Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
22.8.12 10:44

Jinak ostatní zdravím též :mavam: :mavam: :mavam: :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 10:46
@Beldička píše:
@Luciuuska Luci mrzí mě to, ale byl to váš první pokus, nebuď smutná, příště vám to určitě vyjde. A lepší je si moc nedělat naděje, že krev bude jiná, ale kdyby ano tak to bude jen příjemné překvapení :lol:
Když jste zavedli dvě embryjka tak máš ještě dvě šance placené pojišťovnou. O pojišťovnách a tady těch věcech se radši nebavím, já jsem total naštvaná na všechno, pro všechny je to jen business a pojišťovny na nás kašlou.
Já teď odcházím od Ministerstva Vnitra, jdu k VZP.
Jinak u nás stojí ket 3000Kč, ale vím že někde i 7700Kč, prostě vydělávají na lidském neštěstí.
Tak se drž Luci :hug:

NO to je dobrý, já práve k ministerstvu vnitra přecházím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 10:48
@denisa 76 píše:
@zlatko @Bergle Ahojky děvčátka :mavam: :mavam: :mavam: se mě diskuse smázla nějak z oblíbených a já jako na Vás úplně zapomněla kočeny. U mě to dopadlo na hovínko, ale jdeme dál. Přesídlila jsem do Prahy a mám pocit, že jsem se tady nějak našla. Doktoři jsou úplně perfektní..vyšetří..řeknou názor a šup šup a já jdu do dalšího umělka. Udělala jsem si znova genetiku a ted i imuno a vše pořád ukazuje úžasně zdraví pár. Jediný co na mě změní je výměna utrogestanu a embrya se vysektují do stádia blastocyst.
A co u Vás nového???

Kam v Praze chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.8.12 10:49

@martas 40 ještě se rozhoduji..ted musím ještě vybrat mrazule ;)

Příspěvek upraven 22.08.12 v 10:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.8.12 10:49

Beldička,martas 40

Zkusím ještě v ten 15 den test, než pujdu na krev, ale taky si moc nadějí nedávám…radši
Příští týden jedeme do car tak uvidíme, s jakou nabídkou příjdou.

Beldičko, takže mám ještě dva hrazené pojiš. to ano.Ale vztahuje se do toho i KET? Nebo si KEt zaplatím celý sama. A přesto mi zůstanou dva pokusy z pojišt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.8.12 10:50

@Luciuuska ket si hradíš celý sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 10:51
@denisa 76 píše:
@martas 40 ještě se rozhoduji..ted musím ještě vybrat mrazule ;)Příspěvek upraven 22.08.12 v 10:50

Já chodím do Genetu a jsem tam celkem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.8.12 10:53
@martas 40 píše:
Já chodím do Genetu a jsem tam celkem spokojená

to je dobře :palec: Já se snažím vybrat car, kde jsou opravdu dobří embryologové..to je asi na celém ivf nejdůležitější..nastimulovat se naučí skoro každý doktor, ale co nejlépe vysektovat embrya je už umění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.8.12 10:54
@denisa 76 píše:
@Luciuuska ket si hradíš celý sama ;)

Ok a díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 10:56
@denisa 76 píše:
to je dobře :palec: Já se snažím vybrat car, kde jsou opravdu dobří embryologové..to je asi na celém ivf nejdůležitější..nastimulovat se naučí skoro každý doktor, ale co nejlépe vysektovat embrya je už umění ;)

No jo, ale jak poznáš, že tam jsou dobří embryologové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.8.12 11:01

@martas 40 to je těžké..čtu si jejich recenze jak na diskusích tak v jejich výročních zprávách jakou mají úspěšnost. Ta se odvýjí hlavně od ketů a pokud je u ketů úspěšnost pod 35% tak to není dobré.
Taky si ráda poslechnu názor lékaře a udělám si úsudek sama.Jsou lékaři, kdy první sezení a masakr a jsou lékaři, že otevřu hubu a smekám :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.8.12 11:02
@Luciuuska píše:
Ok a díky

Já třeba jako samoplátce už si paltím i katétr a někdy i stacionář..to už záleří na car..někde se i platí utz :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
22.8.12 11:04
@Luciuuska píše:
Zkusím ještě v ten 15 den test, než pujdu na krev, ale taky si moc nadějí nedávám…radši
Příští týden jedeme do car tak uvidíme, s jakou nabídkou příjdou.Beldičko, takže mám ještě dva hrazené pojiš. to ano.Ale vztahuje se do toho i KET? Nebo si KEt zaplatím celý sama. A přesto mi zůstanou dva pokusy z pojišt.

Ket si zaplatíš sama, to se nepočítá. Takže máš ještě dvě IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 11:04

@denisa 76
tak to se taky musím podívat na tu výroční zprávu, no vidíš, to jsem vůbec nevěděla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.8.12 11:06

Moc by mě zajímalo, jaká je úspěšnost KET???je to stejné jak u IVF nebo menší pravděpodobnost? Znáte někoho kdo z ket otěhotněl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí