Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
danovo ahojik
a kam chodis do caru a jak ti opu dopadlo a kdy jdes na et? ja jdu zitra
PPajo, na Et jsem byla už dnes, mám to za sebou, opu byla toho 1.6. měla jsem jen 3 vajíčka, oplodinly se jen 2, a tak se doktor rozhodl jedno lepší dnes zavézt, chodím do Eurofer.ostrava…tebe to čeká zítra?
muj popisek vidis v podpisu
ja byla na opu na 1. cervna, chodim do prahy k apolináři, na et jedem zitra. a kolik ti je? me je 28 necelych
…takže jsme každá z jiné strany republiky, ale to nevadí…člověk rád si vysdílí pocity......je mi 36 mám dva chlapce z prvního manželství,a ted s druhým mužem bychom chtěli moc, snažíme se přes rok a nic a tak jsme měli IUI , a nic. a ted poprvé IVF,......vůbec to nebolí,což mne překvapilo, poléhávám, mám takové tupé bolesti ale dá se to vydržet, je to v ohodě, ted už jen budu čekat, co se z toho vyviné, zítra vlastně budeme dvě. d
a boli et? jdu zitra a tak nevim co me ceka…me teda byla neprijemna i inseminace, me dost opu bolelo, mela jsem 18 vajicek a nebylo to prijemne ![]()
Můžeš být v klidu, to zavádění opravdu nebolelo, fakt , ani jsem to nějak necítila, to IUI, to bylo pro mne citlivé, ale tohle né, fakt, Opu bolelo, to jo, ale ted pohoda,......beru utrog. a strašně mne začly bolest prsa,neboj zítra to zvládenš, je už to pohoda a dobrý pocit, že už to bude v břříšku. d
ja sem totiz jeste porad dost citliva po tom opu, bricho me trosku boli a tak snad to zvladnu ![]()
ppajo, myslím na tebe, určitě jsem byla citlivá po OPU i já, taky jsem se bála, ale fakt se to dalo, ted jistě to máš i ty za sebo a odpočíváš. Tak až ti bude lépe, napiš, co a jak. Já dnes odpočívám, .jsem v pohodě, až na ty prsa, ta mne bolí neskutečně, asi po utrogestanu. D
caukys, ta boli po pregnylu
ja uz jsem doma po et, zavedli jsme
a jedno dame do mrazaku
..tak je fajn, že už to máš za sebou, no pregnyl jsem měla x krát, a nebylo to tak, po utrogestanu, který beru od OPU, tak to jen sílí. Celkově jsem nalitá. ..je fajn, že máš zmražené jedno, mi nezbylo, byla jsem ráda alespon za to jedno, které mám v sobě., je to takový zvláštní pocit, že? A jsi v pohodě? d
lezim a lezim, jen sem nafoukla a ospala po tech lecich
ale jinak ok
manzel je porad v praci, tak se muzu povalovat a mamka mi navarila na tyden, at muzu jen lezet ![]()
Odpočívej, je fajn, že máš někoho u sebe, kdo ti pomáhá, je to pomoc. Mamka je zrovna taky u mne, manžel vaří. Já jsem po utroges. momentálně velmi ospalá, vždy mne to bere po něm. …takže ted musím doufat ve vše dobré. d
Můžu vás holky proprosit, někde jsem v předchozích příspěvcích četla, že jste si pořídily čínské vitamíny pro růst sliznice a zabraly vám, mohly by jste mi prozradit název?
Deni co to vidím, moc moc moc moc gratuluji
a dřím palce co to jde, aby vše dopadlo tak jak má.
![]()
Asi začnu věřit na zázraky.