Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Martas
![]()
luciuus
![]()
Kačí, taky ti držim moc moc palečky at rodíte v termínu. Honzík bude taky po tatkovi
..Já byla poprvé v nemocnici 17dní a ted naposled 22dní a ležím už 2měsíce. Pomalu ztrácím svalovou hmotu, tak jsem začala hubnout. Mimča prospívají a já mám nahoře jen 5kg
Já beru magnosolv, ale v nemocnici mám kapačky, pak mám utrogestan a tardyferon.
@zlatko Teda, tak to sis v nemocnici teda už užila
Já tam byla všeho všudy 9 dní, to je paráda. Taky mi dávali kapačky. Četla jsem, že by se měl užívat Utrogestan, že je to dobré, ale mně ho zatím nedali a doma už asi žádný nemám, tak se za týden zeptám
Taky Ti moc držím palce, ať se miminka narodí pokud možno co nejblíže v termínu, mně říkali v nemocnici, že po 36+0 už klidně můžeme rodit ![]()
@zlatko píše:
Martas![]()
![]()
luciuus![]()
![]()
Kačí, taky ti držim moc moc palečky at rodíte v termínu. Honzík bude taky po tatkovi
..Já byla poprvé v nemocnici 17dní a ted naposled 22dní a ležím už 2měsíce. Pomalu ztrácím svalovou hmotu, tak jsem začala hubnout. Mimča prospívají a já mám nahoře jen 5kg
Já beru magnosolv, ale v nemocnici mám kapačky, pak mám utrogestan a tardyferon.
Zlati tak se drž i s miminkama, za jak dlouho máš rodit?
@zlatko píše:
Martas, děkuji. Termín máme až 11.listopadu.
Tak to chce ještě chviličku vydržet!!!
Holky, ještě můžu se zeptat, vy jste byly doma hned od začátku? Měly jste vycházky, nebo jste to měly celodenní
Zlati, já 26+6.
Ležíš na oddělení rizikového těhotenství nebo normálně na gynekologii? Já jsem byla v nemocnici v Čáslavi, na gynekologickém oddělení na pokoji pro těhotné, je to menší nemocnice. Všechno šlo, akorát jídlo teda nic moc a pokoj má wc a koupelnu společnou s vedlejším pokojem, kde byli pacientky z gyndy po operacích a každou chvíli počůrané prkénko nebo lehce od krve či dezinfekce, takže to mi vadilo nejvíc.
@martas 40 Já jsem od začátku doma, vycházky mám od 13 do 19 h, prý to jde maximálně na 6 h denně od letoška ![]()
@Kači01 píše:
@martas 40 Já jsem od začátku doma, vycházky mám od 13 do 19 h, prý to jde maximálně na 6 h denně od letoška
Fakt a já jsem na nějakých stránkách četla, že holky mají celodenně. Ano v genetu mi říkali, že pokud budu u nich, tak taky jen 6 hodin denně, ale až přejde ke své lékařce, tak tam to záleží na ní
Já jsem taky doma od ET…vycházky 6hod. Celodenní vycházky už nejsou.
Taky ležím na gynek. odd. na dvojlůžku s televizí. Koupelna a WC je společné pro všechni na odd. Jídlo taky nic moc, ale to je všude stejný. Poctivě jim všechno, protože musíme růst a přibývat na váze. ![]()
@zlatko píše:
Martas![]()
![]()
luciuus![]()
![]()
Zlatko budu držet palečky, ať jsi z nemocnice i s miminkami brzo doma a at miminka jen přibývají
krásná česká jména sis vybrala ![]()
Mně taky říkali, že od letošního roku se delší vycházky napsat nedají. Loni jsem měla celodenní a vím o jedné holčině, která měla neschopenku od loňského září s neomezenými vycházkami, letos jí to zkrouhli na 6 h a ona si žádala o celodenní a povolili jí je. Ale bylo to asi jen na 2-3 měsíce.
Ano, 26+6 znamená 26 týdnů + 6 dnů ![]()
Zlatko, tak to jsem s tím WC a koupelnou měla mnohem lepší. Navíc od středy do čtvrtka a pak od soboty do pondělí jsem měla jen pro sebe
A televize byla na chodbě. Mně když dali k jídlu něco neidentifikovatelného, tak jsem to nejedla a dojedla se tím, co mi dovezl manžel
A jedu teď hodně ve sladkém, tak se bojím, až půjdu na OGTT ![]()
Holky, tak znám vyýsledky z krve, HCG je 159,2......jsem v tom!!!