Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
14.4.12 19:22

Snad už to ted dobre dopadne, kdyz jsi měla tak kvalitni embryjka. Moje kamaradka mela ty nejhorsi kvality a ted z nich ma dvojacatka:-) . Ja mam jit na utz do centra az v utery 24. dubna. Jenze mela jsem slabsi chripku, tak jsem byla ted v patek u sveho gynekologo a rekl mi jen, ze tam neco vidi, ale ze je jeste brzy. On je morous a nic nekomentuje. Tak ani nevim, co videl- jestli jen dutinku nebo dutinku s vackem. Mam strach, ze bez vacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 19:24

@heli111 no byla jsi tam brzo a to se opravdu ještě nedá nic poznat, tak se hlavně nestresuj a věř tomu, že vše bude tak, jak má být. Jen to čekání je strašně dlouhé já vím…

• Citovat
  • Upravit
624
14.4.12 19:30

Hezký večer :mavam: děkuji ke gratulacím

Ty příznaky jsou opravdu asi jen v našich hlavách a hormony taky dělají hodně,ale vím,že se nejde nepozorovat.Jediné co bylo jiné od ostatních neuspěšných pokusú,že jsem asi cca 8 den zašpinila a hned na to jsem měla pozitivní test,ale u dvojčat je čárka dříve.Měla jsem 5 denní kultivaci.
Jinak jsem vždy cítila to samé.Na poslední UTZ jsem byla už v 9 týdnu a jsou vidět fazolky s tepem..srdíčka to asi ještě nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 19:31

@zlatko takže gratuluji ke dvojčátkům, taky bych si je strašně moc přála :)

• Citovat
  • Upravit
624
14.4.12 19:38

Tadel děkuji :hug:
Určitě se jednou zadaří a budeš mít jedno nebo dvě mimča.Dobré znamení je ,že už jsi těhotná byla,tak to 100% vyjde.Já jsem byla dvakrát těhotná a přišla jsem o vejcovody a věřila jsem ,že když to šlo přirozeně,tak to musí jednou vyjít.Toto byl muj sedný pokus i s ketíky a nativem a poprvé uspěšný.
Musíš věřit ono to vyjde.Držim pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
14.4.12 19:40

Zlatko a co jsi prosím videla na tom utz v 4+4 tt ?. Myslim, ze jsi psala, ze v te dobe jsi byla na prvnim utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 19:40

@zlatko taky děkuji :hug:
tak jsi si taky prošla smůlou, ale nakonec se povedlo :) já v to taky věřím, jen už mě to všechno stálo tolik peněz, sil a energie…vždyť to taky znáš. Tak snad už jsem si to zlé taky vybrala :)

• Citovat
  • Upravit
624
14.4.12 19:52

ne na já psala(4.4) 4.dubna a to nebyl první UTZ.První byl 1 měsíc od transféru ,ale týdny se počítají od poslední MS.Byla jsem tedy 6+6 a byly vidět menší bobánky s tepem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 21:00

@zlatko gratuluji a moc držím palce :)

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
15.4.12 09:20

Přeji krásné nedělní ráno, i když počasí nic moc :)

• Citovat
  • Upravit
437
15.4.12 09:25

I tobě hezké ráno :kytka: . Ještě jsi netestila?já jdu zítra na krev, jestli stoupá hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 09:27

@heli111 netestila, nemám odvahu :D plánuji to na středu. Já se fakt bojím a říkám si, že na špatné zprávy je času vždycky dost :D Držím palce, ať máš hcg pořádně vysoké. Jak se cítíš? Jako máš příznaky?

• Citovat
  • Upravit
437
15.4.12 09:33

Děkuju ti ,i já tobě moc držím palce. Věřím, že to vyjde. Je jaro, všechno začíná kvést a pučet, tak to musí tak být přece i v nás. :) Cítím se normálně, prsa mě bolela vždy po těch hormonech a ted mě spíš naopak bolet přestávají, tak jsem z toho nesvá. Občas jsem trochu malátná a mám velkou žízeň.Rano citim,že se musim jit rychle nasnidat, jinak by mi mohlo byt špatně, ale špatně mi nebývá. Jinak NIC … Ty maš nějaké příznaky? 9 dni pro transferu jsem ale opravdu zadne priznaky nemela, jen tu zizen a vlastně asi 11 den se mi trochu nafouklo břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
15.4.12 09:37

@heli111 taky děkuji :) tak mě je dobře, prsa už přestávají bolet a nemám ani bolesti jako před mrchou. Fakt jsem na sebe zvědavá :lol:

• Citovat
  • Upravit
624
16.4.12 11:31

Ahoj holky, počasí furt stojí za prd :cert:

Držim palce at jsou jen samé dobré zprávy :hug: :andel:

Mě prsa bolela taky jen po hormonech pak přestala a dlouho nic a pak časem trochu začala ,ale to už bylo po těch 14 dnech a ted vůbec nebolí,tak to budte určitě v klidu.Prsa bolet nemusí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí