Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Holky,také tiše gratuluji ke dvoum čárkám. Chtěla bych se vás zeptat, jestli jste měli nejak příznaky jeste? JA ted absolvovala druhe ivf, jsem 3 dny po transferu a vubec nic na sobe necitim. Vracim se do sveho puvodniho stavu, stejne jako pri prvnim neuspesnem pokusu. To nafoukle bricho byva pry dobre znameni, ale ani to já ani trochu nemam
…
Ahojky
tak i když TT ukázal dvě čárky tak výsledky z krve mi těhotenství nepotvrdily, prý jsou negativní.
![]()
Je mi ale divné, že MS stále nedorazila, ale to asi dělají ty hormony.
Ahoj, to je i moc lito. To je divný ale. A rekli ti, kolik ti naměřili té hodnoty v krvi?
Ahoj devcata, tak vysledky dopadly pozitivne
, příští týden jdu na kontrolu a na ultrazvuk.
@Heli… priznaky celkem zadny, akorat jsem se postupne nafukovala a nafukovala cim dal vic, posledni tri dny jsem byla jak casovana bomba
. Dnes je to zase o neco lepsi, tak doufam, ze to tak zustane, protoze vcera v noci jsem byla tak nadmuta, ze me to i budilo ze spani ![]()
@hakys to je mi lito, ale treba to blbe zmerili v laborce …
Ahoj holky
tak jsem sice poněkud ztratila naději, ale přesto mi to nedalo a poté co by v mém těle neměl být žádný hormon, protože už žádné neberu jsem zkusila znovu testnout, prostě jenom proto, že mi MS stále nedorazila a stále mě bolí prsa.
Zkusila jsem digitální test clearblue a vyšlo mi + 1-2týdny takže nevím, ještě počkám zda MS dorazí, ale nemám ani jeden příznak, který mám každý měsíc. Nedělám si žádné naděje, ale dokud MS nedorazí
budu drzet pesti, aby mrska nedorazila a doktori, aby se museli chytit za nos ![]()
Ahoj, já jsem dnes 20 den po prvním ET a menzes nikde. První krevní testy byly slabě pozitní a druhé negativní, ještě jednou půjdu v úterý, ale jsem z toho nervózní, protože menzes nikde. Pan doktor v úterý říkal, že je vysoká sliznice a vše je jak má být a odpoledne jsem si volala na ty testy-negativní. Tak tomu jsem nerozuměla a dost mě to vzalo, protože jsem si byla jistá, že to vyšlo. U Hakys mě to teda docela zajímá, protože i já jsem na vážkách díky menzes. ![]()
ahoj Renatko, to je smula. Ale naděje umírá posledni, když menzes ještě nedorazila. A jako carku jsi mela na testu? slabou nebo silnejsi?
Na testu se mi čárka neobjevila
. Měla jsem vložena emrya po 48hod. Všude čtu, že jestli se začne špinit a pak krvácet je to ztraceno, ale mě se to zatím nestalo. IVF jsem podstoupila prvně.
Menstruace nekdy dorazí déle kvůle hormonům nebo estrofenu. A rekli ti hladinu hcg v krvi?
Neřekli a mě nenapadlo se zeptat, jsem v tom poprvé, ale v úterý už budu chytřejší a sestry se zeptám. Ty to teď prožíváš podruhé, tak držím pěsti aby to vyšlo.
děkuju, také ti držím pěsti. Ano já ted podruhé a testuji až v utery 10.4. Tak dej vědet, jak jsi dopadla. Poprve mi nevkladali moc dobre embrya a ted byly uz lepší…
Ahoj holky
tak bohužel z dalšího testu krve se mi to potvrdilo, těhotná nejsem. MS dorazila až 46 DC a docela hodně bolestivá. HCG jsem měla prý 17, což nevím stejně co znamená.
3.4. jsem měli velkou kontrolu kvůli genetice a můj i manžela profil vyšel naprosto skvěle, ještě mi udělala test na cystickou fibrózu atd.
Naštěstí mi do mé karty vypsala náchylnost na OHSS, takže doufám, že při dalším pokusu si na to budou asi muset doktoři dávat pozor.
No jinak jsem se z toho svého smutku už dostala to jenom díky manželovi. I když se ty chlapi kolikrát nezdají, tak opravdu v nich máme obrovskou oporu.
Vám všem ostatním držím palečky ať se zadaří, já musím počkat.
ahoj hoky,Ja ted 5 den stimuluju, odber je naplanovany na pristi tyden a pak ceket a cekat. Todle je nase 4 IVF a ja se modlim a verim ze to vse dobre dopadne. Je me 33 let a nase nezdary lekari spise pripisuji mim mene kvalitnim vajickum. Mam AHM 0.98 coz je dost hranicni, ale zatim nikdo nevyloucil naseho potomka. Po poslednim nezdarenem pokusu ( listopad 2011 ) jsem se jeste zamerila na ruzne alternativni lecby – Institut tradicni cinske mediciny, cviceni jogy a regrese…
tak zatim a vsem predem dekuji za prispevky a preji hezky den, andrysek
@superandrysek píše:
ahoj hoky,Ja ted 5 den stimuluju, odber je naplanovany na pristi tyden a pak ceket a cekat. Todle je nase 4 IVF a ja se modlim a verim ze to vse dobre dopadne. Je me 33 let a nase nezdary lekari spise pripisuji mim mene kvalitnim vajickum. Mam AHM 0.98 coz je dost hranicni, ale zatim nikdo nevyloucil naseho potomka. Po poslednim nezdarenem pokusu ( listopad 2011 ) jsem se jeste zamerila na ruzne alternativni lecby – Institut tradicni cinske mediciny, cviceni jogy a regrese…
tak zatim a vsem predem dekuji za prispevky a preji hezky den, andrysek
Tak tady se asi nedá nic dělat než držet palečky aby to už byla konečná ![]()