Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
28.2.12 19:06
zlatko píše:
Ahoj Ivvi :mavam: :mavam: děkuji :hug:
Už chci aby byl příští týden a mohla jsem testovat.Čekání na verdikt je pro mě to nejhorší z celého IVF.
Tak hodně štěstí v novém centru.Už máte nějáký plán?Držim pěsti.
Bylo by fajn,kdybychom na této diskuzi začali konečně těhulkovati.
Tak nám to všem přeji.Už se těšim až si budeme psát o tom,jak se cítíme v těhotenství a pak o našich ratolestech.

ZLATI to Ti úplně věřím, že to čekání musí být náročné…ale vyjde to :palec:
Udělají nám vyšetření a imuno a na jaře asi 2 IVF. Ale doktor je opravdu moc hodný a příjemný, manžel byl nadšený, podle minulého CAR…
To je pravda, už by se to tady mohlo posunout někam jinam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.2.12 19:14

Tak to je dobře,že se tam cítíte lépe.Já si myslim,že i toto je cesta k uspěchu.Cítit se dobře a důvěřovat lekaři.Já jsem v centru vyměnila doktorku a ta mě přesvědčila,že tentokrát se to podaří a zatím tomu věřím.
Imuno i genetika je lepší když to máš hotové a víš ,že tam neni žádný bubák.
Jen aby si uměli poradit se sliznicí.Piješ ten kontryhelový čaj?Ten je prý na prokrvení sliznice,ale to už určitě znáš.Nejsi tady na emiminku nováček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.2.12 11:53

Ahoj holčiny zlaté,tak mě včera manžel přivezl těhotenské testy a já to dnes zkusila.Je to osmý den od transféru a vykoukla na mě i druhá čárka.Žádný duch,ale pořádná tlustice.Nemohu tomu uvěřit.Ted se budu modlit aby vše dopadlo dobře a čárka vydržela.Opravdu tento rok bude zlomový.Holky doufám,že vám to dodá sílu bojovat dál. :andel: :andel: :hug: :hug: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
29.2.12 15:38
zlatko píše:
Ahoj holčiny zlaté,tak mě včera manžel přivezl těhotenské testy a já to dnes zkusila.Je to osmý den od transféru a vykoukla na mě i druhá čárka.Žádný duch,ale pořádná tlustice.Nemohu tomu uvěřit.Ted se budu modlit aby vše dopadlo dobře a čárka vydržela.Opravdu tento rok bude zlomový.Holky doufám,že vám to dodá sílu bojovat dál. :andel: :andel: :hug: :hug: :dance: :dance:

ZLATI tak to je báječná, úžasná zpráva. Potichu moc gratuluji :hug: JUPÍÍÍÍ :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.2.12 17:59

děkuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.2.12 18:40

Zlatinko tak to je vážně úžasné, moc moc moc gratuluji. Tak to asi budou dvojčátka, když se druhá čárka objevila tak brzy. Moc držím palce ať to vše dobře dopadne.
Takže už jen ležet a manžel ať se o tebe pěkně stará. :hug: :hug: :hug: Že by to byl zlomový rok??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.2.12 18:43

Ahojky Ivčo, prosím tě a do kterého CAR jsi přešla? My chodíme do Olomouce a jsem moc spokojená, ale je to trochu z ruky tak kdyby bylo něco lepšího a blíž tak by to taky nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
1.3.12 11:50

bergli děkuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
2.3.12 16:12
Bergle píše:
Ahojky Ivčo, prosím tě a do kterého CAR jsi přešla? My chodíme do Olomouce a jsem moc spokojená, ale je to trochu z ruky tak kdyby bylo něco lepšího a blíž tak by to taky nevadilo.

Ahoj BERGLI :mavam:
Začli jsme chodit do Ostravy do Eurofertilu, je to nevé CAR a musím říct, že jsou tam vážně bezvadní. Doktor Jaroš je fakt třída. Ikdyž na první pohled tak možná nepůsobí, ale vše krásně vysvětlí, probere možnosti, pro a proti, vážně jsem nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
2.3.12 16:12

ZLATI jak se cítíš MAMKO :pankac: :pankac: :pankac: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
2.3.12 16:13

BERGLI koukni na ně na internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.3.12 17:51

Ahoj holky :mavam: :mavam:
dělala jsem si ještě jeden test včera večer a čárka tam furt byla,ale opravdu musím říct,že mám velký respekt před mým štestím a nechci to vše zakřiknout,tak zatim nic neplánuji a jen tiše doufám,že to bude dobrý konec.
Docela mě bolí bříško na ms,ale toho se zatim nebojim,protože ms jsem vždy dostala až po vysazení utroše cca 17-18 den.Cítím,že se něco děje,tak držte palce. :hug: přeji hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
3.3.12 09:56
zlatko píše:
dělala jsem si ještě jeden test včera večer a čárka tam furt byla,ale opravdu musím říct,že mám velký respekt před mým štestím a nechci to vše zakřiknout,tak zatim nic neplánuji a jen tiše doufám,že to bude dobrý konec.
Docela mě bolí bříško na ms,ale toho se zatim nebojim,protože ms jsem vždy dostala až po vysazení utroše cca 17-18 den.Cítím,že se něco děje,tak držte palce. :hug: přeji hezký víkend

ZLATI to víš, že držíme a MOC MOC MOC :hug: Krásný víkend všem holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zojaaa
3.3.12 17:15

ahoj,
pridavam sa ku gratulaciam :potlesk: :potlesk:
ja som v pondelok bola na transfere, 2 blastocysty
aj ja uz mam velku chut to skusit testnut, ale bojim sa,ze sa nic neobjavi :nevim:
ty si mala tiez 2?? a po predlzenej kultivacii??

zlatko píše:
Docela mě bolí bříško na ms,ale toho se zatim nebojim,protože ms jsem vždy dostala až po vysazení utroše cca 17-18 den.Cítím,že se něco děje,tak držte palce. :hug: přeji hezký víkend
  • Citovat
  • Upravit
624
3.3.12 22:16

Ahoj zojaaa :mavam: díky
Já měla kultivaci 5 dní a testovala jsem osmý den.Být tebou ještě bych počkala,protože 2 dny dělají při zvedání hcg hodně a jeden den tam nemusí být nic a za dva dny už jo.Tak držim pěsti at to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí