Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky.Tak jsem po kontrole v car a pan dr mi řekl, že neví čím to může být, že se mimi neudrželi. Testy na imuno a genetiku mám naprosto v pořádku. Embryjka byla prvotřídní kvality ale holt příroda to zařídila po svém. Takže mě čeka za třy týdny KET přirozený bez jakýchkoliv léku. Pouze baštím listovku.
Martas už máš po krvi? jak jsi dopadla?
Zlatko sílu hledej v miminkách co máš v bříšku ![]()
Zlati, to věřím. A věcičky už máš nakoupené? Vybraný kočárek? Nepamatuješ si, jak jsi měla dlouhý čípek před tou cerkláží?
@Luciuuska A máš vyšetřenou štítnou žlázu, trombofilní mutace? Mně se mimi chytlo až na 6. pokus a taky jsem měla vše v pořádku - kromě štítné žlázy a MTHFR mutace…
Osobně jsem si nestihla koupit nic. S manželem jsme se domluvili na léto, ale na konci června už jsem byla v nemocnici.Tak nakupuji přes net.To jsem koupila kojící polštář, odsávačku, postýlky a lékárnu…ted nás čeká kočárek, jinak oblečky mám zatím od segry, sestřenky a kamarádek…
Luccius já čerpám sílu z miminek, ale to jen tu psychickou a to funguje. Cítím se moc dobře. Ale tu fyzickou sílu jsem tím ležením ztratila…
Nezoufej..my s manželem jsme taky zdraví a vyšlo to na po sedmý.
Ahojte holky, tak jsem po krvi, HCG prý krásně roste 1730, na ultrazvuk jsem objednaná na příští pátek. Luci, budu na tebe myslet a sledovat, kdy se tady objevíš, jako čekatelka na // po ket. Zlati a Kači pozdavujte miminka a odpočívejte, určitě všechno dobře dopadne
![]()
@martas 40
Moc děkuji a gratuluji
To je krásné, buď na sebe opatrná, ať je miminko spokojené a hezky roste ![]()
Martas taky gratuluji
HCG krásně roste.Jsem zvědavá jestli to nebudou dvojčátka ![]()
@zlatko píše:
Martas taky gratulujiHCG krásně roste.Jsem zvědavá jestli to nebudou dvojčátka
prý podle HCG asi ne-říkala sestřička
Martas manžel se mnou chodil jen na screening. Chodili jsme do Genetu..
Hezký večer páááááááááááá
@zlatko píše:
Martas manžel se mnou chodil jen na screening. Chodili jsme do Genetu..
Hezký večer páááááááááááá
Já jen, že mě švagrová zblbla, že přítel musí jít na první ultrazvuk Taky mi to připadá zbytečné, vždyť tam uvidíme jen malou bublinu ![]()
Se mnou byl manžel taky na NT a pak ve 20. týdnu
Na tom prvním UTZ toho až tolik vidět není, ale já jsem byla v době, kdy už bylo srdíčko, tak to si člověk hodně oddychne ![]()
@Kači01 píše:
Se mnou byl manžel taky na NT a pak ve 20. týdnuNa tom prvním UTZ toho až tolik vidět není, ale já jsem byla v době, kdy už bylo srdíčko, tak to si člověk hodně oddychne
Ježiš,,,co to je NT ![]()
@Kači01 píše:
Zlati, to věřím. A věcičky už máš nakoupené? Vybraný kočárek? Nepamatuješ si, jak jsi měla dlouhý čípek před tou cerkláží?
@Luciuuska A máš vyšetřenou štítnou žlázu, trombofilní mutace? Mně se mimi chytlo až na 6. pokus a taky jsem měla vše v pořádku - kromě štítné žlázy a MTHFR mutace…
jejda to nemám ani nevím co to je trombofilní mutace?
@Luciuuska píše:
jejda to nemám ani nevím co to je trombofilní mutace?
To ti udělají na imunologii, mi tam přišli, že mám hodně trombocitů- mám hustou krev, tak beru prášky, nebo si píchám injekce na ředení krve a možná, že právě proto se to povedlo až napodruhé, u prvního jsem to neměla, taky mi přišli na to, že mám mnoho autoimunních látek, beru prednisol