Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
4.1.12 13:05

Deni,tak zas v podpisku vidim změnu.Je to určitě konečná?Nemůže HCG ještě růst.
Ach jo :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.1.12 13:16
zlatko píše:
Deni,tak zas v podpisku vidim změnu.Je to určitě konečná?Nemůže HCG ještě růst.
Ach jo :( :hug:

Už se nezmění nic..krvácím jak když podříznou krávu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale mě nenase… už se začínám pomalu připravovat na 4.ivf :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
4.1.12 13:27

Je mě to líto…každá známe ten pocit neúspěch a jsi moc statečná že jdeš dál.
Já se taky moc těším na mé 3 IVF.Všichni mě říkají at nikam nespěchám at si odpočinu,ale já nechci já už chci být konečně těhotná copak to nikdo nedokáže pochopit.Takže ti přeji hodně síly a snad se tento rok zadaří :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.1.12 13:44
zlatko píše:
Je mě to líto…každá známe ten pocit neúspěch a jsi moc statečná že jdeš dál.
Já se taky moc těším na mé 3 IVF.Všichni mě říkají at nikam nespěchám at si odpočinu,ale já nechci já už chci být konečně těhotná copak to nikdo nedokáže pochopit.Takže ti přeji hodně síly a snad se tento rok zadaří :andel:

Určo bych si ještě být Tebou odpočinula..já psla,že už je příprava,ale nechám si udělat všechna vyšetření úplně znova a jdu znova i na genetiku i když už jí mám chcci se ujistit,že je vše v pořádku.Pauzu budu mít ted 1/2 dřív ani náhodou.Ted si musím odpočinout od všech těch hormonů a pak teprve to zkusím.Cítím,že tělo mám unavené a celkově jsem dost vyčerpaná a další stimulaci bych ani nedala..ted jsem ko :pocitac: :poblion: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
4.1.12 13:52

no já naposledy stimulovala s hormony loni v dubnu,tak si myslim že to určitě stačí na odpočinek a do ceru se budu chystat,tak příští měsíc pak než mě s chválí IVF tak začnu stimulovat v březnu a to už bude skoro rok od 2 IVF.V listopadu jsem podstoupila nativ bez léků.Kdy ti dělali genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.1.12 13:58

Tak to jo.No já ho měla po 1.ivf..ted mě ale zajímá jestli nemám zhoršenou implementační schopnost dělohy..mívají to ženy po 34 roku..a když jo tak jak se to dá řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
4.1.12 14:12

tak to slišim poprvé.A to zjištují na genetice a když to žená má co to znaméná?Já byla na genetice loni v unorů a zjištovali mě trombofilní mutaci a jestli k sobe s manželem pasujeme.Imuno máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.1.12 14:53
zlatko píše:
tak to slišim poprvé.A to zjištují na genetice a když to žená má co to znaméná?Já byla na genetice loni v unorů a zjištovali mě trombofilní mutaci a jestli k sobe s manželem pasujeme.Imuno máš?

Já mám všechno..a je to ok..tohle mě řekl jeden můj známý doktor at se na to pozeptám.No nevím kde se to zjištuje se musím zeptat a co mě tedy řekl tak když to ženská má tak se embrya musí vkládat při transferu mnohem níž.Nevím přesně jak to je..vše musím zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
4.1.12 15:19

Jo člověk si musí všechno zjistit sám!!Tak až zjistíš nějáké info,tak sem prosím písni.Děkuji.Je dobré znamení,že se ti embryjko uchytlo.Já taky doufám,že mám šanci,protože než jsem přišla o oba vejcovody byla jsem dvakrát přirozeně těhotná,tak nevím proč to po 6 pokusech umělím oplodněním nejde ani náznak uchycení.Myslim,že je problém v tom.Dělali mě hysteroskopii ale děloha je v pořádku,tak já nevím a doktoři mě řekli že už žádné vyšetření pro mě nemají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.1.12 15:28
zlatko píše:
Jo člověk si musí všechno zjistit sám!!Tak až zjistíš nějáké info,tak sem prosím písni.Děkuji.Je dobré znamení,že se ti embryjko uchytlo.Já taky doufám,že mám šanci,protože než jsem přišla o oba vejcovody byla jsem dvakrát přirozeně těhotná,tak nevím proč to po 6 pokusech umělím oplodněním nejde ani náznak uchycení.Myslim,že je problém v tom.Dělali mě hysteroskopii ale děloha je v pořádku,tak já nevím a doktoři mě řekli že už žádné vyšetření pro mě nemají :zed:

No já mám to samé..prý je všechno v pořádku a už prý není co zkoumat.Hysteroskopie též mě dopadla dobře..i vzorky byli v pořádku a musí se čekat až se to povede.No já už o tom slyšela,ale nějak jsem se o to nezajímala.A pokud to třeba mám tak se stejnak s¨¨nedá s tím moc dělat a čekat až se embryo prostě chytně.Ale neboj až něco budu vědět tak Ti písnu.Jinak já si říkala ted totéž..proč se mrcha nekousne když má všechno co potřebuje :cert: :cert: :cert: Jinak ted si dám zavést 4 embrya..minule jsem měla 3 a taky nic.Ted si udělám na ET u 4 kousků PCSI a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
4.1.12 15:37

To ti 4 embryjka dají nebo si to zaplatíš?Já stále počítám,že my tenhle rok dají už jenom jedno.Jinak jsem mívala po dvouch a nic.No snad nám to vyjde když jsme prý v pořádku.Budeme v to doufat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.1.12 16:20
zlatko píše:
To ti 4 embryjka dají nebo si to zaplatíš?Já stále počítám,že my tenhle rok dají už jenom jedno.Jinak jsem mívala po dvouch a nic.No snad nám to vyjde když jsme prý v pořádku.Budeme v to doufat :andel:

Jdu na ivf a nechám si vložit 4 kousky..klasika.ted jsem mluvila s doktorem a budou mít nějaký nový přístroj na lepší vývoj embryí a prý s nima budou líp moc pracovat..jakoby uvidí třeba nějaké odchylky které ted neviděli a budou embryo líp moc vypiplat.Říkám to laicky,ale je to zase o něco lepší a je to posun v kultivaci embryí a dokáží jako s tím víc a ví jak to embryo bude schopné uhnízdění.Nevím kolik to bude stát ale doporučil mě to tak to zkusím :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
4.1.12 16:32

To bude asi ta metoda PGD.Vyberou to nejschopnější embryjko které má šanci na to se uhnízdit.Hondně to doporučuji lidem které maji v rodině dědičné vážné choroby a tímto špatná embryjka vyloučí…a ty čtyři embryjka ti nerozmluví?Vím,že tady některý měli zkušenost,že jim nechtěli dát ani tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.1.12 16:36
zlatko píše:
To bude asi ta metoda PGD.Vyberou to nejschopnější embryjko které má šanci na to se uhnízdit.Hondně to doporučuji lidem které maji v rodině dědičné vážné choroby a tímto špatná embryjka vyloučí…a ty čtyři embryjka ti nerozmluví?Vím,že tady některý měli zkušenost,že jim nechtěli dát ani tři.

Né to není..jsem se ptala..tu mě nedoporučuje,protože je to k ničemu..tady to je novinka a je to prý zase posun dál v ivf.Ale ještě ten přístroj nemají..je moc drahý,ale do léta ho prý koupí.PDG je už tady dost dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.1.12 16:37
zlatko píše:
To bude asi ta metoda PGD.Vyberou to nejschopnější embryjko které má šanci na to se uhnízdit.Hondně to doporučuji lidem které maji v rodině dědičné vážné choroby a tímto špatná embryjka vyloučí…a ty čtyři embryjka ti nerozmluví?Vím,že tady některý měli zkušenost,že jim nechtěli dát ani tři.

né s nima není problém..je to dohoda s embryologem a minule mi sama nabídla 3 kousky.Oni moc dobře vidí jak je už člověk v hajzlu a jde všechno stranou a snaží se tu šanci zvýšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí