Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
8.9.12 16:28

Marťas já jsem byla v Ostravě v CAR jen jednou a děkuji pěkně, už nikdy. My jezdíme do Olomouce na vyšetření a pak na IVF do Brna do Reprofitu k panu dr. Macháčovi. Jsem tam moc spokojená, tak snad se za ten rok a půl co jsme si dali pauzu nic nezměnilo a budeme v klidu a v pohodě pokračovat dál. Nevadí nám dojíždění, spíš jde o pocit, že se ti opravdu snaží pomoct a než jdeš do dalšího IVF tak ti udělají další testy narozdíl od Ostravy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
8.9.12 16:59
@Bergle píše:
Deni jsi moc hodná a ráda se k vám přidám, jestli to teda nebude někomu vadit ať nějak nenaruším vaši skupinu. Sehnala jsem si číslo na někoho v Ostravě, kdo dělá akupunkturu, tak tam hned v pondělí zavolám, ať jsem tedy na ten příští rok perfektně připravená znovu skočit do celého toho kolotoče kolem IVF :-).

Jasně že můžeš a nic nám sim tě nenarušíš. jsou to holky co určitě¨znáš..jsme tady dlouho a spíš se dali dohromady jenom ty jako jsem já, prootže si rozumíme asi nejvíc..vždyt víš ;) Jinak u Machače jsi v dobrých rukou..je to skvělí lékař. Chtěla jsem ti doporučit toho svého, ale je v ČB a to je moc daleko. Nezapomen, že by to měl být vždy lékař takže pokud někam půjdeš tak jenom k mudr..ono napíchnout uši by měl jenom opravdu odborník. Tak dej vědět a posílám pozvánku :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
8.9.12 17:08

@Bergle Jinak takhle se mě líbíš holka..ono je to těžké, ale musíš v tom ivf vidět šanci..ono se nemusí zadařit hned jak by jsme chtěli. Takže tělo prostě hýčkej na mimčo a nestresuj se aby se mu pak u tebe líbilo. Jsi u skvělého lékaře a určitě se mu to podaří..nevím jestli ted, ale vím, že se určitě dočkáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.9.12 18:02

@Bergle No já totiž sice bydlím v Mělníku, ale pocházím od Ostravy, teda naši bydlí v Háji ve Slezsku a já jsem bydlela v Opavě. Jen jsem nevěděla, jestli v Ostravě vůbec CAR je, mí známí totiž taky jezdili do Olomouce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.9.12 18:49
@martas 40 píše:
@Bergle No já totiž sice bydlím v Mělníku, ale pocházím od Ostravy, teda naši bydlí v Háji ve Slezsku a já jsem bydlela v Opavě. Jen jsem nevěděla, jestli v Ostravě vůbec CAR je, mí známí totiž taky jezdili do Olomouce

ty jsi bydlela v OPavě? Já jsem taky z Opavy :mrgreen: dobrá nahodička. JInak ti mocinky gratuluji k :srdce: ve tvem bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.9.12 18:53

@Luciuuska Fakt? z Opavy jsem se přestěhovala před 2 lety, bydlela jsem Na Rybníčku, konečně teď se mi podařilo prodat byt, jinak jsem dělala vychovatelku na intru pro zdrávku, kde jsi bydlela ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.9.12 19:00
@martas 40 píše:
já jsem bydlela na sv. Hedvice a ted už bydlím 3 rokem v Raduni, kde jsme koupili domeček s manželem :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.9.12 19:31

@Luciuuska Jo takhle, na hedvice bydlela kámoška, ale v Raduni je taky krásně, je tam hezký zámeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
12.9.12 14:12

Ahoj holky, tak se hlásím zpět z nemocnice. Nález byl stále stejný, ale doktorka řekla at nikam nepospíchám a nechali si mě tam týden na sledování. Chodili jsme každý den na natáčení srdíček a udělali mě poslední screening v třetím trimestru. Miminečka se mají dobře. Honzík váží 1660 a Anička 1440g :dance: Dnes jsem 31+1 tt.
Prý je dobře, že mám ten stech. Hrdlo uzavřené 1cm a začal zlobit čípek nejdřív byl vyhlazen a ted ho zase našli taky cca 1cm.Tak uvidíme co se bude dít. Mám stále přísný klidový režim a zítra jdu do rizikovky.
Martas gratuluji k miminečku a mysli jen pozitivně je to důležité!!Stresovat se tím co vše se může přihodit je nesmysl a stejně to neovlivníš, tak bud v klidu bude to dobré!!!
Bergli myslim na vás a držím palce at už je ten správný čas pro vaše miminko.
Luciuus tak hodně štěstí do Ketíku :hug: :palec:
Deni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
12.9.12 17:22

@zlatko Jé ahojky, tak tě vítám doma :mavam: Tak to jsou miminka krásné narostlá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
14.9.12 09:44

Dobré ránko :mavam:
Martas děkuji
Holky, tak se v pondělí vracím do nemocnice.Ten čípek se jim nelíbí. No vypadá to, že třeba za pár týdnů můžeme rodit, tak aspon at máme dvě kilíčka.
Jinak všem krásný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
14.9.12 11:13

@zlatko Tak to budu držet pěstičky, ať ještě pořádně narostou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
14.9.12 12:59

Hojte baby,

všem pěkný víkend a prckové ať v bříškách nezlobí. Jo začla jsem chodit k lečiteli, má to něco do sebe. Hodně lidem pomohl, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
14.9.12 15:08

@Luciuuska a na co ti přišel, co ti léčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
14.9.12 17:35

Luciuus já taky zkusila všechno možné. Cvičila jsem mojžišovku, pořídila si pejska a u čarodějnice jsem byla taky i když jsem tomu moc nevěřila. Věřím, že existuje nějaká energie, která souvisí s psychikou a věřím že někteří lidé s tím umí pracovat.Ta paní mě moc nepřesvědčila, ale byla jsem u ni v prosinci a lednu a v únoru jsem byla těhotná, tak to byla náhoda nebo to pomohlo :think:
Tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital