Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
23.8.12 13:06

Martas :andel: :andel: :andel:
luciuus :hug: :hug: :hug:

Kačí, taky ti držim moc moc palečky at rodíte v termínu. Honzík bude taky po tatkovi :D..Já byla poprvé v nemocnici 17dní a ted naposled 22dní a ležím už 2měsíce. Pomalu ztrácím svalovou hmotu, tak jsem začala hubnout. Mimča prospívají a já mám nahoře jen 5kg :think: Já beru magnosolv, ale v nemocnici mám kapačky, pak mám utrogestan a tardyferon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
23.8.12 13:14

@zlatko Teda, tak to sis v nemocnici teda už užila :( Já tam byla všeho všudy 9 dní, to je paráda. Taky mi dávali kapačky. Četla jsem, že by se měl užívat Utrogestan, že je to dobré, ale mně ho zatím nedali a doma už asi žádný nemám, tak se za týden zeptám :think: Taky Ti moc držím palce, ať se miminka narodí pokud možno co nejblíže v termínu, mně říkali v nemocnici, že po 36+0 už klidně můžeme rodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 13:17
@zlatko píše:
luciuus :hug: :hug: :hug:Kačí, taky ti držim moc moc palečky at rodíte v termínu. Honzík bude taky po tatkovi :D..Já byla poprvé v nemocnici 17dní a ted naposled 22dní a ležím už 2měsíce. Pomalu ztrácím svalovou hmotu, tak jsem začala hubnout. Mimča prospívají a já mám nahoře jen 5kg :think: Já beru magnosolv, ale v nemocnici mám kapačky, pak mám utrogestan a tardyferon.

Zlati tak se drž i s miminkama, za jak dlouho máš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.8.12 13:18

Kači jsem dnes 28+2 a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.8.12 13:20

Martas, děkuji. Termín máme až 11.listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 13:37
@zlatko píše:
Martas, děkuji. Termín máme až 11.listopadu.

Tak to chce ještě chviličku vydržet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 13:38

Holky, ještě můžu se zeptat, vy jste byly doma hned od začátku? Měly jste vycházky, nebo jste to měly celodenní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
23.8.12 13:38

Zlati, já 26+6.
Ležíš na oddělení rizikového těhotenství nebo normálně na gynekologii? Já jsem byla v nemocnici v Čáslavi, na gynekologickém oddělení na pokoji pro těhotné, je to menší nemocnice. Všechno šlo, akorát jídlo teda nic moc a pokoj má wc a koupelnu společnou s vedlejším pokojem, kde byli pacientky z gyndy po operacích a každou chvíli počůrané prkénko nebo lehce od krve či dezinfekce, takže to mi vadilo nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
23.8.12 13:40

@martas 40 Já jsem od začátku doma, vycházky mám od 13 do 19 h, prý to jde maximálně na 6 h denně od letoška :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 13:47
@Kači01 píše:
@martas 40 Já jsem od začátku doma, vycházky mám od 13 do 19 h, prý to jde maximálně na 6 h denně od letoška :think:

Fakt a já jsem na nějakých stránkách četla, že holky mají celodenně. Ano v genetu mi říkali, že pokud budu u nich, tak taky jen 6 hodin denně, ale až přejde ke své lékařce, tak tam to záleží na ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 13:48

Holky ty číselka 26+6 znamená 26 týden a 6 dnů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.8.12 13:49

Já jsem taky doma od ET…vycházky 6hod. Celodenní vycházky už nejsou.

Taky ležím na gynek. odd. na dvojlůžku s televizí. Koupelna a WC je společné pro všechni na odd. Jídlo taky nic moc, ale to je všude stejný. Poctivě jim všechno, protože musíme růst a přibývat na váze. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
23.8.12 14:04
@zlatko píše:
luciuus :hug: :hug: :hug:Kačí, taky ti držim moc moc palečky at rodíte v termínu. Honzík bude taky po tatkovi :D..Já byla poprvé v nemocnici 17dní a ted naposled 22dní a ležím už 2měsíce. Pomalu ztrácím svalovou hmotu, tak jsem začala hubnout. Mimča prospívají a já mám nahoře jen 5kg :think: Já beru magnosolv, ale v nemocnici mám kapačky, pak mám utrogestan a tardyferon.

Zlatko budu držet palečky, ať jsi z nemocnice i s miminkami brzo doma a at miminka jen přibývají
krásná česká jména sis vybrala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
23.8.12 14:20

Mně taky říkali, že od letošního roku se delší vycházky napsat nedají. Loni jsem měla celodenní a vím o jedné holčině, která měla neschopenku od loňského září s neomezenými vycházkami, letos jí to zkrouhli na 6 h a ona si žádala o celodenní a povolili jí je. Ale bylo to asi jen na 2-3 měsíce.
Ano, 26+6 znamená 26 týdnů + 6 dnů ;)

Zlatko, tak to jsem s tím WC a koupelnou měla mnohem lepší. Navíc od středy do čtvrtka a pak od soboty do pondělí jsem měla jen pro sebe :D A televize byla na chodbě. Mně když dali k jídlu něco neidentifikovatelného, tak jsem to nejedla a dojedla se tím, co mi dovezl manžel :D A jedu teď hodně ve sladkém, tak se bojím, až půjdu na OGTT :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.8.12 14:26

Holky, tak znám vyýsledky z krve, HCG je 159,2......jsem v tom!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí