Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No, malinkou stimulaci jsem měla, protože jsem měla zbytek Gonalu. Obden 75 jednotek, ale nakonec z toho bylo jen jedno vajíčko a žádné embryo. Měla jsem celkem 5 x ET a 1 x KET. U nás doporučují KET hned v dalším cyklu po IVF, pokud není žádný problém ![]()
@Kači01 Můžu se zept
at, jaké jsi měla příznaky těhotenství?
No, 9. den po ET jsem zakrvácela, tak jsem myslela, že je to zase v háji. Ale to pak ustalo a jen jsem špinila. Bylo mi tak nějak divně a celkem brzy se objevily nevolnosti. Taky mě v začátku dost bolela hlava a střídavě bolela a nebolela prsa.
Ahoj holky,
to se nám to tu pěkně rozrostlo. Přeji všem co nejdříve // ať už pro nás skončí to trápení a můžeme se zase začít radovat ze život. ![]()
Zlati a ty se zase vracíš do nemocnice nebo se uvidí podle kontroly a mohla by si zůstat doma? Stále na tebe myslím a držím palce
.
Prosím tě a co pejsek jak to zvládá když si v nemocnici?
Deni už jsem si říkála co je s tebou, že se tak dlouho neozíváš.
Jinak u nás nic nového. Po prázdninách se chci objednat k homeopatovi a asi zkusím i tu akupunkturu. Třeba to pomůže a když ne tak aspoň vyloučím další možnost ![]()
@Bergle mám toho holka ted fakt hodně. Doktoři mě nechtějí nějak nechat odpočinout a za pár dní mě čeká další umělko..vím hrůza, ale je to tak a když nevyjde ket další měsíc ivf a co na to prostě říct. Chybu žádnou nenašli tak prostě zkouší už všechno možné. ted už vyměnují i léky takže masakr motorovou pilou
![]()
Zkus spíš akušku..já taky prošla a mohu jenom doporučit ![]()
Deni ty jsi teda bojovník, vážně před tebou smekám. Tak snad teď už to dopadne a budete se radovat z mimíska, moc moc bych ti to přála
![]()
Chci zkusit i akušku, ale i toho homeopata i kdyby to bylo k ničemu tak si to aspoň škrtnu ze seznamu
Nějak to nehrotím, zase mám ty svoje depky a nic ně nebaví tak ať manžel vidí aspoň nějakou snahu. Je to všechno tak únavné a vysilující achjo.
Jak jsi dopadla? už mám testík za sebou???čekám netrpělivě na tvou zprávu. ![]()
Hezký den holčiny zlaté ![]()
Jo jo dnes si užívám poslední den doma s pejsáčkem. Zítra jdu rovnou na příjem s taškou. Jelikož se mě nález v nemocnici nezlepšoval ani nedofají, že to bude jinak.
Už nebudu psát, ale jak se dostanu dom, tak hned napíši. Bergli at akuška pomůže
Určitě pomůže i na psychiku a to je dobrá cesta k úspěchu ![]()
Jo pejsáček tráví dny u rodičů mého manžela.
Kačí
to víš, že si tě pamatuji a koukám, že máme dost podobný osud.
Jak se cítíš po operaci? Já měla konrtolu po šesti dnech a hrdlo se mě celé zavřelo, tak mě hned ten den pustili domů no a za 14dní jsem šla na KO a hrdlo se za stehem otevřelo a uzavřený mám jen 1cm, tak mě zas hospit. ted jsem doma na propustku a zítra se vracím do špitálu.
Příspěvek upraven 23.08.12 v 10:54
@Bergle no akorád jsem domluvila s dokym a mám si přijet pro léky. Budu ale embrya asi rozmražovat po 1 tak uvidíme. Jsem prý tak nechutně zdraví a kromě PK se už nedá dělat vůbec nic..medicína je u nás u konce a musíme to už jenom zkoušet ![]()
Holka nevím jestli to vyjde..věk už mám fakt na howvno, ale dělám maximum ![]()
Holky moje zlaté, tak jsem si dnes udělala testík a nic!!!Byla jsem v šoku, byla jsem přesvědčena, že to vyjde. Tentokrát to dostalo i přítele, je mi to strašně líto
@martas 40 píše:
Holky moje zlaté, tak jsem si dnes udělala testík a nic!!!Byla jsem v šoku, byla jsem přesvědčena, že to vyjde. Tentokrát to dostalo i přítele, je mi to strašně líto
Marto nezoufej, já jsem to taky ještě nevzdala. Pořád si říkám, že testy jsou na nic. I můj manžel se shodl, pokud to nebude ofiko od dr potvrzené, neztrácej naději. Zkus ještě další test za dva dny. Já to taky ráno ještě testnu a pak jdu na UTZ. Věřím tomu, že je něco ve mě.
JE mi to moc líto…