Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jaket píše:
@Luciuuska Luci,zjišťovala jsi proč to neklaplo? Budeš si dělat nějaké další vyšetření. No nevím u nás v caru chcou až třetí cyklus po IVF, ale to by vycházelo na vánoce, tak je uprosím na listopad.
No oni neví proč to nevyšlo. Jen nám řekli, že 70% udělají lekaři a 30% je už na přírodě. Já mám po všech vyšetření a jsem plně zdravá a manžel taky. Proč chtějí až třetí cyklus? To mi příjde moc dlouhé, ted když máš tělo ještě nastimulované. Já se po té chemii lečím čajikami s bylinek a chodím k jednomu lečiteli, kterému věřím, protože už hodně lidem pomohl
@martas 40 píše:Čau Marťo
@Luciuuska Luci a pořád jsi na nemocenské?
@Luciuuska JJ, však ano, pěkně v klidu a odpočinutá a určitě to vyjde!!!
@martas 40 píše:čusky
Ahoj Luci, tak už máš po KET?
to je milé, že sis na mě vzpoměla
.Ket mi nakonec naplánovali na tuto neděli v 9 ráno
protože jsem měla opožděnou ovulaci.tak se to celé muselo posunout o 6 dní později
Už mám v sobě pregnyl a ted začínám utroš tak jsem zvědava, ale věřím tomu, že se to povede
@Luciuuska Já na tebe myslím už celý týden, že se ti to blíží
ten utroš je příšerná otrava!!!Jak se cítíš?
@Luciuuska Ahoj Luci, tak strašně Ti závidím, že už jdeš na KET a moc, moc přeji pozitivní výsledek…ale jak vidím, píšeš, že tomu věříš, tak jsi pozitivně naladěná a tak to má byt. Mi řekli v car, že až v třetím cyklu, aby si tělo odpočinulo od hormonu, že i při KET musíš brát něco na sliznici, takže tak. No já jdu dnes na akupunkturu… potřebuji nějak povzbudit strašně se vše vleče.
@jaket Ahojky, mě taky vzali na další pokus hned další týden a to jsem musela znova stimulovat, protože jsem neměli mražáky. Kam chodíš do CAR?
@martas 40 Do FN olomouc a docela jsem teď rozhořčena…nechtěli mi udělat ani další vyšetření…pry až po dalším nezdaru…ale já jsem tento nezdar nějak nezvládla ani nezvládám…ráda bych věděla, kde je chyba…chtěla jsem imunologické vyšetření…to jsem si teda prosadila, ale je to na dlouhé lokty, vzali mi krev na trombofilie, ale hysteroskopii mi nechcou udělat, zkusím o žádanku poprosit svou gynekoložku.
@jaket jo takhle, testy až po dalším nezdařeném pokusu!!!
jestli nejsi spokojená, tak přejdi jinak
@martas 40 Jako silně o tom uvažuji, ale zatím nevím kam, abych nešla z louže pod okap.
@jaket Tak s tím ti bohužel nepomůžu, ale vím, že holky z Ostravy jezdí do Olmiku a jsou tam spokojené
@jaket píše:
@martas 40 A kam do Olmiku nevíš?
hojky jaket
chod semnou do olmíku do Reprofitu, jsou tam užasni lidé a já mam suprovího ambiciozního dokturka www.reprofit.cz