Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
19.7.12 15:10

Ahoj všem, Bergli, jak je a jak bojuješ? Co léto a co dovča?
Ivvi copak ty, doufám, že se máš dobře?
Denis, jak je to s tebou. Vyšlo to nebo ne. Stále ti držim pěsti!!!

Já jsem ted byla v nemocnici. Začalo se mě otvírat děložní hrdlo a hrozil mě potrat a stále hrozí i když mě zašili neni to 100%.Musim ležet a ležet.
Holky je to hrůza člověk opravdu nemůže být v klidu dokud nebude ty malý uzlíčky držet v náručí. Já věeřim, že vše dopadne dobře a Honzíka a Aničkou donosim a snad zůstanou u mě v bříšku co nejdéle. Vám z celého srdce přeji at už máte svá trápení za sebou a svoje dětátko u sebe. Všem snažilkám hodně hodně štěstí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.7.12 08:45

Ahoj Zlatko,
moc držím palce ať ti to dopadne dobře, to snad ani není normální co máš za starosti. Jako by toho trápení v životě bylo málo. Tak prosím tě lež, ani se nehni a manžel ať kolem tebe kmitá až budou bobánci venku tak mu to vrátíš :)

U nás nic nového. Manžel měnil práci takže jsme na mrtvém bodě než se to všechno utřepe. Po novém roce začneme zjišťovat věci kolem adopce a v dubnu zkusíme ještě IVF a uvidíme, ale zatím tento rok jen tak nějak přežíváme. Jo a dovča..zítra odjíždíme na 14 dní se slunit do Itálie, je to opravdu zasloužená dovolená tak už se moc těším.

Zlatinko opartuj se, hlavně klid a bojuj za nás za všechny. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
21.7.12 09:23

Bergli moc děkuji. Moc bych ti přála, aby se Vám to povedlo přirozeně. Třeba se na dovče zadaří. Určitě na to nemysli a vychutnávej si dovolenou plnýma doušky. Snažíte se tolik let a rozhodnout se pro adopci není nic jednoduchého. Taky jsme o tom mluvili. Člověk to musí brát jako poslání. Dáš malému človíčku zázemí a šanci na plnohodnotný život. Moc vám fandím a držím pěsti.

Můj manžel taky změnil práci a když jsem byla v nemocnici nevěděl co dřív, ale jezdil skoro každý den a za to jsem mu vděčná, hodně mě to pomáhalo.
Ted taky ležím a on venku nahazuje zed, brouček.

Opatruj se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
4.8.12 13:36

Ahoj Zlatko, drž se a bojuj za ty prcky v bříšku, za sebe, za manžela, ale také za nás co se zatím jen snažíme a držíme ti moc palce. :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.8.12 13:28

BERGLI bojujeme…můj boj ted spočívá v ležení v nemocnici, takže je to to nejmenší co člověk pro miminka může udělat, ale doufám, že to vydržime co nejdéle. Mimča hezký přibírají. Honzík má 1kg a Aňa 900g.

díky moc a držim taky pěsti pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
17.8.12 17:01

Ahoj holky, trošku jsem si projela tuto celou diskuzi a moc vás obdivuji!!!
Zlatko, Bergle a Denis klobouk dolů, že jste tak statečné a věřím, že dospějete všechny do zdárného konce!
Zlatko tobě moooc držím pěsti ať dvojčátka rostou a přibírají na váze, ale věřím tomu, že ty jsi tak silná a pozitivní žena, že to určitě zvládnete!
Já jsem dnes teprve 2.den po Ketu. Odpočívám a čekám, jak to tentokrát dopadne. Taky se bojím a doufám, že budeme mít tentokrát štěstí. Ještě jsem nikdy těhotná nebyla, tak si nic víc na světě nepřeji víc! Mám nízkou zásobu vajíček, tak mně tzv. tikají biologické hodiny. Manžel má velice špatné spermie. Ale i tak bojujeme a když jsem si tady přečetla vás tak hodlám věřit a bojovat ještě víc!
Tentokrát se cítím totálně fit a vůbec nic mě nebolí tak doufám, že to vede k pozitivnímu výsledku. Po minulých etech jsem prožívala bolesti a nic z toho nebylo.
Tak přeji všem hodně štěstí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
18.8.12 11:16

Ahoj Beldičko, držim ti pěsti at ti ketík vyjde :andel:
Jsem ráda, že naše diskuze inspiruje ostatní snažilky a dává jim sílu svůj boj nevzdat i mě tyto stránky pomáhaly. Věděla jsem, že nejsem jediná a některé osudy na těchto stránkám mě rozplakaly.
Máš před sebou dlouhé čekání, tak bud trpělivá. Vím, jak je těžké se nepozorovat.
Určitě dej zprávu. Moc moc držím palce
Honzík už má 1200g a Aňa 1100g a příští týden začínáme 7 měsíc :dance:

Můžu se zeptat? V podpisku píšeš, že vám dávali blastocystu chlapečka. To se dá zjistit pohlaví? A platili jste za to něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
18.8.12 12:13
@zlatko píše:
Ahoj Beldičko, držim ti pěsti at ti ketík vyjde :andel:
Jsem ráda, že naše diskuze inspiruje ostatní snažilky a dává jim sílu svůj boj nevzdat i mě tyto stránky pomáhaly. Věděla jsem, že nejsem jediná a některé osudy na těchto stránkám mě rozplakaly.
Máš před sebou dlouhé čekání, tak bud trpělivá. Vím, jak je těžké se nepozorovat.
Určitě dej zprávu. Moc moc držím palce
Honzík už má 1200g a Aňa 1100g a příští týden začínáme 7 měsíc :dance:Můžu se zeptat? V podpisku píšeš, že vám dávali blastocystu chlapečka. To se dá zjistit pohlaví? A platili jste za to něco?

Ahoj zlatko, milé, že jsi odepsala!
To je skvělé, že už začínáte 7měsíc, moc ti držím pěsti! Určitě to společně zvládnete! To už váží krásně. Takže už jen 3měsíce :dance:

Ano čekání je příšerné, ale moc se snažím být pozitivní a na nic nemyslet. Ale zároveň se bojím případného neúspěchu. :roll:

Dělali nám PGD fish, pouze na jednom embryjku, díky tomu PGD jsme věděli pohlaví, ale chlapeček bohužel nevyšel. A pak jsme měli dva mrazáčky a ti nejsou vyšetření, z toho jednoho mám teď v bříšku. Ale stejně je mi pohlaví úplně jedno. Budu ráda i za dvojčátka, hlavně ať je mimi zdravý a ať už jsem těhulka jako ty. Jsem ochotná proto udělat opravdu všechno!!!

Tak ti přeji hodně štěstí! Taky dej sem vědět, jak se máte! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
18.8.12 13:27

Máš dobrý přístup jen tak dál. Psychika dělá hodně. Když jsem byla prvně v nemocnici s dvojčátky ve 20tt a doktor řek, že musím na tu operaci, protože jestli mě odteče plodová voda, tak je konec. Psychicky jsem byla na dně a brečela jsem celý den než přišel manžel a zařídil operaci na druhý den a slíbila jsem mu, že už nebudu brečet a zvládla jsem to. Musela jsem nejen kvůli sobe, ale hlavně kvůli mrňouskum.
Už jsou to dva měsíce a bojujeme dál a psychicky se cítím dobře.
Tak se drž a až budeš chtít napiš pa pa a hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
18.8.12 22:19

@zlatko Já jsem podle tvých zpráv viděla, že jsi opravdu bojovnice. Upřímně nevím jestli já jsem taková bojovnice, ale opravdu se moc snažím. Zdá se mi, že i začínám být taková bez citů, abych se náhodou opět nezklamala a nebolelo to. A vždycky si sama říkám, že všechno je jak má být, i když někdy tu větu opravdu nemám ráda.
Ale prostě uchycení mimíska moc neovlivním, udělala jsem proto všechno co jsem mohla.
Ale tobě potažmo vám se to teď už podaří, moc tomu věřím, zasloužíš si to!!! A miminka už jsou pěkní kousci. Snad budou teď hodně nabírat, asi ti dávají i injekce na podporu jejich růstu ne?
Budu na vás pořád moc myslet!!! Ráda si napíšu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
19.8.12 13:14

Ahoj Beldičko, děkuji moc.
To jak píšeš, že jsi bez citů je podle mě fáze kdy člověk otupí. Taky už máš něco za sebou a to je reakce na neúspěch. Já také každý transfer prožívala trochu jinak a ten poslední byl rozhodující a člověk jakoby rezignoval, ale věřila jsem a doufala.

V nemocnici mě dávají kapačku s magneziem. V šestém měsíci jsem dostala kortikoidy na dozrání plic.To byly dvě injekce po 24 hodinách. Jinak ležet a ležet.

Nezmínila jsem se, že mě z nemocnice pustili na týden domů. V pátek se jdu zas hlásit na příjem. Jsem ráda, že můžu být v těch vedrech doma na baráčku kde máme chládek, protože v nemocnici je jako v sauně. Doma mám taky klidový režim. Dělají to asi kvůli psychice, jak jsem řekla ta je hodně důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
19.8.12 17:27

Ahoj adel a devcata, chtela jsem ti napsat soukromou zpravu ale nak se me nedari prominte ze pisu teda sem…
ahoj adelko,
tak jak se ti dari? A jak to stebou vypada?
Ja jsem ted mela par mesicu oddych a rozjizdime to znovu.
Zmenili jsme centrum a konecne nekdo dela neco jinak nez dosud.
Ve stredu jdu na hysteroskopii…mas s tim nakou zkusenost?
Jinak me dal doktor na tento mesic antikocepci a kdyz vse dobre dopadne v zari zacnu se stimulaci. Budem delat dlouhy protokol a pak me da vice leku pro udrzeni. Uz se na to vse tesim a stale verim ze to tentokrat uz vyjde :D
Take doktor rikal ze me da pred transferem tak na 4 dny antibiotika a neco na redeni krve…No same novoty.
Jsem ale moc rada, a jak rikam uz to prece musi dopadnout dobre!!!
Tak pisni jak bojujes ty, tesim se na zpravu, zdarec kasparec, andy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
20.8.12 10:20
@zlatko píše:
Ahoj Beldičko, děkuji moc.
To jak píšeš, že jsi bez citů je podle mě fáze kdy člověk otupí. Taky už máš něco za sebou a to je reakce na neúspěch. Já také každý transfer prožívala trochu jinak a ten poslední byl rozhodující a člověk jakoby rezignoval, ale věřila jsem a doufala.

V nemocnici mě dávají kapačku s magneziem. V šestém měsíci jsem dostala kortikoidy na dozrání plic.To byly dvě injekce po 24 hodinách. Jinak ležet a ležet.

Nezmínila jsem se, že mě z nemocnice pustili na týden domů. V pátek se jdu zas hlásit na příjem. Jsem ráda, že můžu být v těch vedrech doma na baráčku kde máme chládek, protože v nemocnici je jako v sauně. Doma mám taky klidový režim. Dělají to asi kvůli psychice, jak jsem řekla ta je hodně důležitá.

Ahoj zlatko, tak to je skvělé, že jsi byla doma!!! To určitě psychice pomáhá, ale věřím, že ty jsi velká bojovnice, ty to zvládáš i tak :kytka:
A jak se má Anička a Honzík? Asi si lebedí v bříšku :srdce:

Chtěla jsem se zeptat proč jste vůbec IVF podstupovali?

Já jsem dnes 5.den po ket a nemám žádné příznaky, tak nevím jestli vůbec mají být a nebo je to dobře, jak to je :? Chtěla bych testovat 10.den, a nebo možná 9.den, budu se snažit vydržet, nebo možná mě chytne i strach, to je taky možné a nebudu testovat dokud mrcha nerozhodne. Uvidím už se všeho moc bojím. A jak jsi psala, otupěla jsem a jen ve skrytu duše hrozně doufám, že tentokrát to vyjde!!!

Tak měj pěkný den s mimískama, už chci být taky těhuleeee :zed:
Paaa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.8.12 10:58

Ahoj Beldi, ještě doma jsem..vracim se v pátek.

díky mimoděložnímu těhotenství které mě potkalo dvakrát v jednom roce jsem přišla o vejcovody, tak jinou šanci na miminko jsem neměla. Mám to napsané v podpisku.
Díky tomu, že jsem dvakrát přirozeně otěhotněla jsem věřila, že se nám to povede. Ostatní testy jsme měli ok a stejně to trvalo sedm pokusu i když jsme zdraví..jen mě chybí ta cesta kde oplodněné vajíčko putuje do dělohy :(

Drž se vyjde to a když ne ted, tak určitě příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
20.8.12 11:15
@zlatko píše:
Ahoj Beldi, ještě doma jsem..vracim se v pátek.

díky mimoděložnímu těhotenství které mě potkalo dvakrát v jednom roce jsem přišla o vejcovody, tak jinou šanci na miminko jsem neměla. Mám to napsané v podpisku.
Díky tomu, že jsem dvakrát přirozeně otěhotněla jsem věřila, že se nám to povede. Ostatní testy jsme měli ok a stejně to trvalo sedm pokusu i když jsme zdraví..jen mě chybí ta cesta kde oplodněné vajíčko putuje do dělohy :(

Drž se vyjde to a když ne ted, tak určitě příště.

Aha promiň už to vidím. No to je hrozný, čím sis musela projít, ale aspoň že jste zdravý!!!
My máme oba s manželem problém, teda já bych mohla přirozeně otěhotnět, ale manžel má přímo tragické spermijky :( Tak se snažíme na nich pracovat, bere hodně vitamínků, sprchuje se ledovou vodou atd.
A nepamatuješ si jestli jsi měla nějaké příznaky, když se ti to teď po IVF povedlo? Jako myslím v době do dvou čárek na testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí