Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
614
22.8.12 15:23
@Beldička píše:
@Luciuuska Luci mrzí mě to, ale byl to váš první pokus, nebuď smutná, příště vám to určitě vyjde. A lepší je si moc nedělat naděje, že krev bude jiná, ale kdyby ano tak to bude jen příjemné překvapení :lol:
Když jste zavedli dvě embryjka tak máš ještě dvě šance placené pojišťovnou. O pojišťovnách a tady těch věcech se radši nebavím, já jsem total naštvaná na všechno, pro všechny je to jen business a pojišťovny na nás kašlou.
Já teď odcházím od Ministerstva Vnitra, jdu k VZP.
Jinak u nás stojí ket 3000Kč, ale vím že někde i 7700Kč, prostě vydělávají na lidském neštěstí.
Tak se drž Luci :hug:

můžu se zeptat kde chodíš do car? u nás v reprofitu to vyjde na 5000 KČ JOO a taky jsem u VZP a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 15:23

@Luciuuska
tak co, už jsi vyplakaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.8.12 15:26
@martas 40 píše:
@Luciuuska
tak co, už jsi vyplakaná?

asi ještě bulit budu, ale to už v náručí manžela jen co dorazí z práce. On se taky moc těšil že budou prcci, dokonce jim začal říkat „pihuňci“ po mě. Protože jsem pihatá.
A co ty, přiravuješ se psichicky na zítřek? Budu mooooooc držet pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 15:29

@Luciuuska
Já když mi to nevyšlo, tak jsem si říkala, že jsem taky mohla sedět v autobuse do Chorvatska a domů se vrátit v igelit. pytli…já vím je to slabá útěcha :srdce: z toho zítřka mám pekelné nervy, já se toho normálně bojím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
22.8.12 15:39

Nebuj přeci to už musí klapnout. I holky ti psali, že to vypadá velice slibně. Ráno písní, budu tady ať ti můžu poblahopřát. Já se zase bojím krve. Víš můj dr z car mi napsal na rovinu at vysadím prášky a příjdu příští týden, prostě to bere jako rutinu. Jenže já mám blbý pocit, něco mi říká, ať beru prášky do pátku do UTZ.
Pak se konečně vzdám beznaději, ale do té doby budu ještě ty dva dny bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 15:42

@Luciuuska
V tomhle ti nemohu poradit, já jsem vždy začla krvácet už v průběhu. A ještě pořád špiníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.8.12 16:15

AHOJ holčiny, vy jste pisatelky :)
LUCIUUS je mě líto, že to vypadá na neuspěch :( já také doufala do poslední chvilky.
Někdo tvrdí dát si pauzu. Jiný zas říkají, že tělo je po IVF nastimulované a ketíku to může pomoc. Já sama jsem měla vždy pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.8.12 16:20

Martas, tak to ti budu držet palce dvojnásob. Můžu se zeptat jestli už máš děti?
Já brala utrogestan 2-2-2 a beru ho od stimulace do ted.Ted beru 2-0-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.8.12 16:22

Podpisek si můžete vytvořit v nastavení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 16:24

@zlatko
Ahojky Zlatuško, právě že ještě žádné dětičky nemám, proto jsem tak nervozní. Dnes cítím takové slabé mravenčení, nebo spíš teplo, které se mi rozlívá v podbříšku. Aby to tak byla zamrzlá mrcha :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 16:24
@zlatko píše:
Podpisek si můžete vytvořit v nastavení ;)

JJ, tak to už jsem přišla a mám to hotové 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.8.12 16:30
@martas 40 píše:
Holky, já mám jeden dotaz, myslíte, že dávka utrogestanu 2-0-2 je vysoká?

já měla vždy 2-2-2 ale co jsem starší tak mě přidali na 2-2-4 nebo 3-2-3 někdy mě píchli i agolutin tedy já si ho píchla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 16:32

@denisa 76
Já si také píchám sama, víš jsem byla u nás a tam mi sestřička řekla, že jsem to nedostala, protože beru vysoké dávky utroše,,,což mě se právě nezdá…víš, tak ti mi úplně zkazila náladu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.8.12 16:32

Martas myslím na tebe, aby to co cítíš byli mimísci co se u tebe zabydlují.
Chápu tvojí nervozitu. Já něco podobného cítila u 3 IVF, protože to byla taková poslední naděje. Nevím, jak bych bojovala dál a už jsem to chtěla vzdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
22.8.12 16:34

@zlatko
Obdivuju tě, že jsi byla pořád tak optimistická :potlesk: K tomu se mi přidaly ještě návaly,,,abych tak byla v přechodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí