Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
14.9.12 18:32
@zlatko píše:
Luciuus já taky zkusila všechno možné. Cvičila jsem mojžišovku, pořídila si pejska a u čarodějnice jsem byla taky i když jsem tomu moc nevěřila. Věřím, že existuje nějaká energie, která souvisí s psychikou a věřím že někteří lidé s tím umí pracovat.Ta paní mě moc nepřesvědčila, ale byla jsem u ni v prosinci a lednu a v únoru jsem byla těhotná, tak to byla náhoda nebo to pomohlo :think:
Tak hodně štěstí

Zlatko, ten člověk hodně lidem pomohl, o kterých vím. Bylo to až nadpřirozeně nemožné. To s čím si dělali lékaři hlavu, on vylečil. A nic za to nechce!!!Když jsem u něj, cítím spojitost, začnou mi brnět ruce, točí se hlava a pak se mi chce spát. No tak uvidíme, po Ketu jestli otěhotním jako ty, tak začnu věřit v nadpřirozeno :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
14.9.12 18:35
@zlatko píše:
Dobré ránko :mavam:
Martas děkuji
Holky, tak se v pondělí vracím do nemocnice.Ten čípek se jim nelíbí. No vypadá to, že třeba za pár týdnů můžeme rodit, tak aspon at máme dvě kilíčka.
Jinak všem krásný víkend

Kdyby náhodou už jsme si nestihli napsat, a ty začla rodit, tak držím moc palečky ať vše dobře dopadne :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
14.9.12 18:37
@martas 40 píše:
@Luciuuska a na co ti přišel, co ti léčí?

no chodím tam k vuli miminku, at mi ten Ket dobře vyjde a mimi se zabydlí, proto k němu chodím. Nabíjí mě energii a pozitivním myšlením. A co ty jak se cítíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
14.9.12 19:37

@Luciuuska No dneska jsem po kontrole trochu smutná, miminku tluče srdíčko, ale je menší než minule, tak jsem se toho zalekla, ale lékařka řekla, že je to tím, že minule jsem byla u jiné lékařky a každý má jiný systém měření…tak ti holka nevím, kontrola je zase za 2 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
15.9.12 09:03

Ahoj holky :mavam:
Zaltko, držím palce, ať miminka ještě chvilku vydrží :hug:
Martas, nic si z toho nedělej, hlavně, že miminku tluče :srdce:! Ono záleží, jak to doktor změří, my jsme někdy odpovídali víc, někdy míň, jindy akorát… A když jsem byla na velkém UTZ jinde, vyšlo to zase trochu jinak ;) Pár dní opravdu nehraje roli :hug:
Luci, moc držím palce, ať KET vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.9.12 09:28

@Kači01 Ahojky, co ty, jak se držíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
15.9.12 09:34

@martas 40 Děkuji :hug:
Zatím se zdá, že je všechno v pořádku. Čípek díky stehu drží a neotvírá se ;) Přece jen to mám jednodušší než Zlatko, dvojčátka jsou pro tělo náročnější, jedno miminko navíc musí být hodně znát :D Snad ještě těch 6 týdnů vydržíme :D
Opravdu se neboj, že je miminko o maličko menší, do příště to dožene nebo možná i předběhne :hug: Já jsem taky byla na nervy, že bylo o 4 dny menší než podle MS a pak na velkém UTZ jinde zase o 1-2 týdny větší, takže je to relativní… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.9.12 09:42

@Kači01 6 týdnů, tak to už je chvilička, to budete mít pod stromečkem pěkný dáreček :lol:, chodíte s manželem na takové ty předporodní kurzy? víš, jak se tam učíš jak při porodu dýchat atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
15.9.12 09:51

@martas 40 To jo, zdá se jako kratičká doba proti tomu, co už je za námi :D Jako dneska si pamatuji začátek, jeli jsme na Velikonoce do Českého ráje, tady máme každý rok pouť přímo pod okny, tak abychom utekli rámusu :D
Ne ne, nechodíme. Já totiž ještě ani nemám vyloženě vybranou porodnici, kdyby náhodou se to spustilo dřív, nemohla bych rodit tam, kde chci. Ono se na ty kurzy asi chodí dřív, už je možná pozdě :think: No vidíš, to budu u porodu jako totální analfabet :mrgreen: Třeba mě říznou - prý ten čípek může být hodně zatuhlý po stehu a já ho měla zatuhlý i při ET díky konizaci, takže absolutně nechápu, že se hajzlík otvíral :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
15.9.12 10:12

@Kači01 :?: a manžel bude u porodu? a taky, budete si připlácet za to, že tvůj gynekolog přijede k porodu kamkoliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
15.9.12 11:15

@martas 40
U porodu být chce, tak uvidíme :lol: :mrgreen: A to druhé určitě ne ;)Ty bys do toho šla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
16.9.12 14:32

Ahoj holky :mavam: :hug: ještě Vás jdu pozdravit než zítra vyrazím do špitálu
Mě taky vždy nenaměřili miminečka dobře. Jednou nám naměřili 1100g a za týden 1080g, tak jsem se zděsila, ale doktorka řekla, že někdy nejdou pořádně změřit, protože mají třeba nožičku, ručičku nebo hlavičku v poloze kam se nedostanou a odhad může být špatný. TAk se nestrachujte a věřte, že příště to bude lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
16.9.12 14:37

@Kači01 já to zvažuju, uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
16.9.12 14:40

@zlatko Ježiš holky, mi dnes vůbec není dobře, žaludek mám jak na vodě :? a píchá mě na pravé straně vsaječníků :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
16.9.12 14:51

Martas :mavam: tak hezky odpočívej. Určitě je to spojené z těhotenstvím. Kdy budeš mít zas kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí