Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
29.8.12 12:19

zlatko

Vám to vyšlo na posedmý??já tě normálně obdivuji, mě to už ted psichický utlačuje jen pomyslím na to, že v zaří jdu na KET a vidina toho, že to nemusí vyjít, je pro mě zdrcující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
29.8.12 12:20
@Luciuuska píše:
Vám to vyšlo na posedmý??já tě normálně obdivuji, mě to už ted psichický utlačuje jen pomyslím na to, že v zaří jdu na KET a vidina toho, že to nemusí vyjít, je pro mě zdrcující.

Luci, musíš v to věřit, určo to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.8.12 12:23

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
Fakt ju? To jsem nevěděla. Jdu v pátek na kontrolu ke své obvoďačce, tak se jí hned na to zeptam, jestli by mi to nemohli provést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
29.8.12 12:25
@Luciuuska píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
Fakt ju? To jsem nevěděla. Jdu v pátek na kontrolu ke své obvoďačce, tak se jí hned na to zeptam, jestli by mi to nemohli provést.

Mě na to poslali z genetu, čel taky přítel, dával krev i sperma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.8.12 12:28

Já vím, ale je to těžky. Dr mi včera říkal, že to necháme na přírodě a skusíme KEt bez leku. Snažím se tomu věřit. Ale nemůžu se dočkat toho dne, až mi tam zase prcky dají. Pro tentokrát se nehnu ani s postele.
Marti já jsem nevěděla, že vám to vyšlo na podruhy. A to jsi byla 2×na ivf nebo máš za sebou i ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
29.8.12 12:29

@Luciuuska
Vydrž, ono to vyjde :hug: Nám vyšlo 6. IVF, takže 6 punkcí a 6 transferů, dá se to pro miminko vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
29.8.12 12:32
@Luciuuska píše:
Já vím, ale je to těžky. Dr mi včera říkal, že to necháme na přírodě a skusíme KEt bez leku. Snažím se tomu věřit. Ale nemůžu se dočkat toho dne, až mi tam zase prcky dají. Pro tentokrát se nehnu ani s postele.
Marti já jsem nevěděla, že vám to vyšlo na podruhy. A to jsi byla 2×na ivf nebo máš za sebou i ket?

Nám se nepodařilo zamrazit, takže podruhé to bylo zase všechno od začátku :zed: a napodruhé jsem opravdu ležela týden v posteli, poradila mi to jedna maminka ze školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.8.12 12:34
@Kači01 píše:
@Luciuuska
Vydrž, ono to vyjde :hug: Nám vyšlo 6. IVF, takže 6 punkcí a 6 transferů, dá se to pro miminko vydržet ;)

JJ věřím, snad proto jsem zůstala doma na PN. Ať můžu byt v klidu a soustředit se jen na mimiška. V práci bych se jen nervovala a to není dobré.
6.IVF más Kači za sebou, co na to tvoje tělo? Jo a s jakým odstupem ti ivf prováděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
29.8.12 12:36
@Luciuuska píše:
JJ věřím, snad proto jsem zůstala doma na PN. Ať můžu byt v klidu a soustředit se jen na mimiška. V práci bych se jen nervovala a to není dobré.
6.IVF más Kači za sebou, co na to tvoje tělo? Jo a s jakým odstupem ti ivf prováděli?

Pokud vím, tak se IVF doporučuje po 3 měsících, ale pokud je vše v pořádku tak i dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.8.12 12:38

martas 40

Víš čeho ted lituji? že jsem 9.den mírně zašpinila.10.den nic tak jsem si udělala test a byl negativní a pak jsem se o tom bavila s kamarádkou a ona mi řekla, že to mohlo být uhnízdění ten 9 den. Jenže chyba byla v tom, že když jsem viděla tt negativ, začla jsem normálně fungovat a tahat se s věcmi atd.No a 11 den jsem začla značně krvácet a bylo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
29.8.12 12:42
@Luciuuska píše:
Víš čeho ted lituji? že jsem 9.den mírně zašpinila.10.den nic tak jsem si udělala test a byl negativní a pak jsem se o tom bavila s kamarádkou a ona mi řekla, že to mohlo být uhnízdění ten 9 den. Jenže chyba byla v tom, že když jsem viděla tt negativ, začla jsem normálně fungovat a tahat se s věcmi atd.No a 11 den jsem začla značně krvácet a bylo to

Luci, já jsem na tom byla stejně, ale u mne to asi fakt byla MS, negativní test, tak jsem hned šla pracovat na zahradu :pocitac:
Ale nedávej si za vinu takové věci, mohlo to být jakkoliv, příště už budeš vědět co a jak, mimisek tam určo v mrazáčcích na tebe čeká!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.8.12 12:45

Jj čekají a hned 3,ale asi zkusíme ted jen jednoho prcka. Bojím se toho rozmražení, aby to vše vyšlo jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
29.8.12 12:46

@Luciuuska vidíš, nám doporučovali 2, že je větší šance na uchycení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
29.8.12 12:47

Měla jsem to takhle:
1. IVF: 4-2010
KET: 5-2010
2. IVF: 9/10-2010
3. IVF/PICSI: 4/5-2011
4. IVF/PICSI: 6/2011
5. IVF/ICSI nativ: 1/2-2012 bez ET
6. IVF/ICSI minimálka: 2/3-2012

Mezi pauzami jsem měla různé gynekologické operace, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
29.8.12 12:48
@Kači01 píše:
Měla jsem to takhle:
1. IVF: 4-2010
KET: 5-2010
2. IVF: 9/10-2010
3. IVF/PICSI: 4/5-2011
4. IVF/PICSI: 6/2011
5. IVF/ICSI nativ: 1/2-2012 bez ET
6. IVF/ICSI minimálka: 2/3-2012Mezi pauzami jsem měla různé gynekologické operace, atd.

No koukám, že ses nenudila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital