tak kéž by jsi měla ZLATNKO pravdu a všechny tři se tady budem radovat. ![]()
Bergle píše:
Ahojky Ivčo,
tak kéž by měla ta kartářka pravdu.
Jinak to srovnání kloubu se jmenuje Dornova metoda.
Určitě to najdeš na netu.
Jinak přeji pěkný víkend
Děkuji BERGLI, taky přeji pěkný víkend ![]()
ivvča píše:
Holkýýýýýýýýýý, kde jste??????? Jak se máte?
Ahojky..jak se máš..co nového???
AHOJKY IVVI A DENČO ![]()
jsem stále tu a sluduji bojující snažilky v různých diskuzích,jak jdou za svým cílem.Dává mě to sílu myslet pozitivně a věřit ,že se jednou všichni dočkáme vytouženého dítěte a to jakoukoliv cestou ![]()
Co je u vás nového???
Já bych ráda příští rok podstoupila mé poslední 3 hrazené IVF,ale před tím navštívim čarodejnici o které jsem se už zmínila,tak mě držte palce nevím co mě čeká. Je to tzv. lidová lečitelka ![]()
ZLATI já k léčitelce už chodit začla, tedy byla jsem tam jen jednou, za měsíc jdu zase, tak uvidíme, zda to k něčemu bude ![]()
DENI Ty máš v pátek KET???
Já byla poprvé včera a mám z toho zvláštní pocity,ale půjdu příští rok a hlavně před třetím IVF …
Denis zítra přeji moc moc štěstíčka ![]()
zlatko píše:
Já byla poprvé včera a mám z toho zvláštní pocity,ale půjdu příští rok a hlavně před třetím IVF …
Denis zítra přeji moc moc štěstíčka
ZLATI tak mi napiš SZ, jak to probíhalo ![]()
Holky přeji Všem krásné a klidné Vánoce v kruhu těch které méte rádi a přeji všem at naše dlouhá cesta brzo zkončí.
Denis držim moc moc pěstičky byl by to krásný dárek k vánocům a novému roku ![]()
Ahojky holky,
chtěla bych Vám popřát pohodové prožití svátků vánočních a hlavně v tom novém roce 2012 splnění nejtajnějšího přání. Držím vám(nám)moc palce.