Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martas 40 píše:
Jsem měla kamarádku a té to taky zamítli k vůli věku. Budeme se soustředit na rekonstrukci domečku, taky mám v plánu dát kila dolů, řeknu doktorce ať mi předepíše nějaké prášky na chudnutí, ať mě to trochu nakopne
chceš nafackovat
Ti dám prášky..nedávej do těla nic co by tě mohlo nějak uškodit. Já shodila kila tak, že jsem změnila jídelníček podle Havlíčka a fakt se hýbala 3× týdně v posilce. Začátky krušné, ale výsledek úžasný. písnu ti co sí máš koupit v lékárně..je to jenom vláknina, která se v žaludku nabobtná a člověk nemá takový hlad..stojí to asi 600kč, ale mě to pomohlo a není to nic škodlivýho ![]()
@martas 40 píše:
Holky ježiš, já se teď dívám na ten test, on je tam malý dušík, je to možné?
No vidíš, já ti říkala neztrácej naději ![]()
@martas 40 píše:
Holky ježiš, já se teď dívám na ten test, on je tam malý dušík, je to možné?
no tady bude na místě spíš krev
![]()
Na krev už jsem byla ráno, odpo si mám zavolat, já jsem si totiž ten test dělala o půl 3 ráno, a když jsem neviděla 2 dálnice, tak jsem to nikam nezkoumala a to jsem si teˇd říkala, že mám citlivá prsa- asi před mrchou
Utíkej pro další testy. Já právě dostala menstruaci se vším, co k ní m´patří ![]()
@Luciuuska
tak to je mi líto, už jsem doma z lékárny,,,no jo, ale to nebude ranní moč
Holky tak na tom druhém je velice slabounký duch,,,no nevím, po 14 dní by už to mělo být tlustá čárka, ne?
@martas 40 píše:
Holky tak na tom druhém je velice slabounký duch,,,no nevím, po 14 dní by už to mělo být tlustá čárka, ne?
měla jsi pregnyl???
No něco jsem si píchala na ovulaci, ale já jsem si ze srandy dělala test už 5 den a tam nebyl ani duch
Tak jsem se dívala na ten test / co jsem si dělala teď/ a se mi zdá, že je ta čárka silnější než z rána
@martas 40 píše:
No něco jsem si píchala na ovulaci, ale já jsem si ze srandy dělala test už 5 den a tam nebyl ani duch
tak počkej na test z krve..tady není jiná možnost.
Zlatko, to mě moc mrzí, že máš takové komplikace a vím, že to musí být hrozně náročné na psychiku a dlouhé v nemocnici a otravné
Ale vydrž, beruško, miminečka za to stojí
V kolikátém týdnu teď jsi?
No mě upozornili na krátký čípek při UTZ v 19. týdnu. Docela jsem byla vystrašená, abych nepotratila, ale je fakt, že kolikrát mi manžel vynadal, že jsem dělala něco, co jsem neměla. V sobotu 11.8. mě odvezl s bolestmi do nemocnice, vypadalo to dobře, ale radši mě tam nechali, že jsem po IVF. Den předtím jsme byli v Ikee a hodně dlouho jsme tam chodili, to byla asi chyba. V úterý mě chtěl primář pustit, ale čípek se zkrátil a viděl tam nějaké véčko, tak mě ve čtvrtek zašili. Od soboty jsem byla na oddělení sama, malují totiž a v pondělí mě doktorka vyšetřila a pustila domů. Na kontrolu půjdu příští čtvrtek, tak jsem zvědavá. Taky mi říkali, jakmile něco nebude v pořádku, okamžitě zpátky do nemocnice
Beru 3×2 tablety magnézia, 2×1 Guajacuran a na noc zavádím čípky, prý je teď vyšší náchylnost k infekci kvůli stehu. Čípek mám kraťounký a mám dodržovat klidový režim ![]()
Martas
Moc držím palce, aby to dobře dopadlo
A vůbec si nepřipouštěj takové myšlenky, potíže s otěhotněním dneska má spousta lidí, ženy, muži, mladí, starší… Měj se ráda a vůbec se neobviňuj, Ty za nic nemůžeš ![]()
Zlatko, prcek bude Richard po tátovi, tak budu mít doma dva
Vy máte vybraná moc hezká jména ![]()
Koukám, že jsem to blbě napsala, muži snad nemají problém s otěhotněním, ale s plodností
No trdlo, no
![]()
@Kači01 píše:
Zlatko, prcek bude Richard po tátovi, tak budu mít doma dvaVy máte vybraná moc hezká jména
Koukám, že jsem to blbě napsala, muži snad nemají problém s otěhotněním, ale s plodností
![]()
No trdlo, no
![]()
Jé Richard, takové jméno chtěl dát i Jirka ![]()