Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Beldička píše:
@Luciuuska Luci mrzí mě to, ale byl to váš první pokus, nebuď smutná, příště vám to určitě vyjde. A lepší je si moc nedělat naděje, že krev bude jiná, ale kdyby ano tak to bude jen příjemné překvapení
Když jste zavedli dvě embryjka tak máš ještě dvě šance placené pojišťovnou. O pojišťovnách a tady těch věcech se radši nebavím, já jsem total naštvaná na všechno, pro všechny je to jen business a pojišťovny na nás kašlou.
Já teď odcházím od Ministerstva Vnitra, jdu k VZP.
Jinak u nás stojí ket 3000Kč, ale vím že někde i 7700Kč, prostě vydělávají na lidském neštěstí.
Tak se drž Luci
NO to je dobrý, já práve k ministerstvu vnitra přecházím!!!
@denisa 76 píše:
@zlatko @Bergle Ahojky děvčátka![]()
![]()
se mě diskuse smázla nějak z oblíbených a já jako na Vás úplně zapomněla kočeny. U mě to dopadlo na hovínko, ale jdeme dál. Přesídlila jsem do Prahy a mám pocit, že jsem se tady nějak našla. Doktoři jsou úplně perfektní..vyšetří..řeknou názor a šup šup a já jdu do dalšího umělka. Udělala jsem si znova genetiku a ted i imuno a vše pořád ukazuje úžasně zdraví pár. Jediný co na mě změní je výměna utrogestanu a embrya se vysektují do stádia blastocyst.
A co u Vás nového???
Kam v Praze chodíš?
@martas 40 ještě se rozhoduji..ted musím ještě vybrat mrazule ![]()
Příspěvek upraven 22.08.12 v 10:50
Zkusím ještě v ten 15 den test, než pujdu na krev, ale taky si moc nadějí nedávám…radši
Příští týden jedeme do car tak uvidíme, s jakou nabídkou příjdou.
Beldičko, takže mám ještě dva hrazené pojiš. to ano.Ale vztahuje se do toho i KET? Nebo si KEt zaplatím celý sama. A přesto mi zůstanou dva pokusy z pojišt.
@denisa 76 píše:
@martas 40 ještě se rozhoduji..ted musím ještě vybrat mrazulePříspěvek upraven 22.08.12 v 10:50
Já chodím do Genetu a jsem tam celkem spokojená
@martas 40 píše:
Já chodím do Genetu a jsem tam celkem spokojená
to je dobře
Já se snažím vybrat car, kde jsou opravdu dobří embryologové..to je asi na celém ivf nejdůležitější..nastimulovat se naučí skoro každý doktor, ale co nejlépe vysektovat embrya je už umění ![]()
@denisa 76 píše:
@Luciuuska ket si hradíš celý sama
Ok a díky
@denisa 76 píše:
to je dobřeJá se snažím vybrat car, kde jsou opravdu dobří embryologové..to je asi na celém ivf nejdůležitější..nastimulovat se naučí skoro každý doktor, ale co nejlépe vysektovat embrya je už umění
No jo, ale jak poznáš, že tam jsou dobří embryologové?
@martas 40 to je těžké..čtu si jejich recenze jak na diskusích tak v jejich výročních zprávách jakou mají úspěšnost. Ta se odvýjí hlavně od ketů a pokud je u ketů úspěšnost pod 35% tak to není dobré.
Taky si ráda poslechnu názor lékaře a udělám si úsudek sama.Jsou lékaři, kdy první sezení a masakr a jsou lékaři, že otevřu hubu a smekám
![]()
@Luciuuska píše:
Ok a díky
Já třeba jako samoplátce už si paltím i katétr a někdy i stacionář..to už záleří na car..někde se i platí utz
![]()
@Luciuuska píše:
Zkusím ještě v ten 15 den test, než pujdu na krev, ale taky si moc nadějí nedávám…radši
Příští týden jedeme do car tak uvidíme, s jakou nabídkou příjdou.Beldičko, takže mám ještě dva hrazené pojiš. to ano.Ale vztahuje se do toho i KET? Nebo si KEt zaplatím celý sama. A přesto mi zůstanou dva pokusy z pojišt.
Ket si zaplatíš sama, to se nepočítá. Takže máš ještě dvě IVF.
@denisa 76
tak to se taky musím podívat na tu výroční zprávu, no vidíš, to jsem vůbec nevěděla ![]()
Moc by mě zajímalo, jaká je úspěšnost KET???je to stejné jak u IVF nebo menší pravděpodobnost? Znáte někoho kdo z ket otěhotněl?