Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martas 40 píše:
Holky, tak znám vyýsledky z krve, HCG je 159,2......jsem v tom!!!
Veééééélka gratulace. Vidíš vidíš já měla pravdu. Testy jsou na prd, lepší je krev a opět se mi to potvrdilo a díky tobě si těd dávám šance i já zítra ![]()
@Luciuuska píše:
Veééééélka gratulace. Vidíš vidíš já měla pravdu. Testy jsou na prd, lepší je krev a opět se mi to potvrdilo a díky tobě si těd dávám šance i já zítra
Ano to každopádně, budu od rána přihlášená a budu čekat na výsledky,,,držím všechno co se dá ![]()
@martas 40 píše:
Ano to každopádně, budu od rána přihlášená a budu čekat na výsledky,,,držím všechno co se dá
no já jdu až na 12h k dr, tak pak se přihlasím, snad budu jásat jako ty, i když se toho zítra bojím jako čert ![]()
@Luciuuska píše:
no já jdu až na 12h k dr, tak pak se přihlasím, snad budu jásat jako ty, i když se toho zítra bojím jako čert
Luci, pořád tu je naděje
Holky děkuju moc na podporu
a přeji všem snažilkám, aby mohli zažívat takové štěstí co já teď
Marťas gratuluji a držím palce, aby se miminku u tebe v bříšku líbilo a pěkně rostlo
![]()
Děkuji moc
, holky, že jsou dvojčátka se pozná až na ultrazvuku?
Marťas ty teda nejsi žádný troškař
. Myslím si, že podle hladiny HCG by už věděli, jestli je mimísku víc a na testu by si 12 den měla jasné čáry ne jen ducha. Spíš počítej s jedním, ale možná se pletu a na ultrazvuku bude překvapení.
Také si to myslím
Já jsem měla 16. den hCG 1353 a byl tam jen jeden
I když hodnota je u každé jiná…
JJ, díky, Přítel by preferoval jeden kousek
, mi je to úplně jedno, já jen že se mě na to každý ptá
Martas gratuluji!!! To je bomba!!! Dej sem fotečku testu ať můžeme mrknout.
A ty hodnoty jsou určitě u každého jiné, držím ti pěstičky ![]()
@Beldička píše:
Martas gratuluji!!! To je bomba!!! Dej sem fotečku testu ať můžeme mrknout.
A ty hodnoty jsou určitě u každého jiné, držím ti pěstičky
Já se budu snažit, ale já mám blbý foťák na mobilu, už to zkoušela, jde to špatně vidět
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď