Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@denisa 76 píše:
no každý lékař ti doporučí co uzná za vhodné..já se setkala s tímhle, tedy dát měnší pauzičku a ze své zkušenosti vím, že byla na místě. Bereš estrofem..korkoidy..solidní humus a já osobně na to potřebuju nabrat sílu. Ty dělej co uznáš za vhodné..říkám jenom své zkušenosti
já jsem ho stejně nevyužila, k vůli pracovnímu vytížení, ale však jo, každý dle toho jak se cítí ![]()
@Luciuuska píše:
asi do toho pujdu taky hned, a když ani to nevyjde, dám si pauzu
@martas 40 píše:
já jsem ho stejně nevyužila, k vůli pracovnímu vytížení, ale však jo, každý dle toho jak se cítí
@denisa 76 píše:tak at je to už poslední pokus
No jasně, za měsíc nám budeš psát, jaké máš ranní nevolnosti ![]()
*estrofem..korkoidy to je obsaženo v utrogestanu nebo to bylo v tom menopuru?
@martas 40 píše:
No jasně, za měsíc nám budeš psát, jaké máš ranní nevolnosti
jestli myslíš mě tak já jsem realista a počítám se vším..přeci jenom tolik let na ivf člověka už naučí být smířená se vším. Ale jsi hodná a děkuji ![]()
@Luciuuska píše:
*estrofem..korkoidy to je obsaženo v utrogestanu nebo to bylo v tom menopuru?
estrofem je lék na sliznici..kortikody obsahuje prednison..utrogestan je čistý progesteron.
@denisa 76 píše:
jestli myslíš mě tak já jsem realista a počítám se vším..přeci jenom tolik let na ivf člověka už naučí být smířená se vším. Ale jsi hodná a děkuji
Já to přeji všem, co tady jsou
ale ty, co to tak dlouho zkouší, by asi měli mít přednost ![]()
No nic..musím se jít projít se psíkama, nemužu tady u pc pořád bulet. Už vidím jak to svému oznamuji muži, když příjde z práce. Jen slovo mimi není a
rozbulím se znovu
@martas 40 píše:
Já to přeji všem, co tady jsouale ty, co to tak dlouho zkouší, by asi měli mít přednost
jé to jsi napsala moc hezky..to je milé, ale máš pravdu..všechny co se cpou sračkama co ivf nabízí mají přednost úplně všechny ![]()
@Luciuuska píše:
No nic..musím se jít projít se psíkama, nemužu tady u pc pořád bulet. Už vidím jak to svému oznamuji muži, když příjde z práce. Jen slovo mimi není arozbulím se znovu
je to těžké..u sebe vím, že člověk se musí vybulet a jít dál
![]()
@Luciuuska píše:
No nic..musím se jít projít se psíkama, nemužu tady u pc pořád bulet. Už vidím jak to svému oznamuji muži, když příjde z práce. Jen slovo mimi není arozbulím se znovu
Luci, slzy pročisťují duši i tělo, uvidíš, příště to klapne,,pa, pa ![]()
@denisa 76 píše:
jé to jsi napsala moc hezky..to je milé, ale máš pravdu..všechny co se cpou sračkama co ivf nabízí mají přednost úplně všechny
stejně je to nespravedlnost, některé mají mimi, aniž by si to přály, jiné tak touží a nic ![]()
Holky, já mám jeden dotaz, myslíte, že dávka utrogestanu 2-0-2 je vysoká?
@martas 40 píše:
Holky, já mám jeden dotaz, myslíte, že dávka utrogestanu 2-0-2 je vysoká?
hojík
v tom já praxi nemám, ale jiné holčiny až se přihlasí ti určitě řeknou víc ![]()