Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já také nic moc necítila.Sem tam mě nebylo moc dobře a vaječníky jsem sem tam také cítila.Myslim,že hodně dělá i utrogestan nebo jiné hormony jestly bereš.
Od toho sedmého dne jsem dost cítila břicho na ms a to přetrvává.Jo a taky jsem osmý den zašpinila a to jsem si hned řekla,že to bylo asi to zahnízdění a test mě to jen potvrdil,ale né každému se to stane.Já vím,že se nejde nepozorovat,taky se stále sleduji.drž se pa
Zojaa děkuji.Taky ti přeji uspěch a dej vědět jak jsi dopadla.Můžu se tě zeptat kolikátý pokus podstupuješ?
![]()
Ahojky Zlati,
a kdy máš jít na kontrolu, ať víme kolik se jich v bříšku schovává? Držím moc palečky ať je vše bez problému a komplikací, ale ty už asi zůstaneš doma na nemocenské že?
Opatruj se a hlavně hezky roznášej ty těhotenské bacily ať se můžeme k tobě přidat.
![]()
Ahoj Bergli,na kontrolu jdu 19.3. je to teda doba
Zatim pokračuji na nemocenské a uvidim co bude pak.Mám ty bolesti v podbříšku,tak doufám ,že je to dobré znamení.
Manžel ted onemocněl,tak se mu vyhybám obloukem.Sice chodí do práce,protože nemá lidi a bez něj to tam prostě nejde.Tak se trochu bojim abych něco nechytla.Dnes budeme asi poprvé spát odděleně.
Hezký večer páá a posílám pár bacilu všem co chodí na naše stránky
![]()
Ahoj holky
, jak se máte?
ZLATI jak se máš, mamko?
BERGLI a co Ty?
Ahoj Ivvi,celý týden mě nebylo dobře,tak doufám,že je to také dobré znamení.Klidně at mě je blbě celých devět měsíců,když to dobře dopadne.
Zítra už budu vědět jestli je vše jak má být.Už ted jsem nervozní.Nebyla jsem ani na krvi,tak vůbec nevím co hcg.Test jsem si naposledy dělala v pátek a čárka tam furt byla.Zítra dám vědět,ale asi až později večer.Prosím držte palce i když se neznáme vím,že jsme na stejné lodi a moc to pro mě znamená
hezký zbytek dne
![]()
zlatko píše:
Ahoj Ivvi,celý týden mě nebylo dobře,tak doufám,že je to také dobré znamení.Klidně at mě je blbě celých devět měsíců,když to dobře dopadne.
Zítra už budu vědět jestli je vše jak má být.Už ted jsem nervozní.Nebyla jsem ani na krvi,tak vůbec nevím co hcg.Test jsem si naposledy dělala v pátek a čárka tam furt byla.Zítra dám vědět,ale asi až později večer.Prosím držte palce i když se neznáme vím,že jsme na stejné lodi a moc to pro mě znamená
hezký zbytek dne![]()
![]()
![]()
ZLATI to víš, že Ti moc držíme palce, ale věřím, že to bude vše v pořádku a zítra nám napíšeš podrobnější informace o mimísku
![]()
Dobré ráno Zlati,
celý víkend na tebe myslím, že dnes máš den D. Držím moc palečky ať ti vše dopadne na výbornou a ať jsi v naprostém pořádku. Každopádně se budu těšit na nové zprávičky od tebe a pokud bude fotečka miminka(nek) tak určitě taky potěší.
Takže Zlati tfuj tfuj tfuj.
![]()
Tak holky a za mě změna je taky malá změna a to, že jsem minulý týden oslavila 30 narozeniny. Depresi z toho jsem měla asi od září, takže oslavu už jsem prošla v klidu
, ale jinak asi nic nového. Papa
Bergle píše:
Tak holky a za mě změna je taky malá změna a to, že jsem minulý týden oslavila 30 narozeniny. Depresi z toho jsem měla asi od září, takže oslavu už jsem prošla v klidu![]()
, ale jinak asi nic nového. Papa
BERGLI tak moc moc moc gratuluji
Depresi??? Jakou??? Mne čekají za měsíc 31 ![]()
Ivčo deprese z toho, že už jsem stará ženská. Co by jiní dali za 30let, ale v našem případě ..... co dodat a to mě pořád v hlavě straší to, že mi doktor řekl, že můžu mít přechod už v 37 letech. Tak proto se cítím ve svých letech tak stará.
Ivčo a co u Vás nového?
Holky moc děkuji za podporu i když vím,že vám musí být smutno a doufám,že se štěstí usměje i na vás jako ted na mě.Nemohu tomu uvěřit,že na 7 pokus a 3 poslední hrazený to vyšlo a ty předchozí bez jakehokoliv pozitivního výsledku.
Jsou to dvojčata a už jim bijou srdíčka.Věděla jsem ,že to může přijít,ale slyšet to jako realitu je něco neuvěřitelného.Uff to bude mazec a bude to super.jéééééé já budu mít dvě miminka.
Tak doufám,že jsem vám vykouzlila usměv na rtech
Díky a dobrou noc
ahoj, a ako sa citis?
Aky pocit si mala ze to vyslo?
Lebo ja nemam ziadne bolesti, pichania, tlak…trosku citim vajecniky, ale maternicu, kde by sa mi to malo uchytit teda vobec…
A vajecniky ma nemaju preco boliet, lebo ja som nebola na opu…