Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
10.4.12 16:11

Ahoj Hakys,je moc důležitý, že máš tak skvělýho manžela, který tě umí podržet a podpořit. TAkových chlapů dnes není moc.Držím na příště moc palce!!!

Andrysku: já také vyzkousela alternativní léčbu ( řízená očista těla pomocí bylinkových kapicek - čínská medicína). Je moc dobře, že i ty. Jsem přesvědčena o tom, že to pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
10.4.12 16:43
@heli111 píše:
Ahoj Hakys,je moc důležitý, že máš tak skvělýho manžela, který tě umí podržet a podpořit. TAkových chlapů dnes není moc.Držím na příště moc palce!!!Andrysku: já také vyzkousela alternativní léčbu ( řízená očista těla pomocí bylinkových kapicek - čínská medicína). Je moc dobře, že i ty. Jsem přesvědčena o tom, že to pomáhá

JO, take tem cinskym bylinam verim. Me rekla ta doktorka na zacatku zajimavou vec, a to ze ma chladnou delohu, ted jsem 3 MESICE popijela bylinky a je to prej vse vic srovnane - urco to k necemu bylo !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
11.4.12 15:25

heli, tak opravdu ta cinska medicina funguje - doktor byl dnes opravdu prekvapen, jakym hopem se vajicka rodi - na odbery jdeme v sobotu, coz je 9 den po zacatku stimulace - jupiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.4.12 16:13

Andrysku, to je fantastická zpráva !!!Hura! I já před bylinkama mela spatne embrya a po bylinkach mnohem lepsi a pred tydnem jsem poprve v zivote nasla na testu // carky. Takze veřím v to, že u Tebe to bude zrovna tak. Ja stimulovala 13 dni a vzali mi jich 15. Dávej mi vědět. Držím ti mooooc pěstí !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
11.4.12 16:35

heli diky, to je parada - moooc gratuluji, a verim ze za mesic napisu stejnu zpravicku. Na kolika IVF jsi byla? hezke odpoledne, paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
11.4.12 16:36

heli jeste jeden dotazek, jak jsi se chovala po transferu? Lezela jsi hodne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
11.4.12 16:41
@superandrysek píše:
heli jeste jeden dotazek, jak jsi se chovala po transferu? Lezela jsi hodne?

Ahoj, já po transferu strávila v centru něco přes dvě hodinky vleže a s nohama nahoře. Pak už jsem moc neležela, ale snažila jsem se byt v klidu a odpocivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.4.12 16:49

Já ted byla na druhém ivf. Já po transferu lezela v cetru 20 min, pak jsem si lehla s nohama nahoru jeste na 30 min doma a pak už jsem neležela. Sla jsem i na kratkou prochazku. Treti den jsem brecela, že nemam zadne priznaky (protoze vsem kamaradkam se nafouklo bricho) , ale nakonec se dvě carky ukazaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
11.4.12 17:39

holky dekuji, take to tak planuju…3 dny max. klid a pak pomalu neco delat, ale rozhodne zadne prepinani, mejte se a opatrujte se, dam zas vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
13.4.12 15:38

Ahoj všem, moc vám držím palce at máte brzo // a gratuluji těm co už na ně // vykoukly.

Bergli,Ivvi jak je? Co u vás nového?

Já jdu 24.4 na screenig,tak snad bude vše ok.Jsem ted v 10týdnu.Naposledy jsem prcky viděla 4.4. tak snad bude vše ok.Jinak je mě stále špatně a občas :poblion:

Přeji hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
14.4.12 11:47

Ahoj holky :mavam: , dlouho jsem tady nebyla, tak juknu a musím dočíst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
14.4.12 11:52

ZLATINKO naše, moc moc moc gratuluji k dvojčátkům :hug: :hug: :hug:
Tak jsi měla pravdu, že to bude průlomový rok. Ježiši to je paráda :pankac: :pankac: :pankac:
BERGLI a jak se máš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 14:10

Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat? jsem čekatelka na testování. Jsem dnes 8. den po ET a je mi to strašně dlouhý. Měla některá z vás nějaké příznaky? já nemám vůbec žádné, spíš jsem už smířená s tím, že se to nepovedlo :?

• Citovat
  • Upravit
437
14.4.12 18:37

Ahoj Tadelko, neboj, já neměla také žádné příznaky. Paty den jsem to obrečela, ale nakonec dvě carky se objevily. Vlastne jeden priznak jsem mela - šílenou žízeň v noci. Ted cekam na prvni ultrazvuk a jsem na nervy, protoze mam pocit, ze neco neni v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 18:45

heli111 prosím tě a kdy jsi testila? já bych to chtěla vydržet přesně do pátku, to budu 14. den po ET, ale moc si nevěřím. Držím moc palce, ať ten ultrazvuk dobře dopadne a ať ty pocity jsou klamavé.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex