Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky ještě jsem se chtěla zeptat, alkohol je přísně zakázán? ![]()
@martas 40 píše:
Holky ještě jsem se chtěla zeptat, alkohol je přísně zakázán?
Ty ťulo alkohol miminku škodí
neriskuj
No Jirka mi nedovolí si ani líznout, já nejsem žádný alkoholik, ale to mi zas připadá až moc!!!
Sklenka píva nebo červeného vína nikoho nezabije..dokonce doktoři jí doporučují
![]()
@martas 40 píše:
Pivo ani tvrdé nepiju, takže by se jednalo jen o vínko
zeptej se při kontrole..holky píšou že si dají třeba sklenku červeného tak uvidíš. samo, že né v litrech
![]()
Jsem zvědavá, jak dopadnu v úterý na krvi, doufám, že bude vše v pořádku, mám citlivé bříško ![]()
AHOJ holky, tak mě v pátek udělali kontrolu a zjistili, že hrdlo je stále zavřené na 10mm a když se nic po domácí péči nezhoršilo, tak mě v pondělí po víkendu zas pustili domů ![]()
V pondělí třetího jdu zas na rehospitalizaci.
Dnes jsem 29tt
hurááááááááá
Beldi je mě to líto, ale je to dobrá znamení, že se u tebe něco dělo a příště by to mohlo vyjít. Budu zas držet palce
Luciuus ![]()
Martas ![]()
@zlatko ![]()
To je super, mám z Tebe radost
Tak buď na sebe a na miminka moc opatrná a hezky si užívej, že jsi doma
Ono to už rychle uteče a budeš mít broučky u sebe ![]()
@zlatko Děkuji ![]()
No polehávám, ale neležím celý den. Včera jsem se byla podívat v obchodě, v neděli na chvíli u babičky a tento týden budu jezdit za doktory ![]()
To ti závidím…nevím proč když mám ten steh musím stále ležet, ale doktoři stále straší a já se bojím, tak ležím a ležím. Když chvilku sedím bolí mě celý člověk, protože jsem se odvykla cokoliv dělat ani nevím, jak bych porodila, když už nemám žádnou sílu.
Hlavně napiš co kontrola a jak se daří mimískovi
Zlatko, mně taky doktorka řekla spíš polehávat. Ale jídlo si připravím, nádobí umyju. Na nákup říkala, že můžu, ale ukazovat co koupit a tím to pro mě hasne. Včera jsem si došla sama, ale jen pro pár lehkých věcí. Blbé je, že jsme ve 3. patře bez výtahu. Jinak nám stávkuje auto, tak k doktorům jezdím tento týden autobusem, no snad tím nic nemůžu pokazit ![]()
Právě jsem si taky říkala, jak pak porodím, když už teď z toho polehávání nemám žádnou sílu a kondici ![]()
No já možná budu mít císaře, protože mám dvojky.
Mě v nemocnici vozili i na UTZ na kolečkovém křesle.
Mrzí mě, že si to doma nemůžu připravit podle svých představ.