Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tadelka
16.4.12 11:59

@zlatko ahojky, no já už se radši nepozoruju, nebo z toho zcvoknu :lol:

• Citovat
  • Upravit
624
16.4.12 12:58

já tě chápu.Já jsem jen ráno otevřela oči a už mě vše v hlavě šrotovalo.Nejde na to nemyslet,když víš že máš u sebe ty bobánky a nevíš co se v bříšku děje.Jestli je po všem a nebo stále bojují.Budu na tebe ve středu myslet :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
16.4.12 13:04

@zlatko díky, jsi moc hodná :hug:

• Citovat
  • Upravit
1452
17.4.12 09:21

Ahoj holky,můžu se k Vám přidat-jsem dens 3.den po ET. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
17.4.12 09:36

@1eternity držím moc palečky, ať se zadaří :) kolik mimísků máš u sebe?

• Citovat
  • Upravit
1452
17.4.12 09:40
@Tadelka píše:
@1eternity držím moc palečky, ať se zadaří :) kolik mimísků máš u sebe?

dekuji,mam 2,ale dnes jsem zacla nejak vysilovat-od zacatku ET jsem mela velky bolesti břicha a nafouknuty,no a dnes nic,spiš me zacalo bolet břicho jak na menzes.Vím,že me to vysilovani v ničem nepomuže,ale tady snad všichni chápou jak to :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.4.12 10:10

@Tadelka Ahojky :mavam: :mavam: je něco nového??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
17.4.12 12:32

@1eternity já tě chápu, taky jsem se pozorovala, ale je hodně brzo dělat závěry. Věř si :palec:

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
17.4.12 12:35

@denisa 76 ahojky, tak jsem byla na krve, výsledky zítra, ale to je jen pro kontrolu. Na utz mi našli hodně nízkou sliznici, tak to vypadá, že mimísci i kdyby chtěli, nemají se do čeho zakousnout. Fakt jsem ráda, že jsem nečekala na mrchu a šla tam dnes, jinak by se na to nepřišlo a dr. říkal, že to vypadá, že proto jsem měla vždycky bioch.těhu. Tak teď ví, že se má na ni zaměřit a dělat vše proto, aby to příště vyšlo. Zítra pravděpodobně vysadím léky a počkám na mrchu, pak tam jdu znova a začnou mě dopovat na podporu sliznice, aby Ketík dobře dopadl. Tak mám radost :)

• Citovat
  • Upravit
1452
17.4.12 12:35
@Tadelka píše:
@1eternity já tě chápu, taky jsem se pozorovala, ale je hodně brzo dělat závěry. Věř si :palec:

dekuji,pokouším se o to :-) a jak se citis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
17.4.12 12:37

@1eternity no já teď už dobře, zase se něco našlo, proč to nešlo, tak mám fakt radost. Už si zase budu příště věřit.

• Citovat
  • Upravit
1452
17.4.12 12:40
@Tadelka píše:
@1eternity no já teď už dobře, zase se něco našlo, proč to nešlo, tak mám fakt radost. Už si zase budu příště věřit.

jj,je lepší ,když se najde příčina a dalsi pokus má vetší nadeji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
17.4.12 12:42

@1eternity no právě, proto mám radost a fakt si říkám, že je dobře, že jsem tak brzo plašila, protože kdyby se čekalo na mrchu, tak po mrše se na to nepříjde, že v době když má sliznice růst, tak neroste a to by takhle mohlo jít pořád dokola. Fakt mám dnes ze sebe radost :pankac:

• Citovat
  • Upravit
33916
17.4.12 12:44

@Tadelka Takaspon se přišlo třeba na chybičku a příště to už jistí jenom samé dobré zprávičky :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
17.4.12 12:45

@denisa 76 taky si tak říkám, snad už to klapne, nebo mě klepne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat