Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
27.9.12 13:04
@jaket píše:
@Luciuuska Luci,zjišťovala jsi proč to neklaplo? Budeš si dělat nějaké další vyšetření. No nevím u nás v caru chcou až třetí cyklus po IVF, ale to by vycházelo na vánoce, tak je uprosím na listopad.

No oni neví proč to nevyšlo. Jen nám řekli, že 70% udělají lekaři a 30% je už na přírodě. Já mám po všech vyšetření a jsem plně zdravá a manžel taky. Proč chtějí až třetí cyklus? To mi příjde moc dlouhé, ted když máš tělo ještě nastimulované. Já se po té chemii lečím čajikami s bylinek a chodím k jednomu lečiteli, kterému věřím, protože už hodně lidem pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
27.9.12 13:11

@Luciuuska Luci a pořád jsi na nemocenské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
27.9.12 14:43
@martas 40 píše:
@Luciuuska Luci a pořád jsi na nemocenské?
Čau Marťo
jj pořád jsem, nemělo bY to cenu jít na 3 týdny do práce, tak mě nechal doktor doma, i proto at jsem v klidovém režimu :mrgreen: ale je to nuda, už mě to doma nebaví :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
27.9.12 17:32

@Luciuuska JJ, však ano, pěkně v klidu a odpočinutá a určitě to vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.10.12 13:27

Ahoj Luci, tak už máš po KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.10.12 14:22
@martas 40 píše:
Ahoj Luci, tak už máš po KET?
čusky

to je milé, že sis na mě vzpoměla :hug: .Ket mi nakonec naplánovali na tuto neděli v 9 ráno :roll: protože jsem měla opožděnou ovulaci.tak se to celé muselo posunout o 6 dní později :) Už mám v sobě pregnyl a ted začínám utroš tak jsem zvědava, ale věřím tomu, že se to povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.10.12 14:31

@Luciuuska Já na tebe myslím už celý týden, že se ti to blíží :palec: :palec: ten utroš je příšerná otrava!!!Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.10.12 14:38

@Luciuuska Ahoj Luci, tak strašně Ti závidím, že už jdeš na KET a moc, moc přeji pozitivní výsledek…ale jak vidím, píšeš, že tomu věříš, tak jsi pozitivně naladěná a tak to má byt. Mi řekli v car, že až v třetím cyklu, aby si tělo odpočinulo od hormonu, že i při KET musíš brát něco na sliznici, takže tak. No já jdu dnes na akupunkturu… potřebuji nějak povzbudit strašně se vše vleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.10.12 14:44

@jaket Ahojky, mě taky vzali na další pokus hned další týden a to jsem musela znova stimulovat, protože jsem neměli mražáky. Kam chodíš do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.10.12 14:47

@martas 40 Do FN olomouc a docela jsem teď rozhořčena…nechtěli mi udělat ani další vyšetření…pry až po dalším nezdaru…ale já jsem tento nezdar nějak nezvládla ani nezvládám…ráda bych věděla, kde je chyba…chtěla jsem imunologické vyšetření…to jsem si teda prosadila, ale je to na dlouhé lokty, vzali mi krev na trombofilie, ale hysteroskopii mi nechcou udělat, zkusím o žádanku poprosit svou gynekoložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.10.12 14:50

@jaket jo takhle, testy až po dalším nezdařeném pokusu!!! :pocitac: jestli nejsi spokojená, tak přejdi jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.10.12 15:09

@martas 40 Jako silně o tom uvažuji, ale zatím nevím kam, abych nešla z louže pod okap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.10.12 15:29

@jaket Tak s tím ti bohužel nepomůžu, ale vím, že holky z Ostravy jezdí do Olmiku a jsou tam spokojené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
8.10.12 15:29

@martas 40 A kam do Olmiku nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.10.12 15:40
@jaket píše:
@martas 40 A kam do Olmiku nevíš?

hojky jaket
chod semnou do olmíku do Reprofitu, jsou tam užasni lidé a já mam suprovího ambiciozního dokturka www.reprofit.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí