Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
22.8.12 16:37

Vůbec vás Zlatko i Denčo obdivuju, máte tolik za sebou, to já jsem mlíčňák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.8.12 16:44
@martas 40 píše:
@denisa 76
Já si také píchám sama, víš jsem byla u nás a tam mi sestřička řekla, že jsem to nedostala, protože beru vysoké dávky utroše,,,což mě se právě nezdá…víš, tak ti mi úplně zkazila náladu :pocitac:

pokud si pícháš tak to nemůžeš ani dostat..dávky progesteronu jsem tak vysoké, že ms dorazí až se vysadí a hladina klesne. Pokud je ket a bere se estrofem tak ms dorazí též až po vysazení..proto je dobré se testovat aby se když léky nebraly zbytečně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.8.12 16:50
@martas 40 píše:
Vůbec vás Zlatko i Denčo obdivuju, máte tolik za sebou, to já jsem mlíčňák

byla jsem to samé..pokud se ale nedaří tak prostě člověku nic jiného nezbyde. někdo třeba na to nemá psychicky a zabalí to už po 1.ivf a jde do adopce. já jsem v tomhle jiná a prostě mě nějaké ivf nepoloží..jsou na světě horší věci..i když někdy to bylo moc těžké :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 16:53
@denisa 76 píše:
pokud si pícháš tak to nemůžeš ani dostat..dávky progesteronu jsem tak vysoké, že ms dorazí až se vysadí a hladina klesne. Pokud je ket a bere se estrofem tak ms dorazí též až po vysazení..proto je dobré se testovat aby se když léky nebraly zbytečně ;)

to jsme se špatně pochopily, já beru utrogestan vaginálně. Sama jsem si píchala stimulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.8.12 17:02
@martas 40 píše:
to jsme se špatně pochopily, já beru utrogestan vaginálně. Sama jsem si píchala stimulaci

jo aha..tak to já taky jenom k utrouši píchám agolutin..též čistý progesteron, ale udělají změnu a budu jenom píchat. Jinak při stimulce v peru je píchání docela v pohodě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 17:12
@denisa 76 píše:
jo aha..tak to já taky jenom k utrouši píchám agolutin..též čistý progesteron, ale udělají změnu a budu jenom píchat. Jinak při stimulce v peru je píchání docela v pohodě :mrgreen: :mrgreen:

Vzhledem k tomu, že jsme samoplátci, tak jsme volili levnější formu, což jsou klasické injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.8.12 17:23
@martas 40 píše:
Vzhledem k tomu, že jsme samoplátci, tak jsme volili levnější formu, což jsou klasické injekce

tak i to se dá. Já si už dokážu nějaké látky sehnat na netu a taky dost ušetřím. Mám ted v záloze gonal kdybych šla do ivf a ušetřím přes 20tisíc takže taky uvítám každou alternativu. i když někdy jsem tak unavená, že nemám náladu se po všem pídit a koupím to za hotové. Ted mě ivf vyšlo kolem 60tisíc a je to prostě masakr :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 18:23
@denisa 76 píše:
tak i to se dá. Já si už dokážu nějaké látky sehnat na netu a taky dost ušetřím. Mám ted v záloze gonal kdybych šla do ivf a ušetřím přes 20tisíc takže taky uvítám každou alternativu. i když někdy jsem tak unavená, že nemám náladu se po všem pídit a koupím to za hotové. Ted mě ivf vyšlo kolem 60tisíc a je to prostě masakr :roll: :roll:

jj, to znám, během 4 měsíc jsme do toho dali 1000000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 19:53

Tak jsem se dívala na Majora Zemana, normálně jsem u něj brečela :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.8.12 20:05
@martas 40 píše:
Tak jsem se dívala na Majora Zemana, normálně jsem u něj brečela :jazyk:
že by změna nálad a už tak rychle :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 20:14

@Luciuuska
Luci, takové nálady mám co beru hormony :zed:, tak co manžel, přitulil a objal tě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
22.8.12 20:25

Holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuze.
@zlatko
Ahoj Zlatko :mavam: Nevím, jestli si na mě pamatuješ, už je to dlouho, co jsme si psaly v diskuzi o mimoděložním těhotenství a IVF. Koukám, že se Ti zadařilo přibližně ve stejnou dobu jako mně ;) Moc gratuluji k dvojčátkům a dokonce čekáš páreček, to je skvělé :palec: Opatruj sebe a miminka, přeji jen to nejlepší všem třem :kytka:
A všem ostatním holkám tady v diskuzi co nejdřív pozitivní testy a krásná zdravá miminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 20:27

@Kači01
Jé, tak další komu se taky zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
22.8.12 20:36

@martas 40
Ano, bylo sice zapotřebí 6 pokusů IVF (5.IVF nativ, 6.IVF minimálka), ale stihlo se to během dvou let. Já bych dlouhou pauzu psychicky asi nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 20:39
@Kači01 píše:
@martas 40
Ano, bylo sice zapotřebí 6 pokusů IVF (5.IVF nativ, 6.IVF minimálka), ale stihlo se to během dvou let. Já bych dlouhou pauzu psychicky asi nedala :mrgreen:

5 IVF nativ, to znamená bez stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital