Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
JInak včera večer jsme byli s manžou na Izerovi, teda já se už dlouho tak nepobavila. Fakt bylo super. Je to prostě čípek ![]()
@Tadelka No tak to bych si asi krupal do trenek..mám taky ráda jeho humor
To jsi se asi odreagovala vid???
@Tadelka No tak to je hnus fialovej
bože chůdě au..mě trhali 2 moudráky tak s tebou soucítím
![]()
@denisa 76 no málem jsem si taky včera cíkla
fakt super. NO s těma moudrákama jsou jen starosti, ale jsem ráda, že to mám za sebou. Ještě mě čeká za 14 dnů prevenčka na gyndě a pak hurá do KETu. Jen kdyby se to tak nevleklo ![]()
@Tadelka no chápu Tvé skoro cíknutí
Jsem nedávno takhle byla s kámoškou na kávičce a vyprávěla taky nějaké nechutnosti a mě tekly slzy..ono mě stačí si na youtube pustit Kaisera nebo tohle mrkni a mám dost http://revue.idnes.cz/…mavosti.aspx?…
Ahoj holky,tak jsme dnes absolvovali screening a vše je jak má být.Prdolové mají cca 56 a 58 mm.Ted jsem 12 týden a další screening nás čeká v 16tt a 20tt tak doufám,že se příště dozvíme pohlaví miminek.Bříško už roste,ale zatím jsem na váze nepřibrala.Tak se mějte moc hezky ![]()
@zlatko moc ti to přeju, já bych taky tak chtěla dvojčátka
snad se zadaří aspoň jedno. ![]()
Určitě to jednou vyjde.Ted tomu musíš věřit koukni na mě!!A jak už jsem řekla,když už jste uspěch měli,tak se zas dostaví.Držim palce ![]()
Dobrou noc
ahojky, jsem dnes 6 den po IVF. To čekání je hrizný, Dnes mě strašně bolí prsa, ale vím,že to asi nejsou žádné příznaky, ale bylo by to moc fajn. Moc s tím nepočítám,že to vyjde, takové štěstí asi nemám, ani doktor se moc netvářil. Měla jsem pouze 1 embryo, tak je malá šance
no uvidím za týden,no
@Tygra píše:
ahojky, jsem dnes 6 den po IVF. To čekání je hrizný, Dnes mě strašně bolí prsa, ale vím,že to asi nejsou žádné příznaky, ale bylo by to moc fajn. Moc s tím nepočítám,že to vyjde, takové štěstí asi nemám, ani doktor se moc netvářil. Měla jsem pouze 1 embryo, tak je malá šanceno uvidím za týden,no
to čekání je fakt hrozný, ale jsi teprve 6 den, tak neházej flintu do žita. Držím palce ![]()
Tygra držim palce.Je ještě brzo dělat nějaký závěry.Hlad bříško a věř bobánkovi třeba to štěstí mít budeš a věř že naděje umírá poslední
![]()
@denisa 76 no já se dnes cítím blbě, právě jsem se vrátila z nemocnice, trhali mi osmičku.Tak teď dávám obklady