Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
22.8.12 09:41

Jj bylo to naše první IVF, uvidím jak dopadne krev a když tak zkusím hned do Ket příští měsíc podle domluvy s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.8.12 09:45
@zlatko píše:
Nahoře pod názvem těhotná ano-ne si můžeš zapnout podpisky a ukáže se ti co vše mám za sebou. IVF 3×, KET 3×, a 1× Nativní cyklus. Takže celkem sedm pokusů a vyšel třetí se stimulací. KET je s mrazáčku a když si je necháváš zavést platíš 5000kčMusíš věřit a ono se to jednou podaří…třeba ted :)

Zlatko tak to znamená, že když jsem si ted nechala dát dvě emryjka, zůstavají mi pořád dva pokusy, hrazené pojiš.(tak mi to řekl dr)ale když pujdu na KET a budu si jej hradit sama, tak mám pořád v záloze ty dva pokusy IVF s pojitovnou že???Aspoň jsem to tak pochopila. Já totiž myslela, že pojištovna bude hradit i KET a tím přijdu o ty dva zbylé pokusy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.8.12 09:48

Já nechápu, proč si to pojištění platíme, kdyby jsme si je sami šetřili někde na účtě, tak si je pak za těch 20 let vybereš a užiješ na to, co opravdu potřebuješ že? A nemusíš se furt tázat pojištoven, jestli ti něco uhradí. Stejně tak sociálka, důchody stejně nebudou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 09:48

Mi doktor říkal i kamarádky, že 2 pokus má vždy větší šanci, lékaři už vědí jak reaguje tělo na stimulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 09:49
@Luciuuska píše:
Já nechápu, proč si to pojištění platíme, kdyby jsme si je sami šetřili někde na účtě, tak si je pak za těch 20 let vybereš a užiješ na to, co opravdu potřebuješ že? A nemusíš se furt tázat pojištoven, jestli ti něco uhradí. Stejně tak sociálka, důchody stejně nebudou :cert:

Je to bordel!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.8.12 09:52

Já věřím v osud. Mám jednu kaarádku, která mě má seznamit s jistou paní, která umí léčit bylinky…prý už hodně holkám pomohla. Neohli otěhotnět a po schůzkách s ní, se stal zázrak a byli opravdu těhotné. Nevím co je to, jestli nějaká magie nebo ti opravdu přočistí tělo, ale funguje to.Tak pokud mi špatně dopadne krev, jedu o víkednu za ní. Já v to totiž věřím… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 09:55

Já jsem taky byla u bylinkářky, asi 2 měsíce jsem pila čajíčky- né na otěhotnění, ale jen na pročištění těla, holky tady taky psaly, že chodili na odblokování páteře a pánevního dna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.8.12 10:02

Tak uvidíš zítra, jestli ti ty čajíčky k něčemmu byli a pročistili tě a ted máš v sobě dvě rostoucí bublinky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 10:05

Kéž by :srdce: Cvičila jsi Mojžíšovku? A byla jsi doma, nebo jsi chodila do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.8.12 10:17

Nee necvičila. Jsem doma celou dobu.Tak jsem se objednala na tento pátek na UTZ a krev.Ale už ted vím, že se zklamu.Hned po tom jsem volala dr z Caru a ten mi řekl, vysadit přášky a přijít se domluvit na dalším postupu a že ho to moc mrzí. Takže mě už odepsal… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 10:27

No to víš, je to pro ně rutina.
Uvidíš, příště to určo vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.8.12 10:35

Zkusím tu krev, když jsem objednaná. Četla jsem tady, že byl test negativní a po testech z krve zjistili, že je mimi v bříšku zdravé. Nevím jestli to bylo v tehle diskusi nebo na jiných strankách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 10:39

Jj,, já jsem to taky četla, bylo to tady, vlastně jsem četla všechny, od stránky 1 až do teď- některé osudy jsou hrozné :,( Nebo si udělej ještě jeden testík, jiný, citlivější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
22.8.12 10:43

@Luciuuska Luci mrzí mě to, ale byl to váš první pokus, nebuď smutná, příště vám to určitě vyjde. A lepší je si moc nedělat naděje, že krev bude jiná, ale kdyby ano tak to bude jen příjemné překvapení :lol:
Když jste zavedli dvě embryjka tak máš ještě dvě šance placené pojišťovnou. O pojišťovnách a tady těch věcech se radši nebavím, já jsem total naštvaná na všechno, pro všechny je to jen business a pojišťovny na nás kašlou.
Já teď odcházím od Ministerstva Vnitra, jdu k VZP.
Jinak u nás stojí ket 3000Kč, ale vím že někde i 7700Kč, prostě vydělávají na lidském neštěstí.
Tak se drž Luci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.8.12 10:43

@zlatko @Bergle Ahojky děvčátka :mavam: :mavam: :mavam: se mě diskuse smázla nějak z oblíbených a já jako na Vás úplně zapomněla kočeny. U mě to dopadlo na hovínko, ale jdeme dál. Přesídlila jsem do Prahy a mám pocit, že jsem se tady nějak našla. Doktoři jsou úplně perfektní..vyšetří..řeknou názor a šup šup a já jdu do dalšího umělka. Udělala jsem si znova genetiku a ted i imuno a vše pořád ukazuje úžasně zdraví pár. Jediný co na mě změní je výměna utrogestanu a embrya se vysektují do stádia blastocyst.
A co u Vás nového???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital