Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tadelka
19.4.12 12:27

@denisa 76 no já se dnes cítím blbě, právě jsem se vrátila z nemocnice, trhali mi osmičku.Tak teď dávám obklady :?

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
19.4.12 12:32

JInak včera večer jsme byli s manžou na Izerovi, teda já se už dlouho tak nepobavila. Fakt bylo super. Je to prostě čípek :pankac:

• Citovat
  • Upravit
33916
19.4.12 12:42

@Tadelka No tak to bych si asi krupal do trenek..mám taky ráda jeho humor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To jsi se asi odreagovala vid???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.4.12 12:43

@Tadelka No tak to je hnus fialovej :poblion: :poblion: :poblion: bože chůdě au..mě trhali 2 moudráky tak s tebou soucítím :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
19.4.12 12:46

@denisa 76 no málem jsem si taky včera cíkla :mrgreen: fakt super. NO s těma moudrákama jsou jen starosti, ale jsem ráda, že to mám za sebou. Ještě mě čeká za 14 dnů prevenčka na gyndě a pak hurá do KETu. Jen kdyby se to tak nevleklo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33916
19.4.12 13:03

@Tadelka no chápu Tvé skoro cíknutí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem nedávno takhle byla s kámoškou na kávičce a vyprávěla taky nějaké nechutnosti a mě tekly slzy..ono mě stačí si na youtube pustit Kaisera nebo tohle mrkni a mám dost http://revue.idnes.cz/…mavosti.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
19.4.12 15:25

@denisa 76 tak tohle je taky hustý :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
624
24.4.12 20:53

Ahoj holky,tak jsme dnes absolvovali screening a vše je jak má být.Prdolové mají cca 56 a 58 mm.Ted jsem 12 týden a další screening nás čeká v 16tt a 20tt tak doufám,že se příště dozvíme pohlaví miminek.Bříško už roste,ale zatím jsem na váze nepřibrala.Tak se mějte moc hezky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
24.4.12 21:01

@zlatko gratuluji a držím palce, ať jde vše hladce :palec:

• Citovat
  • Upravit
624
24.4.12 21:06

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
24.4.12 21:15

@zlatko moc ti to přeju, já bych taky tak chtěla dvojčátka :) snad se zadaří aspoň jedno. :)

• Citovat
  • Upravit
624
24.4.12 21:48

Určitě to jednou vyjde.Ted tomu musíš věřit koukni na mě!!A jak už jsem řekla,když už jste uspěch měli,tak se zas dostaví.Držim palce :andel:
Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tygra
20.5.12 19:40

čekám a čekám

ahojky, jsem dnes 6 den po IVF. To čekání je hrizný, Dnes mě strašně bolí prsa, ale vím,že to asi nejsou žádné příznaky, ale bylo by to moc fajn. Moc s tím nepočítám,že to vyjde, takové štěstí asi nemám, ani doktor se moc netvářil. Měla jsem pouze 1 embryo, tak je malá šance :( no uvidím za týden,no

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
20.5.12 20:04
@Tygra píše:
ahojky, jsem dnes 6 den po IVF. To čekání je hrizný, Dnes mě strašně bolí prsa, ale vím,že to asi nejsou žádné příznaky, ale bylo by to moc fajn. Moc s tím nepočítám,že to vyjde, takové štěstí asi nemám, ani doktor se moc netvářil. Měla jsem pouze 1 embryo, tak je malá šance :( no uvidím za týden,no

to čekání je fakt hrozný, ale jsi teprve 6 den, tak neházej flintu do žita. Držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
624
21.5.12 11:05

Tygra držim palce.Je ještě brzo dělat nějaký závěry.Hlad bříško a věř bobánkovi třeba to štěstí mít budeš a věř že naděje umírá poslední :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí