Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
AHOJ MARTAS, jak se cítíš?
Já se zítra zas vracím do nemocnice. Doufám, že ne na dlouho.
@zlatko píše:
AHOJ MARTAS, jak se cítíš?
Já se zítra zas vracím do nemocnice. Doufám, že ne na dlouho.
No já jsem v pohodě, ale co vy holky,,,do nemocnice jdeš, protože se něco stalo, nebo na klasickou kontrolu?
Jdu na rehospitalizaci. Budou mě kontrolovat a měřit prcky. Posledně mě tam nechali přes víkend.
Kdy tě čeká kontrola?
Jdu na kontrolu teď v pátek, mám za to, že už uslyším ![]()
jj, já vlastně vím, že jsi pod dohledem lékařů
Nebo uslyšíš
![]()
V úterý už budu 30tt
pamatuji si když mě v červnu poprvé hospitalizovali, tak doktor řek, že budeme rádi, když vydržíme 32tt, tak snad to bude ještě dál ![]()
@zlatko píše:
Nebo uslyšíš![]()
V úterý už budu 30tt
pamatuji si když mě v červnu poprvé hospitalizovali, tak doktor řek, že budeme rádi, když vydržíme 32tt, tak snad to bude ještě dál
Tak to je krásné a jak se cítíš? miminka jsou živé, povídáš si s nimi?
@martas 40 píše:
Tak to je krásné a jak se cítíš? miminka jsou živé, povídáš si s nimi?
jako že jsou živé, jsem myslela, jestli hodně kopou ![]()
Ahoj holky ![]()
Zlati, děkuji za optání
Kontrola dopadla celkem dobře. Jen mám dodržovat klidový režim a užívat magnézium, víc se prý dělat nedá. Doktor se tvářil, že ten steh zase taková výhra není. A já se bojím infekce, jak říkali, že je k ní teď vyšší náchylnost ![]()
Jak dlouho v nemocnici budeš, nevíš? Hlavně abys byla Ty i miminka v pořádku, už to snad rychle uteče
Kdybyste vydrželi do 36+0, bylo by to úplně v pohodě už, ale aspoň ten 32. týden ![]()
Martas jo jo někdy mám v bříšku úplné vlnobití a dost často mívá Aňa škytavku ![]()
Kačí mě když udělali steh, tak doktor řek, že to není 100%
Jak dlouho si mě tam nechají netuším. Jak budu doma hned napíši. Doufám, že prdolové taky přibrali a budeme se moc pochlubit. Já mám steh od 7.7. a vše ok.Jo a jen se sprchuji.
Martas otvíralo se mě děložní hrdlo. Nejhorší bylo, že jsem neměla žádné problémy. Přišla na to moje gyndařka, protože mě udělala vnitřní UTZ kdyby se to nezjistilo mohla jsem potratit.
@zlatko píše:
Martas otvíralo se mě děložní hrdlo. Nejhorší bylo, že jsem neměla žádné problémy. Přišla na to moje gyndařka, protože mě udělala vnitřní UTZ kdyby se to nezjistilo mohla jsem potratit.
hrůza, člověk si myslí, že pozitivním těhu má vyhráno a ono tě může potkat spoustu dalších věcí, ale vy jste šikovní a jistě to vše zvládnete ![]()
@zlatko
Tak jsme to měly podobné, akorát já jsem od velkého UTZ věděla, že mám krátký čípek. Ale pak všechny kontroly byly dobré, až po akci Ikea jsme s bolestmi jeli do nemocnice, ty pak přešly, ale na UTZ bylo vidět véčko v čípku… Neměla jsem do té Ikey jezdit, byla jsem tam pak pěkně naštvaná a nešťastná, ty 4 hodiny chození a stání na mě byly moc ![]()