Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
8.10.12 15:42
@martas 40 píše:
@jaket Tak s tím ti bohužel nepomůžu, ale vím, že holky z Ostravy jezdí do Olmiku a jsou tam spokojené

holky do ostravy neeeeeeeee v žádnem případě. Opravdu všechny co znám utíkají z ostravy do olmíku. Proč myslíte, že já z Opavy co má ostravu co by kamenem dohodil jezdím až do olmíku a brna? protože jsou tam nejlepší vysledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.10.12 15:45
@martas 40 píše:
@Luciuuska Já na tebe myslím už celý týden, že se ti to blíží :palec: :palec: ten utroš je příšerná otrava!!!Jak se cítíš?

citím se skvěle, jsem pozitivně naladěna, plna energie. Přestala jsem kouřit a pít alkohol, ať jde mimísek do očistěného těla :andel: ten utroš není v tak velkých dávkách, jen dvě denně což jde

No ale ty mi povykládej mamino jak Ty se především cítíš? Co vysledky, miminku se daří? Povídej, co nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.10.12 15:50
@jaket píše:
@Luciuuska Ahoj Luci, tak strašně Ti závidím, že už jdeš na KET a moc, moc přeji pozitivní výsledek…ale jak vidím, píšeš, že tomu věříš, tak jsi pozitivně naladěná a tak to má byt. Mi řekli v car, že až v třetím cyklu, aby si tělo odpočinulo od hormonu, že i při KET musíš brát něco na sliznici, takže tak. No já jdu dnes na akupunkturu… potřebuji nějak povzbudit strašně se vše vleče.

jaket být tebou tak od nich uteču. Každý car říká něco jiného, je to divně, že ti nenabídli hned imuno.To já co si řeknu v car, tak mám a bez keců. Je to přeci moje tělo a moje biologické hodiny tikaj. Jinak při KET bereš utrogestan, ale já ho beru v malé dávce o dost menší než při IVF :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.10.12 16:02

@Luciuuska Já nemyslela dávky utroše, ale to, že jsem ráno musela vstávat o hodinu dříve, zavést si prášek..chodila jsem do práce, takže jsem to musela řešit takhle. Jinak miminko dobrý, každý den kocovina :pocitac:, hormony pracují- pořád brečím, ve středu jdu na první velký „scrinink“ a ve čtvrtek už dostanu těhotenskou průkazku. Do Genetu už nechodím, teď jsem u své gynekoložky Pupek mám jak v 6 měsíci, prsa nalitá, příšerně mě bolí záda a jsem pořád unavená..ale jinak v poho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.10.12 16:07

Co je to scrinink?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.10.12 16:14

@Luciuuska To je podrobný ultrazvuk, kde ti kontrolují mimnko jestli má vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.10.12 16:17

Marti a ty jsi doma nebo chodiš do práce? Mě už to doma vůbec, ale vůůůbec nebaví :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.10.12 16:20

@Luciuuska Já jsem učitelka MŠ, od začátku jsem doma a taky se pekelně nudím!!!spoustu věcí na zahradě nemůžu dělat, vlastně ani v domečku :pocitac: Ty chceš zůstat doma hned od začátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.10.12 16:26

No mi nic jiného nezbyde, než být doma. Pracuji v třísměnném provozu, takže by to nedělalo dobrotu. Ještě že mám ten internet, jinak bych se ukousala nudou. K tomu jsem od rána do večera sama doma. Manžel přijíždí až na večeři, šíílím tady. Už si povídám i s pesany :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.10.12 16:29

@Luciuuska To znám, já tu nemám ani žádné kamarádky, všechny jsem nechala v Opavě, ale za měsíc se chystám domůů, tak se těším, že si konečně pořádně pokecám, taky pořád koukám na internet a stahuji filmy.......jj, to je rozumné zůstat doma, jak těhotná, bys ani nemohla pracovat v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.10.12 16:33

Tak to já pořád aukruji, prodávám, měním šatník a kupuji nové věcičky. Na filmech taky ujíždím, ale už nevím co stáhnout. Já snad viděla vše. Poraď nějaký filmík. Čím víc se blíží neděle, tím víc začínám nervoznět. Nechci další zklamání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
8.10.12 16:42

@Luciuuska Tak třeba se mi líbilo Zatím spolu, zatím živí, nebo Až tak moc tě nežere, Ženy sobě,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.10.12 05:59

@Luciuuska Mám ve FN ještě dva mražáky, tak podstoupím KET a asi to tam zabalím…jsem z nich fakt hodně zklamaná…můžu se zeptat jak je to v reprofitu finančně? A,,pečuje,, o Tebe jeden lékař a nebo kdokoliv? Moc se drž…myslím na TEBE!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
9.10.12 09:43
@jaket píše:
@Luciuuska Mám ve FN ještě dva mražáky, tak podstoupím KET a asi to tam zabalím…jsem z nich fakt hodně zklamaná…můžu se zeptat jak je to v reprofitu finančně? A,,pečuje,, o Tebe jeden lékař a nebo kdokoliv? Moc se drž…myslím na TEBE!!

Po finanční strance nevím jestli jsou o levnější nebo dražší. Musíš najet na stranky Reprofitu a mají tam ceník. Podle toho porovnej s tvojím car. Pečuje o mě stále jeden lékař, Dr. Macháč a je fakt charakter. Působí velmi mile a výstižně. Jezdím na prohlídky a konzultace do Olmíku, a IVF i KET jezdíme do Brna, kde mají k tomu potřebné zařízení a vetší kliniku. A i tam je semnou p. Macháč .Zkus si zavolat do Reprofitu a zeptat se, jestli by ti mrazáčky nevzali k nim a rovnou ti neprovedli KET. Třeba je to možné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.10.12 09:46

@Luciuuska No ještě si hraji s myšlenkou jít do car frýdek místek…mám to blíž, ale zákroky dělají v gyncentru ostrava…musím vše pozjišťovat. Děkuji, ale moc za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí