Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jj bylo to naše první IVF, uvidím jak dopadne krev a když tak zkusím hned do Ket příští měsíc podle domluvy s dr.
@zlatko píše:
Nahoře pod názvem těhotná ano-ne si můžeš zapnout podpisky a ukáže se ti co vše mám za sebou. IVF 3×, KET 3×, a 1× Nativní cyklus. Takže celkem sedm pokusů a vyšel třetí se stimulací. KET je s mrazáčku a když si je necháváš zavést platíš 5000kčMusíš věřit a ono se to jednou podaří…třeba ted
Zlatko tak to znamená, že když jsem si ted nechala dát dvě emryjka, zůstavají mi pořád dva pokusy, hrazené pojiš.(tak mi to řekl dr)ale když pujdu na KET a budu si jej hradit sama, tak mám pořád v záloze ty dva pokusy IVF s pojitovnou že???Aspoň jsem to tak pochopila. Já totiž myslela, že pojištovna bude hradit i KET a tím přijdu o ty dva zbylé pokusy ![]()
Já nechápu, proč si to pojištění platíme, kdyby jsme si je sami šetřili někde na účtě, tak si je pak za těch 20 let vybereš a užiješ na to, co opravdu potřebuješ že? A nemusíš se furt tázat pojištoven, jestli ti něco uhradí. Stejně tak sociálka, důchody stejně nebudou ![]()
Mi doktor říkal i kamarádky, že 2 pokus má vždy větší šanci, lékaři už vědí jak reaguje tělo na stimulaci
@Luciuuska píše:
Já nechápu, proč si to pojištění platíme, kdyby jsme si je sami šetřili někde na účtě, tak si je pak za těch 20 let vybereš a užiješ na to, co opravdu potřebuješ že? A nemusíš se furt tázat pojištoven, jestli ti něco uhradí. Stejně tak sociálka, důchody stejně nebudou
Je to bordel!!! ![]()
Já věřím v osud. Mám jednu kaarádku, která mě má seznamit s jistou paní, která umí léčit bylinky…prý už hodně holkám pomohla. Neohli otěhotnět a po schůzkách s ní, se stal zázrak a byli opravdu těhotné. Nevím co je to, jestli nějaká magie nebo ti opravdu přočistí tělo, ale funguje to.Tak pokud mi špatně dopadne krev, jedu o víkednu za ní. Já v to totiž věřím… ![]()
Já jsem taky byla u bylinkářky, asi 2 měsíce jsem pila čajíčky- né na otěhotnění, ale jen na pročištění těla, holky tady taky psaly, že chodili na odblokování páteře a pánevního dna
Tak uvidíš zítra, jestli ti ty čajíčky k něčemmu byli a pročistili tě a ted máš v sobě dvě rostoucí bublinky ![]()
Kéž by
Cvičila jsi Mojžíšovku? A byla jsi doma, nebo jsi chodila do práce?
Nee necvičila. Jsem doma celou dobu.Tak jsem se objednala na tento pátek na UTZ a krev.Ale už ted vím, že se zklamu.Hned po tom jsem volala dr z Caru a ten mi řekl, vysadit přášky a přijít se domluvit na dalším postupu a že ho to moc mrzí. Takže mě už odepsal… ![]()
No to víš, je to pro ně rutina.
Uvidíš, příště to určo vyjde!!!
Zkusím tu krev, když jsem objednaná. Četla jsem tady, že byl test negativní a po testech z krve zjistili, že je mimi v bříšku zdravé. Nevím jestli to bylo v tehle diskusi nebo na jiných strankách.
Jj,, já jsem to taky četla, bylo to tady, vlastně jsem četla všechny, od stránky 1 až do teď- některé osudy jsou hrozné
Nebo si udělej ještě jeden testík, jiný, citlivější
@Luciuuska Luci mrzí mě to, ale byl to váš první pokus, nebuď smutná, příště vám to určitě vyjde. A lepší je si moc nedělat naděje, že krev bude jiná, ale kdyby ano tak to bude jen příjemné překvapení ![]()
Když jste zavedli dvě embryjka tak máš ještě dvě šance placené pojišťovnou. O pojišťovnách a tady těch věcech se radši nebavím, já jsem total naštvaná na všechno, pro všechny je to jen business a pojišťovny na nás kašlou.
Já teď odcházím od Ministerstva Vnitra, jdu k VZP.
Jinak u nás stojí ket 3000Kč, ale vím že někde i 7700Kč, prostě vydělávají na lidském neštěstí.
Tak se drž Luci ![]()
@zlatko @Bergle Ahojky děvčátka
se mě diskuse smázla nějak z oblíbených a já jako na Vás úplně zapomněla kočeny. U mě to dopadlo na hovínko, ale jdeme dál. Přesídlila jsem do Prahy a mám pocit, že jsem se tady nějak našla. Doktoři jsou úplně perfektní..vyšetří..řeknou názor a šup šup a já jdu do dalšího umělka. Udělala jsem si znova genetiku a ted i imuno a vše pořád ukazuje úžasně zdraví pár. Jediný co na mě změní je výměna utrogestanu a embrya se vysektují do stádia blastocyst.
A co u Vás nového???