Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
23.8.12 11:57
@martas 40 píše:
Jsem měla kamarádku a té to taky zamítli k vůli věku. Budeme se soustředit na rekonstrukci domečku, taky mám v plánu dát kila dolů, řeknu doktorce ať mi předepíše nějaké prášky na chudnutí, ať mě to trochu nakopne

chceš nafackovat :cert: :cert: Ti dám prášky..nedávej do těla nic co by tě mohlo nějak uškodit. Já shodila kila tak, že jsem změnila jídelníček podle Havlíčka a fakt se hýbala 3× týdně v posilce. Začátky krušné, ale výsledek úžasný. písnu ti co sí máš koupit v lékárně..je to jenom vláknina, která se v žaludku nabobtná a člověk nemá takový hlad..stojí to asi 600kč, ale mě to pomohlo a není to nic škodlivýho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
23.8.12 11:57
@martas 40 píše:
Holky ježiš, já se teď dívám na ten test, on je tam malý dušík, je to možné?

No vidíš, já ti říkala neztrácej naději :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.8.12 11:58
@martas 40 píše:
Holky ježiš, já se teď dívám na ten test, on je tam malý dušík, je to možné?

no tady bude na místě spíš krev :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 12:04

Jedu do lékárny pro další testy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 12:06

Na krev už jsem byla ráno, odpo si mám zavolat, já jsem si totiž ten test dělala o půl 3 ráno, a když jsem neviděla 2 dálnice, tak jsem to nikam nezkoumala a to jsem si teˇd říkala, že mám citlivá prsa- asi před mrchou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
23.8.12 12:13

Utíkej pro další testy. Já právě dostala menstruaci se vším, co k ní m´patří :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 12:29

@Luciuuska
tak to je mi líto, už jsem doma z lékárny,,,no jo, ale to nebude ranní moč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 12:35

Holky tak na tom druhém je velice slabounký duch,,,no nevím, po 14 dní by už to mělo být tlustá čárka, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.8.12 12:41
@martas 40 píše:
Holky tak na tom druhém je velice slabounký duch,,,no nevím, po 14 dní by už to mělo být tlustá čárka, ne?

měla jsi pregnyl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 12:43

No něco jsem si píchala na ovulaci, ale já jsem si ze srandy dělala test už 5 den a tam nebyl ani duch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 12:44

Tak jsem se dívala na ten test / co jsem si dělala teď/ a se mi zdá, že je ta čárka silnější než z rána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.8.12 12:44
@martas 40 píše:
No něco jsem si píchala na ovulaci, ale já jsem si ze srandy dělala test už 5 den a tam nebyl ani duch

tak počkej na test z krve..tady není jiná možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
23.8.12 12:45

Zlatko, to mě moc mrzí, že máš takové komplikace a vím, že to musí být hrozně náročné na psychiku a dlouhé v nemocnici a otravné :( Ale vydrž, beruško, miminečka za to stojí :srdce: :hug: V kolikátém týdnu teď jsi?
No mě upozornili na krátký čípek při UTZ v 19. týdnu. Docela jsem byla vystrašená, abych nepotratila, ale je fakt, že kolikrát mi manžel vynadal, že jsem dělala něco, co jsem neměla. V sobotu 11.8. mě odvezl s bolestmi do nemocnice, vypadalo to dobře, ale radši mě tam nechali, že jsem po IVF. Den předtím jsme byli v Ikee a hodně dlouho jsme tam chodili, to byla asi chyba. V úterý mě chtěl primář pustit, ale čípek se zkrátil a viděl tam nějaké véčko, tak mě ve čtvrtek zašili. Od soboty jsem byla na oddělení sama, malují totiž a v pondělí mě doktorka vyšetřila a pustila domů. Na kontrolu půjdu příští čtvrtek, tak jsem zvědavá. Taky mi říkali, jakmile něco nebude v pořádku, okamžitě zpátky do nemocnice :? Beru 3×2 tablety magnézia, 2×1 Guajacuran a na noc zavádím čípky, prý je teď vyšší náchylnost k infekci kvůli stehu. Čípek mám kraťounký a mám dodržovat klidový režim :(

Martas :hug: :hug: :hug: Moc držím palce, aby to dobře dopadlo :palec: A vůbec si nepřipouštěj takové myšlenky, potíže s otěhotněním dneska má spousta lidí, ženy, muži, mladí, starší… Měj se ráda a vůbec se neobviňuj, Ty za nic nemůžeš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
23.8.12 12:49

Zlatko, prcek bude Richard po tátovi, tak budu mít doma dva :D Vy máte vybraná moc hezká jména :palec:

Koukám, že jsem to blbě napsala, muži snad nemají problém s otěhotněním, ale s plodností :oops: :mrgreen: No trdlo, no :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 12:56
@Kači01 píše:
Zlatko, prcek bude Richard po tátovi, tak budu mít doma dva :D Vy máte vybraná moc hezká jména :palec:Koukám, že jsem to blbě napsala, muži snad nemají problém s otěhotněním, ale s plodností :oops: :mrgreen: No trdlo, no :D :roll:

Jé Richard, takové jméno chtěl dát i Jirka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital