Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
20.8.12 18:48

Trochu jsem cítila břicho na MS a osmý den jsem trochu zašpinila, tak jsem si udělala test, protože jsou to dvojčata, tak čárka vyběhla hned. Někdo nemá žádný příznaky a čárku např. 12 den.Prsa jsem cítila po transferu pár dní a pak už mě nikdy nebolela.

Jak jste přežili dnešní tropy? Já jsem doma zabedněná a puštěný větrák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
20.8.12 18:54
@zlatko píše:
Trochu jsem cítila břicho na MS a osmý den jsem trochu zašpinila, tak jsem si udělala test, protože jsou to dvojčata, tak čárka vyběhla hned. Někdo nemá žádný příznaky a čárku např. 12 den.Prsa jsem cítila po transferu pár dní a pak už mě nikdy nebolela.Jak jste přežili dnešní tropy? Já jsem doma zabedněná a puštěný větrák.

Já jsem byla taky s pejskem doma zabedněná, teď jsem poprvé otevřela a pejsek šmejdí na balkoně :lol:
Musí to být pro tebe náročné ty vedra! Hlavně pořád odpočívejte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
21.8.12 12:10

12 den po ET

Zdravím holky. Můžu se přidat? Náhodou jsem narazila na tuto diskuzi a vaše příspěvky mi dodávají sílu. Jsem 12 den po ET. Vložili do mě dvě embryjka po 5 denní kultivaci ve stadiu blactocisty a druhé HB. Včera jsem začala mírně špinit :( a dnes už kapky krve, ale né moc. Nevím co se děje, jsem vyplašená. Bolí mě podbřišek a když se více hýbu, je to o kapku silnější. Doufám, že to nejsou MS. Testovat se mám až za dva dny, ale už teď se toho děsivě bojím a taky že se mi rozjednou měsíčky. Je to moje první ET. Máme ještě 3 eskymáčky.

Nevíte, za jak dlouho můžu jít na KET když se mi tento první pokus IVF nepodaří??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
21.8.12 12:18
@Luciuuska píše:
Zdravím holky. Můžu se přidat? Náhodou jsem narazila na tuto diskuzi a vaše příspěvky mi dodávají sílu. Jsem 12 den po ET. Vložili do mě dvě embryjka po 5 denní kultivaci ve stadiu blactocisty a druhé HB. Včera jsem začala mírně špinit :( a dnes už kapky krve, ale né moc. Nevím co se děje, jsem vyplašená. Bolí mě podbřišek a když se více hýbu, je to o kapku silnější. Doufám, že to nejsou MS. Testovat se mám až za dva dny, ale už teď se toho děsivě bojím a taky že se mi rozjednou měsíčky. Je to moje první ET. Máme ještě 3 eskymáčky.Nevíte, za jak dlouho můžu jít na KET když se mi tento první pokus IVF nepodaří??

Luci, já už bych zkusila testovat, to jsi už dost 12.den a měla jsi dvě krásný embryjka. Tak budeš vědět na čem jsi. Kolikátý den jsi měla OPU? Tak potom mezi 12 až 16 dnem má vždycky dojít mrcha. Já ji vždycky měla přesně 14den.
Jinak ket jsem šla hned další cyklus, je to nenáročné, bez stimulace. Teda asi jak kdo, já jsem to měla bez stimulace. Ale někdo si lepí náplasti nebo tak.
A proč podstupujete IVF?
Budu ti ještě držet pěstičky, ať nedostaneš ms :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
21.8.12 12:29

No já se už testovala 10 den a testík negativní. Mluvila jsem s doktorem z caru a řekl mi, že je moc brzo se testovat, ale jestli jen špiním slabounce, tak se nemám čeho bát..Pokud myslíš OPU jako punkci(neznám tu zkratku :-O ) tak tu mi provedli 4.8.12.
Joo a proč IVF? Noo s manželem se snažíme cca.4 roky a bezuspěšně. Mám za sebou laparoskopii a hyteoskopii. Vše ok. Potom mi museli vzít vejcovod při druhé laparo, protože mi tam rostl sactosalpinx a hrozilo, že mi může prasknout. Manžel má taky vše v pořádku jen morfoligie jen 3%.Proto nám provedli Et a ICSI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
21.8.12 12:32

Modlím se každý den, ať nedostanu ms.Ale zítra jdu do testíku hned z rána, tak snad konečně „snad“ už uvidím taky ty // čárky ;)
Děkuji za povzbuzení Beldičko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.8.12 13:17

Ahojky, jsem na tom podobně jako ty. 12 den po transferu. Celých těch 12 dnů co odpočívám si tady projíždím psaníčka a hledám pozitivní zprávy. Já zatím žádné příznaky nepociťuju, což mne zneklidňuje:-)))). Omlouvám se, že reaguju přímo na tebe, chtěla jsem napsat nějakou „přivítací“, ale nevím jak na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.8.12 13:21

Jo, už vím jak, stačí jen reagovat na příspěvek. Takže holky ahoj, taky bych chtěla chvíli pokecat, jsem strašně nervozní!!!2 IVF, 12 den po transferu 2 embryí, žádné mrazáčky, takže pokud to nevyjde, opět platíme celkou pálku. Zdravím všechny snažilky a držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
21.8.12 14:45
@martas 40 píše:
Jo, už vím jak, stačí jen reagovat na příspěvek. Takže holky ahoj, taky bych chtěla chvíli pokecat, jsem strašně nervozní!!!2 IVF, 12 den po transferu 2 embryí, žádné mrazáčky, takže pokud to nevyjde, opět platíme celkou pálku. Zdravím všechny snažilky a držím pěsti

Ahojky Marťo
Tak jsme dvě nervozní čekatelky ju. Už sis dělala testík? Nebuď nervozní, i když já mám co říkat. Pořád chodím na wc a kontroluji jestli mám nebo nemám měsíčky. Musím zaklepat:zatím se nic nezesilnilo, spíš myslím že krvacím míň a míˇ :dance:

Jak to že nemáte mrazáčky a :dance: kam chodíš do caru??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.8.12 14:53

My jezdíme do Genetu do Prahy. Vzali mi 10 vajíček / na můj věk a krátkou stimulaci je to prý dobrý/ 8 bylo v pořádku, ty mi oplodili, chytly se všechny, ale do dne transferu se mi vždy udrží jen 2 / hezky velké/, ale zbytek se přestane vyvíjet. Jsem pekelně nervozní, test bych si už mohla udělat, ale bojím se, že bude negativní, to raději budu ještě 2 dny žít naději. Minule jsem se už druhý týden dostala. Tentokrát se držím, jeden den jsem jen slabě špinila. Jak je to u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
21.8.12 15:25

Aha tak to já jezdím do Brna do Reprofitu. U mě je to tak, že od včerejška jsem špinila a dnes lehce krvácím. Normálně když mám dostat ms tak to příjde v noci jako proud a mám to tak dva dny silné. Tohle je něco jiného, ale to bude asi těmi hormony, ty to prý hodně ovlivňuji. Taky si budu dělat test, ale už asi hnedka zítra. Četla jsem v hodně diskuzích, že pokud nepříjde silné krvacení, tak je to dobrá známka částečného úspěchu. Taky negativní test nic nemusí znamenat, jistota je až v krvi.

Já doufám, že do zítřka přestanu špinit a testík bude dobrý. I když test z moči může ukázat // čárky třeba až 16 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
21.8.12 15:34

A taky tě pobolívá bříško? Mě jo, ráno docela hodně, ale šla jsem se projít a bolesti se slabě utišili. Bojím se, že to mé krvácení má za následek, že se to jedno z těch mých embryjek neuchytilo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.8.12 15:35

Jejky, tak to já budu na tebe myslet, taky si myslím, že to, že ženská nekrvácí je polovina úspěchu- i když mi sestřička řekla, že je to utrogestanem- prý díky těmto hormonům nepřijde menstruaci a až je vysoudím a dorazí. Můžu se zeptat, proč se vám to nedaří? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.8.12 15:41

Mě bolelo bříško první 4 dny, ale to byl důsledek OPU, teď mě nebolí vůbec nic. POřád si šahám na prsa- nebolí, pořád chodím na WC, jestli náhodou něco nezačalo, To krvácení může znamenat, že se ti miminka uhnizďují :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
21.8.12 15:43

Prvně po testování a laparo a hystero mi řekli, že jsem plně v pořádku i manžel. Po roce mi dr. zjistil špatný vejcovod a musel ven při další laparoskopii. Takže funguji 50/50 při čemž ten jeden můj vejcovod co mi zbyl, je přilepený na vaječníků a nemůžou mi s jistotou říct, jestli funguje a je průchozí. Tak proto jsme šli do IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí