Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luciuuska Mně strašně bolelo břicho, takže nemusíš mít strach
Ahoj holky, tak jsem byla včera na 1 trimestrovém screningu-ten byl naprosto v pořádku, ovšem krev vyšla špatně 1:75 hrozí DS, mám z toho pekelné nervy, v listopadu jdu na odběr plodové vody, který všechno rozhodne. Držte se holky
@martas 40 píše:
Ahoj holky, tak jsem byla včera na 1 trimestrovém screningu-ten byl naprosto v pořádku, ovšem krev vyšla špatně 1:75 hrozí DS, mám z toho pekelné nervy, v listopadu jdu na odběr plodové vody, který všechno rozhodne. Držte se holky
Hojky Marťosku
nevím sice co je to DS ale určo to vyjde dobře, v listopadu už budeš určitě klidnější, tak se nestresuj, neděla to dobře prckovi.
Mě břicho bolí stále, spíš vaječníky, asi z tech hormony. Při IVF mi nic nebylo, to jsem začla špinit 6 den a byl konec.Ted mám pocit, že je to jine
Taky si měřím každý den bazalní teplotu, a od KEtu mi neklesla pod 37",kdyby se tak udržela ještě 13dnů tak to mám jistý
![]()
@Luciuuska Tady bacha..bazálku v našem případě drží utrogestan. mě se drželo 37,4 i po vysazení asi 5 dní
![]()
@Luciuuska Taky jsem si měřila a to že neklesne je dobré, DS je Downův syndrom ![]()
@denisa 76 píše:
@Luciuuska Tady bacha..bazálku v našem případě drží utrogestan. mě se drželo 37,4 i po vysazení asi 5 dní![]()
utrogestan má vliv na teplotu? to mi přijde divný
@martas 40 píše:
@Luciuuska Taky jsem si měřila a to že neklesne je dobré, DS je Downův syndrom
nebuj všechno dobře dopadne. Jeden odběr krve nic nemusí znamenat ![]()
Včera jsem byla v ikei, dali jsme si papaní s manželem a normalně se mi po jídle tak zatočila šiška a zvedl tlak, až jsem si musela sednout na schody.Asi už mé tělo nechce hormony ![]()
@Luciuuska
Ahoj no to se nedivím. Já dostala menzes před 14dny a dnes špiním znovu…to tělo se brání!!
@Luciuuska
Ahoj no to se nedivím. Já dostala menzes před 14dny a dnes špiním znovu…to tělo se brání!!
@Luciuuska Já myslela, že doma ležíš a ty se couráš po IKEI ![]()
@denisa 76 píše:![]()
to může, ale je to tak
jj tobě věřím, jak říkaš, mohla by jsi přednášet. ![]()
@jaket píše:
@Luciuuska![]()
![]()
Hojky ![]()
já jen doufám, že menses neuvidím aspoň 9 měsíců ![]()