Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3232
21.8.12 20:06

@Luciuuska Luci tak zítra ráno držím pěstičky ať je aspoň duch :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
21.8.12 20:07
@martas 40 píše:
Já jsem samoplátce, takže si můžu dát kolik chci. Teda s tím utrogestanem jsi mne vůbec nepotěšila :zed:

Mně došla ms i přes utrogestan, ale je to individuální!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.8.12 20:11

Holky, já jsem z toho na nervy, dnes to je 12 den, takže bych měla testovat ve čtvrtek. Je dobré, že jsem to ještě nedostala, ale co když je to těma hormonama. I když minule jsem dostala MS už po týdnu. POkud to nevyjde, tak si do konce roku dám pohov, už na to nemáme ani finance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.8.12 20:11

Co ty, jak se cítíš, koukala jsem, že jsi byla na ketu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.8.12 20:12
@martas 40 píše:
Co ty, jak se cítíš, koukala jsem, že jsi byla na ketu

To byla otázka pro Beldičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
21.8.12 20:20
@martas 40 píše:
To byla otázka pro Beldičku

Marťas klidně už udělej test zítra, já myslím, že už to tam bude. Psala jsi že jsi měla blastocystu/y? Mně v Caru řekli testovat 10.den a někdo má už čárku i 8.den.
Já chci vydržet do toho 9. nebo 10.dne, uvidím, taky doufám, že nedorazí mrcha. Já jsem dnes 6.den po ket. A příznaky mám nula, jen zvětšené prsa, ale to je asi utrogestanem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
21.8.12 20:22

Utrogestan takhle působil u mě. Ostatní snažilky to dostaly i přes utrogestan. Myslím, že u každého to je jiné a nikde nezjistíš jestli to ted vyjde nebo ne.To čekání je opravdu nejhorší a nikoho nenechá klidným. Tak vám přeji a to máte za sebou s pozitivním výsledkem.

Martas, jak to že ti to pojištovna nehradí? Já jsem se zajímala kolik to stojí po vyčerpaných pokusech a je to 75 000 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.8.12 20:25

Ježiš, já nevím jestli je to blasto. v Pondělí OPU a ve čtvrtek transfer. Já to vydržím do čtvtrku, raději budu žít v naději ještě dva 2 :? Holka, já taky nemám žádné příznaky, držím ti pěstičky a budu nedočkavě čekat na tvoje zprávičky. Holky, jak si já dám ty údaje do těch svých popisků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.8.12 20:28
@zlatko píše:
Utrogestan takhle působil u mě. Ostatní snažilky to dostaly i přes utrogestan. Myslím, že u každého to je jiné a nikde nezjistíš jestli to ted vyjde nebo ne.To čekání je opravdu nejhorší a nikoho nenechá klidným. Tak vám přeji a to máte za sebou s pozitivním výsledkem.

Martas, jak to že ti to pojištovna nehradí? Já jsem se zajímala kolik to stojí po vyčerpaných pokusech a je to 75 000 kč [/cita
Neplatí mi to, protože jsem v dubnu oslavila 40 let. Jinak nás to stojí asi 42 tisíc. Mívám krátký protokol, neměla jsem prodlouženou kultivaci a mrazení nic, protože nám nim nepřežilo. Takže to druhé nás zase stálo dalších 42 litrů a zase žádní mražáci…ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
21.8.12 20:29

Neplatí mi to, protože jsem v dubnu oslavila 40 let. Jinak nás to stojí asi 42 tisíc. Mívám krátký protokol, neměla jsem prodlouženou kultivaci a mrazení nic, protože nám nim nepřežilo. Takže to druhé nás zase stálo dalších 42 litrů a zase žádní mražáci…ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 08:14

Dobré ránko :mavam:
včera tady u nás byla bouřka, tak že by se blýskalo na lepší časy?
Myslím na Luciáška, ať jí testík dobře dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.8.12 09:16

Všem dobré ranko.Pro mě začlo se slzy v očích :,( :,( :,(.Provedla jsem si testík a opět zklamaní pouze / čárka. Je to teprv 13 den, myslíte, že mám zkusit ještě další za dva dny, nebo jít rovnou k dr? :?: Špiním pořád, ale slabounko.Jsem z toho zmatená a asi se hned na pátek objednám k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.8.12 09:23

martas 40

Marti tak co, bude testík nebo opravdu vyčkáš do zítřka???Držím palec a dej hned vědět. Já to ještě nevzdala, pořád bojuji i když s pláčem, jen co na mimi pomyslím. Věřím v krev a UZ. Četla jsem, že si to platíte sami, to je teda sprosťárna. Místo aby nás stát podporoval, tak radši nastkají pěníze farám, jak tak sleduji v tv. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 09:36

Luci, no to je mi moc líto :hug:, naděje umírá poslední, takže si ještě udělej testík zítra a na zítra bych se také objednala na krev.
Neklesej na mysli, máte ještě další možnosti IVF i KET, vždyť to nezkoušíte dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 09:40

Luci, já to vydržím, chci žít v naději co nejdéle…no jo platíme a když jsi uvědomím, že jsem v životě v nemocnici nebyla, ani jsem nebyla nikdy vážně nemocná, tak mi to je dvakrát líto- platím zdravotní 20 let a když to nakonec potřebuji tak nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí