Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já mám totiž taky ducha a zítra jdu na krev. Ale ještě se radši nechci radovat.
Tak to zkus sem dát, ať se můžu podívat ![]()
@Beldička píše:
Tak to zkus sem dát, ať se můžu podívat
Jejky, tak to budu mocinky držet pěst. Vydrž do zítřka, poprosím přítele, ten má profi foťák, udělá hezkou fotečku
@martas 40 píše:
Luci a jak jsi dopadla ty u lékaře?
ahojky
já dopadla špatně
UTZ blbý, probíhá menstruace i přes utrogestan, takže jsem boj vzdala. V úterý mě čeká schůzka v car co a jak dál. Tak pak napíšu, jestli půjdu hned na ten KET. Trošku jsem to dnes obrečela, pro útěchu jsem si koupila vínečko na večer a trošku se zkusím odreagovat-Ty se drž těhulko a napiš.
Luci, příště to určo vyjde, u nás to tak bylo a vínečko si dej i za mne, já bych si hned dala ![]()
@Beldička píše:
Tak to zkus sem dát, ať se můžu podívat
Tak tady je ten můj mimísek ![]()
Ahojky, nevyšlo to, hodnota hcg 2,7, velmi nízká. V pondělí ještě kontrolní test. ![]()
@Beldička píše:
Ahojky, nevyšlo to, hodnota hcg 2,7, velmi nízká. V pondělí ještě kontrolní test.
to je mě velmi líto
proto já ty testy nenávidím..já ted měla // skoro 2 týdny a hcg pak už začalo jenom klesat..docela mě to zasáhlo, ale ted už dobrý
![]()
@Beldička píše:
Ahojky, nevyšlo to, hodnota hcg 2,7, velmi nízká. V pondělí ještě kontrolní test.
Tak to je mi moc líto ![]()
@denisa 76 píše:
to je mě velmi líto![]()
![]()
proto já ty testy nenávidím..já ted měla // skoro 2 týdny a hcg pak už začalo jenom klesat..docela mě to zasáhlo, ale ted už dobrý
![]()
No já myslela, že už si test dělat nebudu, ale jak to tady čtu, tak si budu dělat ještě další, jestli je vše v pořádku ![]()
@Beldička píše:
budu držet palce ![]()
@martas 40 píše:
No já myslela, že už si test dělat nebudu, ale jak to tady čtu, tak si budu dělat ještě další, jestli je vše v pořádku
já ho měla pozitivní poslední 2 umělka..i hcg takže u sebe vím, že radovat se můžu až to bude na světě..to je už jisté, že je vše v pořádku. On poz.tt ještě není žádná výhra a já už si ted radši když tak počkám až to mímo uvidím ![]()