Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vůbec vás Zlatko i Denčo obdivuju, máte tolik za sebou, to já jsem mlíčňák
@martas 40 píše:
@denisa 76
Já si také píchám sama, víš jsem byla u nás a tam mi sestřička řekla, že jsem to nedostala, protože beru vysoké dávky utroše,,,což mě se právě nezdá…víš, tak ti mi úplně zkazila náladu
pokud si pícháš tak to nemůžeš ani dostat..dávky progesteronu jsem tak vysoké, že ms dorazí až se vysadí a hladina klesne. Pokud je ket a bere se estrofem tak ms dorazí též až po vysazení..proto je dobré se testovat aby se když léky nebraly zbytečně ![]()
@martas 40 píše:
Vůbec vás Zlatko i Denčo obdivuju, máte tolik za sebou, to já jsem mlíčňák
byla jsem to samé..pokud se ale nedaří tak prostě člověku nic jiného nezbyde. někdo třeba na to nemá psychicky a zabalí to už po 1.ivf a jde do adopce. já jsem v tomhle jiná a prostě mě nějaké ivf nepoloží..jsou na světě horší věci..i když někdy to bylo moc těžké ![]()
@denisa 76 píše:
pokud si pícháš tak to nemůžeš ani dostat..dávky progesteronu jsem tak vysoké, že ms dorazí až se vysadí a hladina klesne. Pokud je ket a bere se estrofem tak ms dorazí též až po vysazení..proto je dobré se testovat aby se když léky nebraly zbytečně
to jsme se špatně pochopily, já beru utrogestan vaginálně. Sama jsem si píchala stimulaci
@martas 40 píše:
to jsme se špatně pochopily, já beru utrogestan vaginálně. Sama jsem si píchala stimulaci
jo aha..tak to já taky jenom k utrouši píchám agolutin..též čistý progesteron, ale udělají změnu a budu jenom píchat. Jinak při stimulce v peru je píchání docela v pohodě
![]()
@denisa 76 píše:
jo aha..tak to já taky jenom k utrouši píchám agolutin..též čistý progesteron, ale udělají změnu a budu jenom píchat. Jinak při stimulce v peru je píchání docela v pohodě![]()
Vzhledem k tomu, že jsme samoplátci, tak jsme volili levnější formu, což jsou klasické injekce
@martas 40 píše:
Vzhledem k tomu, že jsme samoplátci, tak jsme volili levnější formu, což jsou klasické injekce
tak i to se dá. Já si už dokážu nějaké látky sehnat na netu a taky dost ušetřím. Mám ted v záloze gonal kdybych šla do ivf a ušetřím přes 20tisíc takže taky uvítám každou alternativu. i když někdy jsem tak unavená, že nemám náladu se po všem pídit a koupím to za hotové. Ted mě ivf vyšlo kolem 60tisíc a je to prostě masakr
![]()
@denisa 76 píše:
tak i to se dá. Já si už dokážu nějaké látky sehnat na netu a taky dost ušetřím. Mám ted v záloze gonal kdybych šla do ivf a ušetřím přes 20tisíc takže taky uvítám každou alternativu. i když někdy jsem tak unavená, že nemám náladu se po všem pídit a koupím to za hotové. Ted mě ivf vyšlo kolem 60tisíc a je to prostě masakr![]()
jj, to znám, během 4 měsíc jsme do toho dali 1000000
Tak jsem se dívala na Majora Zemana, normálně jsem u něj brečela ![]()
@martas 40 píše:že by změna nálad a už tak rychle
Tak jsem se dívala na Majora Zemana, normálně jsem u něj brečela
@Luciuuska
Luci, takové nálady mám co beru hormony
, tak co manžel, přitulil a objal tě ![]()
Holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuze.
@zlatko
Ahoj Zlatko
Nevím, jestli si na mě pamatuješ, už je to dlouho, co jsme si psaly v diskuzi o mimoděložním těhotenství a IVF. Koukám, že se Ti zadařilo přibližně ve stejnou dobu jako mně
Moc gratuluji k dvojčátkům a dokonce čekáš páreček, to je skvělé
Opatruj sebe a miminka, přeji jen to nejlepší všem třem ![]()
A všem ostatním holkám tady v diskuzi co nejdřív pozitivní testy a krásná zdravá miminka ![]()
@martas 40
Ano, bylo sice zapotřebí 6 pokusů IVF (5.IVF nativ, 6.IVF minimálka), ale stihlo se to během dvou let. Já bych dlouhou pauzu psychicky asi nedala ![]()
@Kači01 píše:
@martas 40
Ano, bylo sice zapotřebí 6 pokusů IVF (5.IVF nativ, 6.IVF minimálka), ale stihlo se to během dvou let. Já bych dlouhou pauzu psychicky asi nedala
5 IVF nativ, to znamená bez stimulace?