Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martas 40 píše:
@Luciuuska Já myslela, že doma ležíš a ty se couráš po IKEI
necourám
, ale musela jsem manžela navádět pomocí GPS na jednu pracovní schůzku, on by se jinak ztratil beze mě
no a za odměnu mě vzal na dlabec do Ikei, mám to tam ráda
@Luciuuska Tady jediný co Ti řekne ten správný výsledek je test a krev. Dokud jsou v těle hormony dokáží fakt i nemožný. Já Ti přeji aby ta bazálka neklesla a bylo všechno tak jak má ![]()
@denisa 76 píše:
@Luciuuska Tady jediný co Ti řekne ten správný výsledek je test a krev. Dokud jsou v těle hormony dokáží fakt i nemožný. Já Ti přeji aby ta bazálka neklesla a bylo všechno tak jak má
děkuji
![]()
@martas 40 píše:
@Luciuuska co sis dala dobrého?
Marťos já si dávám vždy jen masové kuličky a hrancle, to miluji. Včera jsem zamrkala na kuchaře a šoupnul mi tam o dvě kuličky navíc ![]()
a samozřejmě nesmá chybět mandloví dortík, ten je senza a presíčko s mlíčkem. Miluji Ikeu, taky jsem tam zase utratila peněz ![]()
@Luciuuska Jejky, já bych hned jela do Ikei, ale Jirka na to není, miminka jsou moc hezké ![]()
@martas 40 píše:
A to je moje mimi
ježiš to je nádherný, až mi jsou slzy do očí
![]()
@Luciuuska píše:
ježiš to je nádherný, až mi jsou slzy do očí![]()
![]()
![]()
to je až neuvěřitelný, jak je už prcek velký, jak mu jdou vidět ručičky a nožičky no všechno. Když si představím, že moji špunti z prvního pokusu by byli už taky takoví velcí
![]()
@jaket píše:
Děvčáta, to jsou nejkrasnější fotky co můžou být!!
jj krásný jsou, ale Marťos už to má jistý, já ještě ne, teda nevím…10 dní to nevydržím čekat ![]()
počkej v lednu/únoru to nám budeš posílat fotky tvého mrňouska
@martas 40 píše:
@Luciuuska Určo máš v bříšku 2 takové krásné miminka
kéž by jsi měla pravdu, už už bych si dělala test ale bojííím se a hlavně je ještě brzo ![]()
@martas 40 píše:
@Luciuuska Jejky, já bych hned jela do Ikei, ale Jirka na to není, miminka jsou moc hezké
až budeš v Haji u rodiču, mužem zajet do Ikei spolu ![]()