Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
2.9.12 18:05
@Kači01 píše:
@zlatko
Tak jsme to měly podobné, akorát já jsem od velkého UTZ věděla, že mám krátký čípek. Ale pak všechny kontroly byly dobré, až po akci Ikea jsme s bolestmi jeli do nemocnice, ty pak přešly, ale na UTZ bylo vidět véčko v čípku… Neměla jsem do té Ikey jezdit, byla jsem tam pak pěkně naštvaná a nešťastná, ty 4 hodiny chození a stání na mě byly moc :(

a já jsem zrovna dnes chtěla jet do IKEI, ale Kači možná, že by se to stalo i kdybys byla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
2.9.12 19:56

Ono to dlouhé chození a hrkání v autě tomu hooodně napomáhá :mrgreen: No hlavně že to takhle dopadlo, mohlo to dopadnout mnohem hůř. Třeba by to časem vážně bylo stejné. Já jsem v 1. trimestru chodila na dlouhé procházky i do kopců, byli jsme v Českém ráji a nic mi nevadilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
3.9.12 11:32

Holky, jak se pozná zamlklé těhu, podle toho, že těhotenské testy už nejsou //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
3.9.12 11:46

Taky. Hlavně podle ultrazvuku, že tam nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
3.9.12 11:47

Nebo že je plod menší než by měl být a bez srdeční akce. Pročpak? Doufám, že se nic neděje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
3.9.12 12:04

No já doufám, že ne, jen se pořád pozoruju, čtu tady příspěvky a pak mne napadají hrozné věci, nejraději bych šla na ultrazvuk už zítra :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
3.9.12 12:08

Kašli na to, nic takového nečti :hug: Já zase četla deníček, jak slečna rodila mrtvé miminko ve 33. týdnu :zed: :,( Stát se teoreticky může cokoli a kdykoli, ale na to nesmí myslet, to bychom se z toho zbláznily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
3.9.12 12:11

Už z toho fakt blbnu, ještě k tomu po tom prednisolu pekelně tloustnu, jsem už teď zralá na těhu kalhoty :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
4.9.12 10:02
@martas 40 píše:
Už z toho fakt blbnu, ještě k tomu po tom prednisolu pekelně tloustnu, jsem už teď zralá na těhu kalhoty :?
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
4.9.12 10:12

@Luciuuska ahojky,co ty, jak se připravuješ na KET, už se těšíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
4.9.12 11:08
@martas 40 píše:
@Luciuuska ahojky,co ty, jak se připravuješ na KET, už se těšíš?
čauky

jj připravuji. Jsem v klídečku, stále ještě na PN, prodělávám očistu těla čajíčkami. Papám vitamínky. Utíká to strašně pomalu, počítam dny a už se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
4.9.12 11:23

@Luciuuska a kdy na to jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
4.9.12 11:36
@martas 40 píše:
@Luciuuska a kdy na to jdeš?

no hned jak začnu ovulaci. což je asi konec mesíce. čekám na mrchu a hned 10 den po ní jedu na kliniku, tam to doktor propočíta a kukne dovnitř a naplanuje přesně datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
4.9.12 11:41

@Luciuuska jejky, tak to je už za chvíli, už jsi byla u té léčitelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
4.9.12 12:06

Noo dostala jsem na ní konečně kontakt, ale ono to lečitelka není, je to prý čarodejnice, kartářka a řeší minulé životy a mluví s bytostmi a anděli. Nevím, asi to nechám jako poslední možnost. Já na to sice věřím, ale manžel ne. říka že to jsou šarlatání co tahají prachy s neštastných lidí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí