Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Snad už to ted dobre dopadne, kdyz jsi měla tak kvalitni embryjka. Moje kamaradka mela ty nejhorsi kvality a ted z nich ma dvojacatka:-) . Ja mam jit na utz do centra az v utery 24. dubna. Jenze mela jsem slabsi chripku, tak jsem byla ted v patek u sveho gynekologo a rekl mi jen, ze tam neco vidi, ale ze je jeste brzy. On je morous a nic nekomentuje. Tak ani nevim, co videl- jestli jen dutinku nebo dutinku s vackem. Mam strach, ze bez vacku.
@heli111 no byla jsi tam brzo a to se opravdu ještě nedá nic poznat, tak se hlavně nestresuj a věř tomu, že vše bude tak, jak má být. Jen to čekání je strašně dlouhé já vím…
Hezký večer
děkuji ke gratulacím
Ty příznaky jsou opravdu asi jen v našich hlavách a hormony taky dělají hodně,ale vím,že se nejde nepozorovat.Jediné co bylo jiné od ostatních neuspěšných pokusú,že jsem asi cca 8 den zašpinila a hned na to jsem měla pozitivní test,ale u dvojčat je čárka dříve.Měla jsem 5 denní kultivaci.
Jinak jsem vždy cítila to samé.Na poslední UTZ jsem byla už v 9 týdnu a jsou vidět fazolky s tepem..srdíčka to asi ještě nejsou.
@zlatko takže gratuluji ke dvojčátkům, taky bych si je strašně moc přála ![]()
Tadel děkuji ![]()
Určitě se jednou zadaří a budeš mít jedno nebo dvě mimča.Dobré znamení je ,že už jsi těhotná byla,tak to 100% vyjde.Já jsem byla dvakrát těhotná a přišla jsem o vejcovody a věřila jsem ,že když to šlo přirozeně,tak to musí jednou vyjít.Toto byl muj sedný pokus i s ketíky a nativem a poprvé uspěšný.
Musíš věřit ono to vyjde.Držim pěsti
Zlatko a co jsi prosím videla na tom utz v 4+4 tt ?. Myslim, ze jsi psala, ze v te dobe jsi byla na prvnim utz
@zlatko taky děkuji ![]()
tak jsi si taky prošla smůlou, ale nakonec se povedlo
já v to taky věřím, jen už mě to všechno stálo tolik peněz, sil a energie…vždyť to taky znáš. Tak snad už jsem si to zlé taky vybrala ![]()
ne na já psala(4.4) 4.dubna a to nebyl první UTZ.První byl 1 měsíc od transféru ,ale týdny se počítají od poslední MS.Byla jsem tedy 6+6 a byly vidět menší bobánky s tepem.
I tobě hezké ráno
. Ještě jsi netestila?já jdu zítra na krev, jestli stoupá hcg
@heli111 netestila, nemám odvahu
plánuji to na středu. Já se fakt bojím a říkám si, že na špatné zprávy je času vždycky dost
Držím palce, ať máš hcg pořádně vysoké. Jak se cítíš? Jako máš příznaky?
Děkuju ti ,i já tobě moc držím palce. Věřím, že to vyjde. Je jaro, všechno začíná kvést a pučet, tak to musí tak být přece i v nás.
Cítím se normálně, prsa mě bolela vždy po těch hormonech a ted mě spíš naopak bolet přestávají, tak jsem z toho nesvá. Občas jsem trochu malátná a mám velkou žízeň.Rano citim,že se musim jit rychle nasnidat, jinak by mi mohlo byt špatně, ale špatně mi nebývá. Jinak NIC … Ty maš nějaké příznaky? 9 dni pro transferu jsem ale opravdu zadne priznaky nemela, jen tu zizen a vlastně asi 11 den se mi trochu nafouklo břicho.
@heli111 taky děkuji
tak mě je dobře, prsa už přestávají bolet a nemám ani bolesti jako před mrchou. Fakt jsem na sebe zvědavá ![]()
Ahoj holky, počasí furt stojí za prd ![]()
Držim palce at jsou jen samé dobré zprávy
![]()
Mě prsa bolela taky jen po hormonech pak přestala a dlouho nic a pak časem trochu začala ,ale to už bylo po těch 14 dnech a ted vůbec nebolí,tak to budte určitě v klidu.Prsa bolet nemusí!!!