Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@denisa 76 1 embryjko…asistovaný hatching a 5denní kultivace…
@jaket tak to by mělo být vidět tak cca 7-9 den po ET..ještě tedy vyčkej a pak se testni
![]()
@denisa 76 Takže výsledek ve čtvrtek tj. 9den po ET už mohu brát jako bernou minci?
@jaket u každýho je to individuální a hcg může stoupat pomaleji, ale ten 10 den by u Tebe měla být jistota a úplně 100% jistota je ten 12 den. Někdy se rozjede i ms pokud jí nedrží léky takže uvidíš. co bereš za léky???
Hojte maminky.Tak příští týden jdu už na KET. Ještě nevím který den přesně, to se dozvím teď v pátek. Já se tak těším. Snad to konečně klapne
![]()
@martas 40 píše:
@Luciuuska jejky, tak ses dočkala!!!
jj 8.10 jdeme s dr. na to ![]()
Dobré ráno děvčata, dnes 9 den po ET test sněhobíly a to byl mamatest citlivost 10,takže je mi jasné, že je to konec…chtěla jsem se holky zeptat…je možné udělat nějaké další vyšetření než půjdeme do 2.IVF…máme 2mražáčky…kdy mužeme ji po IVF na KET?
@jaket je dobré se podívat do dělohy jestli tam není něco co brání uhnízdění..takže se Ti podívají do dělohy a odeberou vzorek ![]()
@jaket píše:
Dobré ráno děvčata, dnes 9 den po ET test sněhobíly a to byl mamatest citlivost 10,takže je mi jasné, že je to konec…chtěla jsem se holky zeptat…je možné udělat nějaké další vyšetření než půjdeme do 2.IVF…máme 2mražáčky…kdy mužeme ji po IVF na KET?
Hojky
já jsem měla neuspěšný 1.IVF minulý měsíc a ted jdu za dva týdny už na KET
takže mužeš hned následující měsíc, pokud ti doktor svolí. Je dobrý, že máš eskymáčky, já mam tři tak jsem zvědavá
@Luciuuska Luci,zjišťovala jsi proč to neklaplo? Budeš si dělat nějaké další vyšetření. No nevím u nás v caru chcou až třetí cyklus po IVF, ale to by vycházelo na vánoce, tak je uprosím na listopad.