Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jaket píše:
@Luciuuska No ještě si hraji s myšlenkou jít do car frýdek místek…mám to blíž, ale zákroky dělají v gyncentru ostrava…musím vše pozjišťovat. Děkuji, ale moc za reakci.
jaket odkud jsi? ty jsi taky z moravskoslezského kraje? O gyncentrum jsem neslyšela moc pěknou chválu
@Luciuuska No právě jsem z Rožnova pod Radhoštěm, ale zase vím, že ten gynekolog z FM dělá komplet vyšetření a dokonce se snaží použít hormonální léčbu před IVF.
Holky
mám dilema. Musím se do večera rozhodnout jestli mám nechat rozmrazit dvě nebo jedno embryo a já pořád váhám. Bojím se, že to opět nevyjde, proto bych dala pro jistotu dvě. Ale zase si říkam, jestlo to není zbytečné. Vždyt jestli to má vyjít, tak to vyjde i s jedním prckem. Nemužu se rozhodnout…ještě dva dny…a jedem od car
@Luciuuska Ahoj Luci, my máme taky už jen dvě, ale jdu 100% do dvou!!
@jaket píše:
@Luciuuska Ahoj Luci, my máme taky už jen dvě, ale jdu 100% do dvou!!
já furt ještě váhám, manžel chce dvě tak do toho asi půjdem a zustane nám jeden mrazaček pro další pokus
![]()
@Luciuuska No nám nezbude nic…říkám si hop a nebo trop…pak asi zkusíme minimálku…
@jaket píše:
@Luciuuska No nám nezbude nic…říkám si hop a nebo trop…pak asi zkusíme minimálku…
ty máš taky ještě dva pokusy na IVF že? První IVF jsi měla jako ja 2 embryjka
@Luciuuska NENE Luci, já měla 1 embryjko, takže mám ještě tři pokusy. Ale, když jsem byla na IUI tak jsem krásně reágovala na clostík, tak bych to chtěla zkusit. Ale před KET si chci ještě počkat na IMUNO a chci požádat o laparku a hysteroskopii.
Mi doktorka řekla, že když jsi dám Dvě, je větší šance, že se uchytí aspoň jedno,,,a taky to tak dopadlo
@martas 40 píše:
Mi doktorka řekla, že když jsi dám Dvě, je větší šance, že se uchytí aspoň jedno,,,a taky to tak dopadlo
Ahoj Marti
jenomže já už si dávala dvě při IVF a nechytlo se ani jedno.Ale už jsem se rozhodla, přečetla jsem si tady pár diskuzí na toto téma a JDU ZASE DO DVOU
už jsem volala do caru, ať mi rozmrazí dva mimísky. A když ani tak se nepodaří, tak jsem se byla ptát na adopci a měli by jsme šanci do dvou let mít mimi.Taky to nechci zakřiknout, ale jedna moje kamarádka mi navrhla, že by se stala přinejhorším naší nahradní matkou ![]()
@Luciuuska Tak brzo myslet na adopci nebo náhradní matku? ještě pořád máte další šanci!!! nevzdávej to tak brzy
@martas 40 píše:
@Luciuuska Tak brzo myslet na adopci nebo náhradní matku? ještě pořád máte další šanci!!! nevzdávej to tak brzy
nevzdavám, jen se tím jistím, mám tak větší klid v duši. Co tvůj mimísek? Já se strachuji nejhoršího, a to dobré rozmražení mimísků ![]()
@Luciuuska Nějak jsem se cítila špatně, tak jsem šla ve čtvrtek na ultrazvuk a všechno je pořádku, viděla jsem ručičky a nožičky a zrovna stál na hlavě
. Já jsem si poprvé dala dvě a nevyšlo a napodruhé jo, jak dlouho to zkoušíte?
@martas 40 píše:
@Luciuuska Nějak jsem se cítila špatně, tak jsem šla ve čtvrtek na ultrazvuk a všechno je pořádku, viděla jsem ručičky a nožičky a zrovna stál na hlavě. Já jsem si poprvé dala dvě a nevyšlo a napodruhé jo, jak dlouho to zkoušíte?
Marti ty máš za sebou dva pokusy? Já myslela jen jedno IVF. A to druhé bylo taky IVF a dvě embrya? Myslíš jak dlouho zkoušíme mimi?4 roky cca
Podařilo se nám to na druhý pokus IVF, u toho prvního jsme totiž neměli žádné mražáky, tak jsem musela zase znovu stimulovat a všechno kolem toho a samozřejmě znova platit celou palbu, u obou jsme si dali 2 vajíčka. 4 roky to není dlouho, to vám teď určo vyjde, tělo je už připravené, tak to stopro klapne ![]()