Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luciuuska Luci tak zítra ráno držím pěstičky ať je aspoň duch
![]()
@martas 40 píše:
Já jsem samoplátce, takže si můžu dát kolik chci. Teda s tím utrogestanem jsi mne vůbec nepotěšila
Mně došla ms i přes utrogestan, ale je to individuální!
Holky, já jsem z toho na nervy, dnes to je 12 den, takže bych měla testovat ve čtvrtek. Je dobré, že jsem to ještě nedostala, ale co když je to těma hormonama. I když minule jsem dostala MS už po týdnu. POkud to nevyjde, tak si do konce roku dám pohov, už na to nemáme ani finance
@martas 40 píše:
Co ty, jak se cítíš, koukala jsem, že jsi byla na ketu
To byla otázka pro Beldičku
@martas 40 píše:
To byla otázka pro Beldičku
Marťas klidně už udělej test zítra, já myslím, že už to tam bude. Psala jsi že jsi měla blastocystu/y? Mně v Caru řekli testovat 10.den a někdo má už čárku i 8.den.
Já chci vydržet do toho 9. nebo 10.dne, uvidím, taky doufám, že nedorazí mrcha. Já jsem dnes 6.den po ket. A příznaky mám nula, jen zvětšené prsa, ale to je asi utrogestanem.
Utrogestan takhle působil u mě. Ostatní snažilky to dostaly i přes utrogestan. Myslím, že u každého to je jiné a nikde nezjistíš jestli to ted vyjde nebo ne.To čekání je opravdu nejhorší a nikoho nenechá klidným. Tak vám přeji a to máte za sebou s pozitivním výsledkem.
Martas, jak to že ti to pojištovna nehradí? Já jsem se zajímala kolik to stojí po vyčerpaných pokusech a je to 75 000 kč
Ježiš, já nevím jestli je to blasto. v Pondělí OPU a ve čtvrtek transfer. Já to vydržím do čtvtrku, raději budu žít v naději ještě dva 2
Holka, já taky nemám žádné příznaky, držím ti pěstičky a budu nedočkavě čekat na tvoje zprávičky. Holky, jak si já dám ty údaje do těch svých popisků.
@zlatko píše:
Utrogestan takhle působil u mě. Ostatní snažilky to dostaly i přes utrogestan. Myslím, že u každého to je jiné a nikde nezjistíš jestli to ted vyjde nebo ne.To čekání je opravdu nejhorší a nikoho nenechá klidným. Tak vám přeji a to máte za sebou s pozitivním výsledkem.Martas, jak to že ti to pojištovna nehradí? Já jsem se zajímala kolik to stojí po vyčerpaných pokusech a je to 75 000 kč [/cita
Neplatí mi to, protože jsem v dubnu oslavila 40 let. Jinak nás to stojí asi 42 tisíc. Mívám krátký protokol, neměla jsem prodlouženou kultivaci a mrazení nic, protože nám nim nepřežilo. Takže to druhé nás zase stálo dalších 42 litrů a zase žádní mražáci…ach jo
Neplatí mi to, protože jsem v dubnu oslavila 40 let. Jinak nás to stojí asi 42 tisíc. Mívám krátký protokol, neměla jsem prodlouženou kultivaci a mrazení nic, protože nám nim nepřežilo. Takže to druhé nás zase stálo dalších 42 litrů a zase žádní mražáci…ach jo
Dobré ránko ![]()
včera tady u nás byla bouřka, tak že by se blýskalo na lepší časy?
Myslím na Luciáška, ať jí testík dobře dopadne!!!
Všem dobré ranko.Pro mě začlo se slzy v očích
.Provedla jsem si testík a opět zklamaní pouze / čárka. Je to teprv 13 den, myslíte, že mám zkusit ještě další za dva dny, nebo jít rovnou k dr?
Špiním pořád, ale slabounko.Jsem z toho zmatená a asi se hned na pátek objednám k dr.
Marti tak co, bude testík nebo opravdu vyčkáš do zítřka???Držím palec a dej hned vědět. Já to ještě nevzdala, pořád bojuji i když s pláčem, jen co na mimi pomyslím. Věřím v krev a UZ. Četla jsem, že si to platíte sami, to je teda sprosťárna. Místo aby nás stát podporoval, tak radši nastkají pěníze farám, jak tak sleduji v tv. ![]()
Luci, no to je mi moc líto
, naděje umírá poslední, takže si ještě udělej testík zítra a na zítra bych se také objednala na krev.
Neklesej na mysli, máte ještě další možnosti IVF i KET, vždyť to nezkoušíte dlouho
Luci, já to vydržím, chci žít v naději co nejdéle…no jo platíme a když jsi uvědomím, že jsem v životě v nemocnici nebyla, ani jsem nebyla nikdy vážně nemocná, tak mi to je dvakrát líto- platím zdravotní 20 let a když to nakonec potřebuji tak nic ![]()