Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
2.9.12 12:30

Ahoj holky, jste tu někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.9.12 12:40

AHOJ MARTAS, jak se cítíš?
Já se zítra zas vracím do nemocnice. Doufám, že ne na dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.9.12 12:49
@zlatko píše:
AHOJ MARTAS, jak se cítíš?
Já se zítra zas vracím do nemocnice. Doufám, že ne na dlouho.

No já jsem v pohodě, ale co vy holky,,,do nemocnice jdeš, protože se něco stalo, nebo na klasickou kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.9.12 12:59

Jdu na rehospitalizaci. Budou mě kontrolovat a měřit prcky. Posledně mě tam nechali přes víkend.
Kdy tě čeká kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.9.12 13:01

Kačí, jak dopadla ve čtvrtek kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.9.12 13:02

Jdu na kontrolu teď v pátek, mám za to, že už uslyším :srdce:

jj, já vlastně vím, že jsi pod dohledem lékařů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.9.12 13:12

Nebo uslyšíš :srdce: :srdce:

V úterý už budu 30tt :dance: pamatuji si když mě v červnu poprvé hospitalizovali, tak doktor řek, že budeme rádi, když vydržíme 32tt, tak snad to bude ještě dál :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.9.12 13:26
@zlatko píše:
Nebo uslyšíš :srdce: :srdce:V úterý už budu 30tt :dance: pamatuji si když mě v červnu poprvé hospitalizovali, tak doktor řek, že budeme rádi, když vydržíme 32tt, tak snad to bude ještě dál :andel:

Tak to je krásné a jak se cítíš? miminka jsou živé, povídáš si s nimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.9.12 13:27
@martas 40 píše:
Tak to je krásné a jak se cítíš? miminka jsou živé, povídáš si s nimi?

jako že jsou živé, jsem myslela, jestli hodně kopou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
2.9.12 13:29

Ahoj holky :mavam:
Zlati, děkuji za optání :hug: Kontrola dopadla celkem dobře. Jen mám dodržovat klidový režim a užívat magnézium, víc se prý dělat nedá. Doktor se tvářil, že ten steh zase taková výhra není. A já se bojím infekce, jak říkali, že je k ní teď vyšší náchylnost :roll:
Jak dlouho v nemocnici budeš, nevíš? Hlavně abys byla Ty i miminka v pořádku, už to snad rychle uteče ;) Kdybyste vydrželi do 36+0, bylo by to úplně v pohodě už, ale aspoň ten 32. týden :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.9.12 16:15

Martas jo jo někdy mám v bříšku úplné vlnobití a dost často mívá Aňa škytavku :)

Kačí mě když udělali steh, tak doktor řek, že to není 100%
Jak dlouho si mě tam nechají netuším. Jak budu doma hned napíši. Doufám, že prdolové taky přibrali a budeme se moc pochlubit. Já mám steh od 7.7. a vše ok.Jo a jen se sprchuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.9.12 17:15

@zlatko takže ten steh máš, abys ses neotvírala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.9.12 17:42

Martas otvíralo se mě děložní hrdlo. Nejhorší bylo, že jsem neměla žádné problémy. Přišla na to moje gyndařka, protože mě udělala vnitřní UTZ kdyby se to nezjistilo mohla jsem potratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.9.12 17:54
@zlatko píše:
Martas otvíralo se mě děložní hrdlo. Nejhorší bylo, že jsem neměla žádné problémy. Přišla na to moje gyndařka, protože mě udělala vnitřní UTZ kdyby se to nezjistilo mohla jsem potratit.

hrůza, člověk si myslí, že pozitivním těhu má vyhráno a ono tě může potkat spoustu dalších věcí, ale vy jste šikovní a jistě to vše zvládnete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
2.9.12 17:59

@zlatko
Tak jsme to měly podobné, akorát já jsem od velkého UTZ věděla, že mám krátký čípek. Ale pak všechny kontroly byly dobré, až po akci Ikea jsme s bolestmi jeli do nemocnice, ty pak přešly, ale na UTZ bylo vidět véčko v čípku… Neměla jsem do té Ikey jezdit, byla jsem tam pak pěkně naštvaná a nešťastná, ty 4 hodiny chození a stání na mě byly moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí