Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
XJANAy píše:
děkuji na krev si určitě zajdu a ono to nějak dopadne no
nemáš zač..přála bych ti jenom pozitvní zprávičky
![]()
XJANAy píše:
děkuji ale po tom všem už jsem taková nevěřivka
to jsme holka dvě..já u sebe vím,že když 9 den nic tak vím,že už nic nebude ani ten 12..zatím se mě to vždycky potvrdilo..moje tělo mě zatím ještě nikdy nezklamalo
![]()
no já si taky myslím že už by to na testě bylo, že takový štěstí mě potkat rozhodně nemůže
,že budu jedna z těch mála, kterým se to na testě neukázolo. Já už jsem spíš naštvaná na to že zase nastane to šílený čekání než na to že to zase nevyšlo…
XJANAy píše:
no já si taky myslím že už by to na testě bylo, že takový štěstí mě potkat rozhodně nemůže,že budu jedna z těch mála, kterým se to na testě neukázolo. Já už jsem spíš naštvaná na to že zase nastane to šílený čekání než na to že to zase nevyšlo…
Jí vím..máš toho taky už za sebou docela dost..ale musíš jít holka prostě dál a zkusit to znova
![]()
joo tak to já se nějak oklepu a půjdem dál navíc máme ještě dva eskymáčky
tak je to takový lepší než podstupovat celej proces od začátku to už bych uvažovala asi jinak no
XJANAy píše:
Tak je to opravdu zase negativní
na to asi se nedá nic říct..velmi mě to mrzí ![]()
děkuji ale já jsem s tím nijak moc nepočítala takže se jde dál ![]()
XJANAy píše:
děkuji ale já jsem s tím nijak moc nepočítala takže se jde dál
koukám ty jsi optimista jako já
![]()
XJANAy píše:
jo jo od jistý doby jsem co tě nezabije to tě posílí
Ahoj holky ![]()
Dlouho jsem tu nebyla a koukám, že se tady něco děje
![]()
ZLAZI moc moc moc držím pěsti, určitě to vyjde ![]()
BERGLI
holka zlatá, nebojinkej, jednou to určitš vyjde. Já vím, že je to težké, ale nesníš myslet na tak hrozné věci
.
Jinak Zlati ano, změnila jsem CAR a je to nebe a didy podle toho minulého. Jsem nadšená ![]()
Ahoj Ivvi
děkuji ![]()
Už chci aby byl příští týden a mohla jsem testovat.Čekání na verdikt je pro mě to nejhorší z celého IVF.
Tak hodně štěstí v novém centru.Už máte nějáký plán?Držim pěsti.
Bylo by fajn,kdybychom na této diskuzi začali konečně těhulkovati.
Tak nám to všem přeji.Už se těšim až si budeme psát o tom,jak se cítíme v těhotenství a pak o našich ratolestech.