Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
23.8.12 11:16

martas 40

A jakou máš značku testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.8.12 11:22
@martas 40 píše:
Holky moje zlaté, tak jsem si dnes udělala testík a nic!!!Byla jsem v šoku, byla jsem přesvědčena, že to vyjde. Tentokrát to dostalo i přítele, je mi to strašně líto
:( :( :( :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 11:27
@Luciuuska píše:
Marto nezoufej, já jsem to taky ještě nevzdala. Pořád si říkám, že testy jsou na nic. I můj manžel se shodl, pokud to nebude ofiko od dr potvrzené, neztrácej naději. Zkus ještě další test za dva dny. Já to taky ráno ještě testnu a pak jdu na UTZ. Věřím tomu, že je něco ve mě.JE mi to moc líto…

já jsem už ráno byla na krvi, takže odpo to budu vědět ofiko. Luci, u mne to většinou sedí, když negativ test tak i krev. Do konce roku si dáme oraz, už na to nemám sílu. Připadám si jako tlustá, škaredá, neplodná kráva, která je dobrá jen ba porážku!!!Jsem kousek od toho říct příteli, že se rozejdeme. Mám o 11 let mladšího přítele, nemám zapotřebí se se mnou tak trápí. Ať si najde mladici, která mu bude rodit děti na počkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 11:28
@Luciuuska píše:
A jakou máš značku testu?

Dali v ji v centru, myslím G test premium, je to ten digitální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.8.12 11:32

@martas 40 Víš co by takových lidí se muselo rozejít. nejsi žádná kráva..máš problém co má dneska každý druhý a neponižuj se..to mě fakt vytáčí :cert: :cert: Jsi šikula, že vůbec něco takového podstupuješ a pokud je chlap normální tak si Tě bude vážit at jsi jaká si. Vždyt i jemu se tohle může stát a co pak???
Měla jsem to samé co ty..cítila jsem se hrozně, ale nemělo to význam se v tom utápět. Zhubla jsem 10kg zašla si na akupunturu a jsem úplně jiná. Ted se mě to ivf zvládá líp..věř mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
23.8.12 11:36
@martas 40 píše:
já jsem už ráno byla na krvi, takže odpo to budu vědět ofiko. Luci, u mne to většinou sedí, když negativ test tak i krev. Do konce roku si dáme oraz, už na to nemám sílu. Připadám si jako tlustá, škaredá, neplodná kráva, která je dobrá jen ba porážku!!!Jsem kousek od toho říct příteli, že se rozejdeme. Mám o 11 let mladšího přítele, nemám zapotřebí se se mnou tak trápí. Ať si najde mladici, která mu bude rodit děti na počkání.

Nedělej nic, čeho bys pak mohla litovat. Jestli tě miluje, což určitě ano když to stebou podstupuje pořád znova, nic takového mu neříkej. To Ti zakazuji, budeš víc nešťástná. Máš v něm přeci oporu, jinak by stebou nebyl :hug: A nejsi kráva, ty za nic nemůžeš! Manžel měl včera taky slzy v očích a chodil kouřit ven, ať to nevidím. Ale nevzdáváme to a ty taky né.

Přemýšlela jsi o adopci???Já ano a zítra jdu na sociální zprávu pro formuláře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.8.12 11:37

Martas :hug: :hug: :hug:
to že se nedaří nemusí být věkem, tak zapomeň na takové myšleny at si přítel najde mladici.My jsme mladý a zdraví a taky to nešlo. Jestli ti je přítel oporou, tak mu takové věci neříkej on tě určitě miluje a musíte táhnou za jeden provaz.
My jsme šli málem do adopce a to manžel je plodný a chyba je ve mě, že nemám vejcovody. Držte se :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 11:40

@denisa 76
Snažím se myslet pozitivně do budoucna, ale pak zase sklouznu do deprese. Krom toho mě bolí břicho, né jako mrcha, ale takové píchání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 11:41
@Luciuuska píše:
Nedělej nic, čeho bys pak mohla litovat. Jestli tě miluje, což určitě ano když to stebou podstupuje pořád znova, nic takového mu neříkej. To Ti zakazuji, budeš víc nešťástná. Máš v něm přeci oporu, jinak by stebou nebyl :hug: A nejsi kráva, ty za nic nemůžeš! Manžel měl včera taky slzy v očích a chodil kouřit ven, ať to nevidím. Ale nevzdáváme to a ty taky né.Přemýšlela jsi o adopci???Já ano a zítra jdu na sociální zprávu pro formuláře

Vzhledem k tomu, že mi je už 40, mám za to, že jsem překročila věkovou hranici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
23.8.12 11:43

Já myslím, že adoptovat můžeš v každém věku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.8.12 11:47
@Luciuuska píše:
Já myslím, že adoptovat můžeš v každém věku…

myslím že je to omezené a po 40 už šance asi není. Nevím jak to mají ted, ale nedávno mě psala kámoška, že je zamítli kvůli věku..jí bylo 25 a mnaželovi 42 a on byl ten nevyhovující. Třeba co vím tak od 35.let se už nedává mimino, ale dítě starší..nevím přesně, ale je to fakt nějak takhle omezené a spíš se pozeptat na úřadě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.8.12 11:48
@martas 40 píše:
Vzhledem k tomu, že mi je už 40, mám za to, že jsem překročila věkovou hranici

asi jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 11:52
@denisa 76 píše:
asi jo :roll:

Jsem měla kamarádku a té to taky zamítli k vůli věku. Budeme se soustředit na rekonstrukci domečku, taky mám v plánu dát kila dolů, řeknu doktorce ať mi předepíše nějaké prášky na chudnutí, ať mě to trochu nakopne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.8.12 11:54
@martas 40 píše:
@denisa 76
Snažím se myslet pozitivně do budoucna, ale pak zase sklouznu do deprese. Krom toho mě bolí břicho, né jako mrcha, ale takové píchání :zed:

to, že se u tebe nebo mě nedaří může být opravdu věkem a hold to cche jenom víc pokusů..tělo prostě musí zlomit tak nehaázej flintu ještě do žita ;) Mě nemusíš říkat co to je deprese..taky jsem do pár těhle sviní upadla, ale spíš mě to uškodilo a prasknul mě vřed. takže jsem pochopila, že si spíš tím ničím zdraví a musím jít na to od lesa :roll: :roll: V pondělí na mě čuměli a nechápali, že mám toho tolik za sebou a jsem usměvavá jak sluničko, protože samozřejmě je to někdy moc smutné a lidi tam chodí úplně zhroucený což vede k neúspěchu a je prý lepší to brát tak jak to beru.Ono si tělo uděůá stejnak někdy co cche a nezměníš to..tak hezky utři slzy..řekni si, že ivf tě může políbit prdel a ještě jim ukážeš jak jsou ty jejich věkový tabulky zbytečný, že jim ukážeš pravý opak. mám kámošku co začala ivf v 35.letech..porodila terku ve 45.letech.je to každého věc a pokud mímo chceš tak makej at si taky v novinách :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 11:56

Holky ježiš, já se teď dívám na ten test, on je tam malý dušík, je to možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí